Ďakujem Ti Pane Bože za všetko čo si pre mňa urobil a že si ma vypočul a všetko moje trápenie a starosti zobral do Tvojich Božích rúk.

14.10.2020 13:48

  1. Júlia P. | 01.01.2021
    Láskavý Pane Bože. Chcem sa Ti poďakovať za rok 2020. Aj keď sú okolnosti v tejto dobe ťažké. Ty si mi ich pomohol dobre zvládať a doprial si mi pekné veci v osobnom živote.
    Som Ti vďačná, že mi je napriek všetkému takto dobre. Ale učím sa zároveň aj prijať to, čo mám. Nemať veľké túžby. Naučiť sa žiť aj bez toho, na čo som bola zvyknutá. Lebo viem, že do života mi stačí Tvoja láska a s ňou všetko zvládnem. Ty mi dáš presne to, čo potrebujem a nič navyše, nič, čo by mohlo mojej duši ublížiť. Pomôž mi prosím byť dobrým človekom a veď ma správnou cestou. Pomôž mi prosím napraviť moje chyby, polepšiť sa.
    Ďakujem Ti aj za to, že si ma celý rok chránil od covidu, a že som ostala zdravá.
    Prajem pani Laure a pánu Vladovi, a takisto aj čitateľom tejto stránky krásny rok 2021, plný Božej lásky, lásky v duši, zdravia, šťastia, spokojnosti a aby ste všetko zvládli s Božou pomocou.
    Otecko Bože milujem Ťa. 
    S pozdravom Júlia

  2. Lepší nový rok
    renáta | 01.01.2021
    Milá pani Laura, pán Vladimír, prajem vám zo srdca všetko najlepšie v roku 2021, pevné zdravie, Božiu ochranu, lásku od všetkých, pokojné dni a veľa šťastia. Nech je nový rok plný radostných chvíľ, Božieho požehnania, nech je lepší a veselší. Nech od ľudí cítite lásku a podporu, zlí ľudia nech sa vám vyhnú. Pamätajte, že sme tu pre vás a podporíme vás, aby ste mohli životom ľahšie kráčať. Ďakujem vám za vašu lásku k nám, za vašu prácu.

  3. Šťastný nový rok 2021
    Gitka, Bohuš a Ivanka | 01.01.2021
    Milá naša vzácna a drahá pani Laurinka a pán Vladko. Prajeme Vám do nového roku 2021 dobré a pevné zdravie, veľa šťastia a radosti, veľa Božej ochrany, Božej pomoci, Božieho požehnania a veľa duševnej a telesnej sily do ďaľších rokov života. Máme Vás radi. Všetko najlepšie v roku 2021 Vám praje Gitka, Bohuš a Ivanka

  4. Margita | 01.01.2021
    Pozdravujem Vás pani Laura, vyprosujem od Pána Boha pre Vás a Vášho manžela zdravie, silu, spokojnosť a každodenné požehnanie od Pána Boha.
    Nekonečné ďakujem Pánu Bohu a pani Laure
    Nekonečne ďakujem TEBE Pane Bože  za každodennú ochranu od každého nebezpečenstva, ďakujem Ti bože že počúvaš moje prosby a ochraňuješ mňa i moju rodinu,že mňa  a moju  rodinu ochraňuješ od choroby, že mi dávaš pocítiť radosti a sťastia. Ďakujem Ti za živý dar, že je zdravý a rozdáva nám lásku, lebo Ty Boh si to tak zariadil.
    Drahý Bože ani neviem nájsť slová, ktorými  by som vyjadrila svoju nekonečnú vďaku. Ďakujem Ti že si mi doprial spoznať pred niekoľkými rokmi pani Lauru a jej manžela a cestou nich si mi otvoril oči a naučil mňa a moju rodinu chápať pravdu.
    Naučil si nás, že Láska je to najdôležitejšie čo spaľuje zlo,že si mi dávaš vždy cítenie pri rozhodovaní. Viem že Ty Jediný PÁN BOH nás môžeš ochrániť a zachrániť od všetkého zlého. Že Ty Jediný BOH rozhoduješ o všetkých nás na celom svete.
    Veľmi Ťa Pane Bože prosím o odpustenie mojich hriechov aj  z minulých životov, veľmi ŤA  prosím o ochranu a záchranu našich duší veriacich v Teba Jediného BOHA . Lebo len TY vieš čo nás čaká.
    Milujem Ťa Pane Bože a moja najväčšia Láska patrí len Tebe.
    Pani Laura, ste jedinečná žena na svete, ktorá má dar a poslanie od BOHA., ktoré zvládate excelentne. Viem, že je to veľmi, veľmi ťažké. Viem tiež že Vy ste ten človek -posledný BOŽÍ PROROK, ktorý nám vždy len pravdu povedal i keď niekedy sa to ukázalo až neskôr. Aj Vás prosím o odpustenie, ľúbim Vás a prajem zdravie, silu. Verím  že  Vás Pán BOH ochráni a zacráni.
    BOH Vám žehnaj aj Vášmu Vladkovi.
    S láskou a vďakou Margita s rodinou.

  5. Viera | 01.01.2021

    Ďakujeme za prianie a aj ja Vám prajem v tomto novom roku veľa zdravia, šťastia a Božieho požehnania a hlavne veľa síl do ďalšej práce, ktorú tak obetavo vykonávate, veľa optimizmu a radosti, nech sa Vám choroba vyhýba a doma nech nič nechýba.

  6. Jaroslav a Marta | 01.01.2021
    Štastný nový rok hlavne plný zdravia a lásky prajeme Vám Pani Laura aj Vladkovy,božím bojovníkom,priateľom aj nepriateľom. Pestujme v sebe len to dobré a robme svet krajším. Oplatí sa bojovat proti zlu, ved  nás za to čaká odmena.

  7. Valéria | 01.01.2021
    Ďakujem Ti pane Bože za tieto riadky, ktoré nám napísala tvoja Laura. Drahá pani Laura, chcem Vám aj ja popriať veľa zdravíčka, sily v ďalšom roku, ktorý je pred nami. Prajem aj pánovi Vladkovi veľa zdravíčka, sily a trpezlivosti. Verím, že to všetko s božou pomocou, s láskou v srdciach zvládneme. S láskou Valéria

  8. Erika | 01.01.2021
    Ďakujem zo srdca za tieto krásne povzbudivé slová.Aj Vam pani Laura prajem požehnaný Nový rok.Boh Vás žehnaj.

  9. Júlia a Anton | 01.01.2021

    Prajeme vám všetkým členom Božej stránky v novom roku 2021 veľa zdravia, šťastia, lásky, nehy, pokory, Božiu ochranu a Vám p. Laurika veľa síl, lásky a zdravia. Ďakujeme ti Bože za ochranu a pomoc. Dnešným dňom nech skončí všetko zlé z našich životoch a od polnoci nech začne nový a krajší rok. Ďakujeme za všetko. Máme vás radi. 

  10. Mária a Timka | 01.01.2021
    Dakujem pani Laura za krasne prianie plne lasky a dobroty ktoru nam zelate a sme za nu nesmierne vdacny za Vasu obetavu a statocnu pracu nech Vas nas milovany pan Boh odmeni a zehna .Budeme sa snazit nesklamat nasho pana Boha a byt dobré. Zelam Vam aj panovi Vladkovi  vela zdravia a sily v novom roku nech pan sprevadza Vase kroky . Mame Vas radi 

  11. Daniela | 01.01.2021
    Milí moji, Laurinka a Vladko
    Zo srdca vám ďakujem za všetko, čo ste pre mňa a moju rodinu urobili. Laurinka, ste jedinečná dušička na tejto Zemi, skláňam sa pred Vašou oddanosťou, pokorou, ochotou a srdiečkom nádherným a správnym. Bez Vás by sme to tu už mnohí vzdali. Želám vám obom pokoj v duši, zdravie a uznanie, aké vám právom prináleží. Veľmi vás mám rada a patríte do môjho srdca ak dovolíte , ako tí najvzácnejší priatelia. Mne ste dali ten najväčší dar a to poznanie , pravdu a cestu.... doviedli ste ma k Bohu a to sa vyčísliť neda. To je hodnota nemerateľná a ničím neporovnateľná.
    Veľmi veľmi vám ďakujem❤️

  12. Dáša | 01.01.2021
    Ďakujeme drahá pani Laura za krásne slová. Aj my vám s pánom Vladkom prajeme len to najlepšie do nového roku, hlavne zdravie, veľa sily a Božieho požehnania. Ďakujeme za Vašu ochotu, dobrotu a láskavosť. Ďakujeme za Váš drahocenný čas, kedy pre nás prijímate všetky rady, odkazy, liečby a modlitby. Ste tu vždy pre nás, pre naše hriešne duše. Veľká vďaka patrí Vám. Máme vás radi.

  13. Ľudmila | 01.01.2021
    Ďakujem pánu  Bohu za všetku pomoc,ktorú  som dostala počas tohto  roku,ale aj predchádzajúce bolo ich dosť. Ďakujem za liečbu proti vírusu  korona ta, bola veľmi náročná hlavne prvé dva mesiace prosím Ťa Bože požehnaj my túto liečbu do konca.Ďakujem  Tí Bože za páni Lauru, ktorá nám tieto vzácne  Tvoje darí odovzdáva a Jej manžel Vladimír, ktorý nám s láskou  vysvetľuje, keď je to treba, moc si tieto  Božie darí vážim. Ďakuje páni  Laure za prianie do Nového  roku mala som zimomriavky  po celom  tele.Tiež prajem pani Laure ,Vladimírovi, všetkým Božím  bojovníkom veľa, veľa,veľa  lásky Božieho  požehnania, zdravia a ostatné musíme vložiť do Božích.
    rúk.Šťastný  Nový  rok 2021 s láskou Ľudmila. 

  14. Andrea | 01.01.2021
    Pani Laura aj ja Vám aj Vašej rodine prajem hlavne veľa zdravia a síl do ďalších rokov. Ďakujeme za všetko čo pre nás robíte.

  15. Lucia | 01.01.2021
    Ďakujeme za krásne slová, ktoré vedia pohladiť dušu. Želám aj vám aj vášmu manželovi šťastný nový rok 2021.

  16. Ďakujeme za liečbu proti korone
    Daša s manželom | 01.01.2021
    Pane Bože, ďakujeme za úspešné ukončenie liečby, rovnako za doplňujúcu liečbu. Vážime si, že sme mohli liečbu užívať. Prosím, ochraňuj nás a celú našu rodinu naďalej pred týmto vírusom.
    Tvoj trest prišiel skôr, ako sme očakávali. Ale, zaslúžili sme si to. Vírus udrel v plnej sile, už je všade okolo nás. Odpusť, Bože za všetky naše schybenia. Pomáhaj nám, prosím, na tejto ťažkej ceste, ktorá nás čaká. Ochraňuj, prosím, pani Lauru a pána Vladka. Ďakujeme Bože za všetko, čo pre nás robíš, aj Vám pani Laura a pán Vladko srdečná vďaka.

  17. Prianie a poďakovanie za celý rok
    Lukáš | 01.01.2021
    Aj my Vám zo srdca prajeme len to najlepšie do nového roka. Vám pani Laura aj Vášmu manželovi pánovi Vladimírovi prajeme veľa zdravia, šťastia, lásky, pokoja a Božieho požehnania do každého jedného dňa. Veľmi si vážime Vašu prácu pre nás. Ďakujeme za každý jeden deň, ktorý si nám dal pane Bože prežiť na tejto zemi v tomto veľmi ťažkom koronovom období. A aj na to si nám dal pane Bože ochranu. Vďaka Tebe pane Bože za všetku tú Božiu starostlivosť, ktorú nám prostredníctvom Božej stránky dávaš. Ďakujeme za každodenné pocity šťastia, ktoré nám požehnávaš ako aj Tvoje Božie svetlo, ktoré si mi dovolil vidieť. Prajeme všetkým čo navštevujete túto Božiu stránku len to najlepšie do Vašich životov. Ľúbime Ťa pane Bože a ďakujeme za všetko čo pre nás robíš. S láskou a vďakou Lukáš a mama.

  18. Ďakujeme za liečbu proti korone
    Daša s manželom | 31.12.2020
    Pane Bože, ďakujeme za úspešné ukončenie liečby, rovnako za doplňujúcu liečbu. Vážime si, že sme mohli liečbu užívať. Prosím, ochraňuj nás a celú našu rodinu naďalej pred týmto vírusom.
    Tvoj trest prišiel skôr, ako sme očakávali. Ale, zaslúžili sme si to. Vírus udrel v plnej sile, už je všade okolo nás. Odpusť, Bože za všetky naše schybenia. Pomáhaj nám, prosím, na tejto ťažkej ceste, ktorá nás čaká. Ochraňuj, prosím, pani Lauru a pána Vladka. Ďakujeme Bože za všetko, čo pre nás robíš, aj Vám pani Laura a pán Vladko srdečná vďaka.

  19. podakovanie
    Gabika | 31.12.2020
    Láskavý dobrý Bože ďakujem ti za liečbu proti covidu ,ktorú som úspešne dokončila. Bola pre mňa náročná ale s tvojou pomocou som ju zvládla .Mlganie zvládam aj to bolo pre mna veľmi tažke . Vždy som ta poprosila o zvládnutie a teraz mlgam o sto šest Dakujem aj vám pani Laura že čo pre Nás robite .

  20. Ďakujeme Ti Bože za pomoc a ochranu
    Dominika | 31.12.2020
    Drahý náš Otecko Nebesky, chceme Ti poďakovať za tento cely rok, ktorý sme prežili s Tvojou Božou pomocou, pod Tvojou Božou ochranou. Ďakujeme Ti za silu a lásku pre naše duše a tela, za pomoc v rôzných oblastiach v živote. Ďakujeme Ti Otecko láskavý, za pomoc a silu, ktorú nám dávaš, aby sme dokázali čeliť aj tomuto ťažkému obdobiu v corona víruse. Srdečne Ti ďakujeme za Tvoju ochranu, za momenty šťastia, rovnováhy, radosti ale aj za momenty, v ktorých sme sa museli naučiť byt silnejšie a prijať život taky aký je. Ďakujeme za Tvoje Božie modlitby aj za liečby, ktoré nám cez našu pani Lauru odovzdávaš, ze sa o nás staráš. Prosíme Ta Otče Bože stoj aj naďalej pri nás, ochraňuj nás od všetkého zlého a ved naše duše tou správnou cestou.
    Otecko môj drahý, ďakujem Ti veľmi pekne za pomoc pri učení a absolvovaní skúšok v univerzite, aj za skúšku z latinčiny, na ktorú som sa učila len dva týždne. No vďaka Tebe som ju so zázrakom zvládla na dvojku. Cítila som, ze si mi pomáhal a stal pri mne. Ďakujem Ti môj drahý Bože za všetko.
    Mila naša pani Laura, veľká vďaka patrí aj Vám, za všetku Vašu pomoc, ktorú nám odovzdávate cez nášho láskavého Pána Boha. Ďakujeme Vám aj pánovi Vladkovi, ze nás vediete a učíte žiť s Pánom Bohom v láske. S láskou Dominika s mamou

  21. Vďačnosť Laskavemu Pánu Bohu za liečbu na covid vírus.
    Júlia.L | 30.12.2020
    Otče Bože Láskavý z celého srdca a hĺbky mojej duše Ti láskou svojou najväčšou Veľké Vrúcne Ďakujem za liečbu na covid vírus .Veľké Vrúcne Ďakujem za Tvoju Najstarostlivejšiu Náruč Ďakujem Ti Láskavý Otče Bože za všetky nenahraditeľné najvzácnejšie liečivka s Tvojej Náruče cítim sa veľmi dobre a Ďakujem že si ich môžem kúpiť že mi dávaš liečby a aj finančné prostriedky že si ich môžem kúpiť .Vírus zabíja v celom svete a veľmi pekne Ďakujem láskou z môjho srdca za to že opatruješ Ty Sám Láskavý Otče Bože moju hriešnu dušu .Veľmi si to vážim a som za to veľmi vďačná je to veľmi ťažké obdobie teraz na zemi .Láskavý Môj Otče Bože veľmi pekne Ťa chcem poprosiť daj svoje Božie Požehnanie k mojej duši a telu na túto prevzacnu liečbu .Milujem Ťa Otecko Môj Najdrahší Najstarostlivejši Kráľ a Vladár tejto zeme .Milá p.Laura Veľké Ďakujem Vám posielam a lásku z mojej duše za všetko čo pre nás robíte Bohom Požehnanou silou pre naše duše na zemi .Veľké Vrúcne Ďakujem za vašu obetavosť aj p.Vladkovi pre tento svet . Veľmi si Vás Vážim ste pre môj život a dušu najvzácnejší na tomto svete.Otče Bože Láskavý veľmi pekne Ťa prosím láskou z mojej ochraňuj a opatruj božích ľudí každou sekundou života žiteho na zemi .Amen

  22. Veľké ďakujem Otecko Láskavý
    Marek R | 28.12.2020
    Touto cestou sa Ti chcem Pane BOŽE poďakovať za úspešné zvládnutie liečby na koronu, ktorú som včera ukončil. Ďakujem Ti z hĺbky svojej duše za možnosť patriť k ľuďom, ktorým si ukázal jedinečný spôsob,ako sa ochrániť pred smrtiacim vírusom. Prosím Ťa Otecko Nebeský o Tvoje milosrdné požehnanie celej liečby, ktorú som zvládol len vďaka Tebe. Veľká vďaka patrí aj Vám pani Laura za to že ste prijali od Láskavého Pána BOHA všetky tie receptúry a modlitby. Ďakujem Vám.

  23. Ďakujem za úspešné zvládnutie kurzu
    Valéria | 26.12.2020
    Láskavý môj Bože, veľmi pekne sa ti chcem poďakovať za úspešné absolvovanie kurzu. Celý čas si ma sprevádzal, pomáhal si mi s masírovaním, uzdravil si mi ruku keď ma bolela. Som veľmi vďačná za odporučenie cez, ktorú spoločnosť si mám kurz urobiť. Bolo to tam veľmi príjemné, cítila som sa tam dobre a hlavne sú veľmi ochotní a veľa informácií som sa tam dozvedela. Ďakujem Ti z lásky môj Bože, bez tvojej pomoci by som nevedela kde kurz mám robiť. Robila som to s takou ľahkosťou a pokojom vo vnútri, že si to neviem ani vysvetliť sama. Keď je niečo tebou Bože požehnané tak sa to zvláda úplne inak aj pocitovo aj v praxi aj medzi ostatnými ľuďmi. Ďakujem pekne aj za ochranu počas celého kurzu od covidu, ktorý sa nám tam vyskytol a za priebeh, že to všetko išlo plynulo a nemusel sa kurz prerušovať. Veľmi pekne Ti tatinečko ďakujem za všetku pomoc. Ľubim ťa veľmi. S pozdravom Valéria

  24. Poďakovanie
    Gitka | 25.12.2020
    Milovaný môj láskavý a dobrotivý Otecko nebeský, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za požehnané vianočné sviatky, ktoré si s radosťou užíváme s mojim manželom a mojou dcérou Ivankou. Som šťastná že ich mám pri sebe, trávíme spoločne vianočné sviatky, odovzdávame si lásku, cítime že sa navzájom potrebujeme a máme sa radi. Chcem verejne popriať našej vzácnej a drahej pani Laure a jej manželovi Vladkovi a tiež všetkým Tebe Otče Bože verným a oddaným ľuďom príjemné a požehnané vianočné sviatky. Najdrahší môj Bože, milujem Ťa celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy budem. Nech láska, dobro a pokora v nás vždy zvíťazí nad neláskou, zlom, neprajnosťou a nenávisťou. S láskou a vďakou Gitka

  25. Ďakujem za každodennú ochranu
    Maria | 25.12.2020
    Ďakujem milovaný Bože za každodennú ochranu za silu za požehnanie ktoré nám celý rok dávaš a posielaš nám liečby a rady usmerňujes naše kroky a vedies ich na správnu cestu. Milujem ta láskavý Bože. Nebol to ľahký rok ale mal nás niečo naučiť uvedomiť si ako sa správame a vedieť sa polepšiť. Odpust my prosím moje hriechy nech sa stane tvoja Božia vôla. Prosím pozehnaj našej pani Laure za jej obetavu prácu ktorú vykonáva naša Laurika mam Vás velmy rada ste ten najlaskavejsi a najobetavejsi človek akého poznám. Ďakujem aj za pána Vladka za každe vysvetlenie liečby a jeho starostlivosť. Prosím ťa usmerni naše kroky aj nasledujúci rok Milujem ta Bože Prajem príjemne sviatky všetkým priateľom tejto stránky.

  26. Poďakovanie
    Zuzana | 25.12.2020
    Milý môj Otecko. Chcem sa Ti poďakovať za všetko čo sme tento rok prežili, koľko nesmierne veľa krát si nám podal pomocnú ruku a zachránil nás. Veľmi Ti ďakujem za našu dráhu maminku Lauriku, že sa o nás neustále starala aj na úkor vlastného zdravia a vždy nám pomohla. Vedel si prečo si ju vybral. Je to jedna skromná, nápomocná a citlivá dušička a veľmi ju ľúbim. Ďakujem Ti za pána Vladka, ktorý vždy usmerni, vysvetli a ktorý sa nám stará o Lauriku. Ďakujem Ti za tie rozhovory s nim, lebo on nakopne každého zamyslieť sa nad sebou. Veľmi mi to pomohlo na mojej ceste životom. Ešte Ti Otecko ďakujem za môjho manžela, ktorý má miluje, za deti, ktoré ma tiež veľmi ľúbia, za to ako dávaš na nás pozor. Prosím Ťa láskavý Otecko ochraňuj nás Teba milujúcich aj ďalší rok, ktorý je za dverami. Mam strach co nás čaká, ale verím, že s Tebou všetko zvládneme. Milujem Ta Otecko môj jediný a ďakujem Ti.
    Moja drahá Laurika, Vladko. Prajem vám pokojne prežitie týchto sviatkov v ktorých veľmi veľa ľudí ešte nenašlo ten pravý význam a to je zamyslieť sa na sebou a ďakovať Otecko za prežitý rok. Prajem vám len vďačných pacientov, ktorý vám za vašu ochotu a pomoc budú posielať veľa lásky a energie.
    Veľmi vás ľúbime.

  27. Michal | 25.12.2020
    Ďakujem Pánu Bohu za pomoc pri liečbe na koronu ktoru som zvládol a aj za doplnujucu liečbu ,ktorú teraz naplňam.Prajem vám pani Laura  a aj važmu manželovi krásne a požehnane Vianoce.

  28. Milujem ťa BOH môj
    Renata R. | 25.12.2020
    Milovaný môj láskavý BOH,
    ďakujem za tento deň plný lásky a pochopenia za to že som tam kde som možno to nie je dokonalý život ale viem že dokonalý bude. Poďakovať a písať je ľahké ale cítiť a cítiť s láskou k BOHU je ten najkrajší zážitok. Nedokážem opísať lásku k Teba láskavý BOŽE a viem že Ti presne vieš čo moja duša cíti a vieš že verím v Teba láska moja nech sa stane to čo sa stať musí chyť moju ruku a veď ma tak ako ti sám uznáš za vhodné. Milovať BOHA je to najkrajšie čo poznám pretože toľko lásky Ti nedá nik. Obdaroval si ma a ja som na tejto zemi aby som si to zaslúžila a to všetkým tým čo si do môjho života vložil Ty sám. Viem že toto sú iné Vianoce ako tie pred tým ale sú pre nám oveľa dôležitejšie a preto Ti ďakujem. Obdaroval si nás prorokom naša Laura nás naučila , pomohla vždy keď sme potrebovali a moja vďaka patrí Vám p. Laura a manželovi Vladkovi za lásku a pochopenie za cestu ktorou nás viedla a bola ako vždy správna . Tieto Vianoce sú pre nás Božím požehnaním neviem čo nás čaká ale viem že nás to neminie ale BOH jediný vie kam táto cesta vedie a budem ju nasledovať vždy a s láskou v srdci kedykoľvek. Ďakujem Bože za tvoju ochranu, lásku a pochopenie aby všetko zlé vystriedalo to dobré a láskavé ,. Šťastné a Veselé prajem všetkým na tomto svete a prajem cítiť Božiu lásku každému na tejto zemi lebo iba láska k Bohu je výhra v tejto chvíli najväčšie víťazstvo. Tvoja oddaná Renata R.

  29. Požehnané Vianoce
    Erika | 25.12.2020
    Prajem všetkým ktorý navštevuju túto Božiu stránku.Požehnané Vianoce.Aby sme si pod stromčekom ešte viac uvedomovali Božiu existenciu .A v dušiach si pestovali vieru Pána Boha.Ďakujem pani Laure za jej obetavú prácu ,ktorá je veľmi namáhavá.Aj Vám prajem aj vášmu manželovi pokojné a požehnané Vianoce.Ste jedinečný ľudia na tomto svete.Vážim si Vas.Boh Vas žehnaj.

  30. Poďakovanie Pánu Bohu
    Andrea K. | 24.12.2020
    Láskavý Pane Bože,
    chcela by som sa zo srdca poďakovať za všetku Tvoju neustálu pomoc. Je čas Vianoc a o to viac možno človek rozmýšľa o tom, čo je v živote naozaj dôležité. A tým je podľa mňa láska a viera v Teba, Otecko nebeský. Aj keď som často zúfalá, keď prídu ťažkosti do života a neviem spočiatku ako ich zvládnuť, ty pre mňa vždy nájdeš riešenie a ukážeš mi tú správnu cestu.
    Ďakujem Ti za to, že Ťa mám, že som mohla nájsť tú správnu cestu k Tebe.
    Prosím Ťa i do budúcna o nasmerovávanie mojej duše tým správnym smerom, o odpustenie mojich hriechov, o Tvoju blízkosť a lásku, o podanie Tvojej ochrannej ruky, o Tvoje Božie pohladenie.
    Ďakujem aj Vám pani Laura za Vašu obetavú pomoc a lásku k našim dušiam.
    Pomáhaj prosím Pane Bože všetkým ľuďom nájsť lásku v ich dušiach a vieru v Teba. Aby zlo, choroby a trápenie nedostalo ani len najmenšiu šancu.
    Ľúbim Ťa.
    Krásne vianočné sviatky a šťastný Nový rok! ❤️

  31. Rozhodnutie
    Katarína | 22.12.2020
    Ďakujem, ďakujem, ďakujem veľmi pekne z celého srdca pánu Bohu a pani Laure za odpoveď ako sa mám rozhodnúť v jednej veci v mojom osobnom živote do konca roka. Rozmýšľala som dňom aj nocou, že čo mám urobiť. Potrebovala som vedieť, či áno, alebo nie ! A od pána Boha som dostala jasnú odpoveď. Obrovská vďaka !!!

  32.  ❤️
    daniela | 21.12.2020
    Božíček môj najdrahší, onedlho zavŕšime ďalší rok v našich životoch. V životoch, kde len vďaka Tebe sme ráno otvorili oči a počuli spev vtákov. Ďakujem Ti zo srdca, že ma sprevádzaš v tomto živote, že ma chrániš a ľubiš. Je to nesmierny dar, ktorý si cením nadovšetko. Hlavne som vďaka Tebe zdravá a oveľa silnejšia ako kedysy. Dal si mi nádej na lepší a krajší život, život v ktorom bude už len láska, pokoj v duši a nefalšované priateľstvá. A to je veľká vec. Lebo ak umrie nádej, umiera aj duša a všetko sa rozplynie. Nefalšované priateľstvo už mám a to je Renatka Reinová a Tvoja Laura s manželom. Ďakujem za týchto ludí vo svojom živote. Svoj pokoj duše už začínam nachádzať, za čo vďačím krásnym a úprimným slovám v modlitbách. No a láska.... to je zvláštne prianie. Lásku ako takú už dávno mám. Je to Tvoja ochranná náruč a Tvoje odkazy pre moju dušu, že ma miluješ. To si budem chrániť ako najdrahši diamant. To ma posúva vpred, to živí moju dušu. Mám už iba jedno prianie, čo sa lásky týka a to poznáš úplne dôverne. Lebo všetko odovzdávam do Tvojich bedlivých rúk. Celý svoj život. Tak nech sa stane Tvoja vôla.
    Ďakujem za túto nádhernú stránku a za Tvoju Lauru. Veľa ma naučila a veľa pomohla.
    Bože Otče, ochráň prosím túto Zem, je nádherná a je našim domovom. Dopraj nám zažiť časy “ ako v Nebi, tak aj na Zemi”
    Odpusti nám prosím naše hriechy, daj nám zdravie. My Ti za to dávame naše ❤️.
    Milujem Ťa. Veľmi a navždy

  33. Poďakovanie BOHU a Laure.
    Margita | 19.12.2020
    Vďaka Ti Pane Bože za to že mňa ochraňuješ a aj moju rodinu od chorôb a od každého nebezpečenstva. Bez Tvojej pomoci by som nevedela existovať. Ďakujem Ti BOŽE že vždy ukľudníš moju dušu, moje srdce a ukážeš mi správny smer. Som hriešny človek  a prosím Ťa BOH môj o odpustenie mojích  hriechov a schybení z tohto života ale aj z minulých životov. Prepáč mi Pane Bože že nepíšem často do Božej stránky, budem sa snažiť to napraviť. Pane Bože viem že každý deň stojíš pri mne. Najviac si to uvedomujem v práci pri starých a chorých ľuďoch. Je to ťažká práca, ale  Ty Bože mi dávaš silu zvládnuť to, práca ma  napĺňa  lebo tým bezbranným pomáham a cítim že keď mi poďakujú tak vyjadrujú lásku,  ľútosť a pokoru Tebe Bože. Tu si uvedomujem Tvoju spravodlivosť ale i lásku ktorú preukazuješ tým chorým, keď vidím ako veľmi niektorí trpia, nedokážu sa  ani len v posteli otočiť, alebo sa sami najesť a napiť. A pohľadom chcú  vyjadriť vďaku Tebe Bože, že si im poslal niekoho kto im podá jedlo či vodu a ošetrí im rany na tele. Zároveň im pomáhaš toto všetko pretrpieť. Raz som sa s jednou imobilnou klientkou rozprávala a ona mi povedala že vie za čo trpí, ale že ďakuje Bohu za tú silu a pomoc, aby to zvládla. Potešilo ma to že si to uvedumuje .
    Dnešný svet je veľmi zlý, ľudia zabudli na lásku, vďačnosť, pokoru a skromnosť. Tieto cnosti nie sú už  v „móde“ , ľudia zabudli na  BOŽIE zákony - zákony šťastného života. Pýcha, lakomstvo, klamstvo, závisť a nenávisť  a mamon vládne svetom a satan sa raduje že sme takí hlúpi a naleteli sme mu.
    Vám pani Laura ďakujem za ochotu a silu nám odovzdávať liečby, modlitby od nášho Jediného Pána Boha. Pozdravujem Vás aj Vášho manžela- nech Vás oboch BOH ochraňuje a dá Vám silu napĺňať JEHO vôľu.
    S láskou a vďakou Margita

  34. Poďakovanie za Božiu liečbu
    Lukáš B. | 15.12.2020
    Chcel by som poďakovať našej drahej pani Laure za pomoc, keď pri našom rozhovore s pánom Vladimírom mi odkázala liečbu na pol roka. Je to liečba na slabú krv. Pani Laura to vycítila, že to potrebujem a môžem aj povedať, že je to presne tak pretože mi je často zima. Ďakujem pane Bože ľúbim Ťa a prosím o požehnanie tejto liečby, aby som ju zvládol a ešte raz ďakujem aj za túto Božiu pomoc. S láskou a vďakou Lukáš.

  35. Pomoc v práci
    Alexandra | 15.12.2020
    Pane Bože ďakujem Ti za modlitby za urovnanie vzájomných vzťahov so svojim šéfom a ochranu pred zlobou kolegyne v práci. Šéf sa ku mne správa oveľa lepšie a s kolegyňou nás rozsadili bez toho, aby som sa o to akokoľvek pričinila a to ešte predtým ako sa ukázala v pravom svetle a prestala sa so mnou rozprávať. Ochránil si ma ešte skôr ako som ja niečo vôbec tušila. Veľmi Ti ďakujem Otecko a aj Vám pani Laura za to, že ste nám sem tie modlitby napísali.

  36. Covid
    Zuzana | 13.12.2020
    Láskavá moja Laurika. Chcem sa vám nesmierne poďakovať za odpoveď na moju otázku či sa mám ísť dať testovať, lebo mi bola doručená pozvánka na víkendové celoplošné testovanie. V prvom rade som mala veľké obavy, ísť sa dať verejne otestovať, pretože syna v škôlke nakazili a teraz sa lieči a ja pracujem v tej istej škôlke taktiež a zas sa mi pridružili bolesti v pľúcach. Akoby mi v nich horelo. Ale Tvoja odpoveď bola jasná nemám sa ísť dať testovať
    ( najskôr som si pomyslela, tak to mam aj ja), ale ty si ma chcel upozorniť, že ja som zdravá a tam by som sa len nakazila. Moje bolesti v pľúcach spočívajú v mojom strachu, že sa nakazím kovidom. Na začiatku roku som mala liečbu na moje pľúca, lebo boli otrávené od výfukov z áut a bála som sa, že sú ešte slabé a môžem sa nakaziť. V minulom živote som opustila tento svet kôli tubere, tak by ma veľmi mrzelo, keby sa to v tomto živote zopakuje a moje pľúca zlyhajú...
    NO ty Bože si tak veľkolepý a ďakujem Ti za Tvoje liečebné receptúry proti kovidu, lebo bez nich by som bola určite nakazená. Ďakujem Ti láskavý za našu najlepšiu maminku Lauriku, Veľmi ma mrzí, že som vás aj ja otravovala. Veľmi ľúbime vaše dušičky. S láskou Zuzana s rodinou

  37. Poďakovaie láskavému Pánu Bohu a pani Laure
    Gitka | 10.12.2020
    Dobrotivý môj Bože Otče láskavý, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za Tvoj Boží odkaz čo je príčinou mojeho slabého sluchu a bolestí uší. Ďakujem Ti milovaný môj Otecko nebeský za pomoc, ktorú si mi poslal cez našu vzácnu a drahú pani Lauru. Milujem Ťa Otče Bože a nesmierne Ti dôverujem že len Ty jediný mi môžeš pomôcť svojou všemohúcou Božou silou. Otče Bože Ty si ten najlepší lekár na celom svete a ja som šťastná že si aj mojím lekárom. Drahý môj Bože posielam Ti do nebíčka kde prebýváš nekonečne ĎAKUJEM. Prosím Ťa dobrotivý Bože žehnaj, ochraňuj a opatruj neustále našu vzácnu pani Lauru a tiež jej manžela Vladka. Milujem Ťa Bože najviac na celom svete a navždy budem. S láskou a vďakou Gitka

  38. podakovanie
    michal | 08.12.2020
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu,za pomoc pri mojej práci ktorú som potreboval spraviť ktorá bola pre mňa veľmi ťažká ,prosil som ťa o pomoc aby som to zvládol .S tvojou pomocou sa mi to podarilo .Veľmi ti za to ďakujem .Ďakujem ti aj za liečbu na koronu lebo v našej rodine máme veľa chorých a vďaka Božej liečbe sme my všetci zdravý.

  39. Poďakovanie.
    Marta M. | 07.12.2020
    Pane Bože, chcela by som sa ti okrem iného poďakovať za pani Lauru. Za to ako nám pomáha, venuje svoj čas, energiu a nie raz aj spánok. Za to že prijíma pre ľudí Božie odkazy, liečebné receptúry, rady a upozornenia. Okrem toho sa stará o túto nádhernú stránku a prepisuje všetky tvoje odkazy a tiež naše príspevky. Prosím, ochraňuj ju aj jej manžela, dopraj im veľa zdravia, nech sú stále šťastní a spokojní. Ďakujem. Marta

  40. Ďakujem za prístup na stránku.
    Alexandra | 04.12.2020
    Často ďakujem pánu Bohu za všeličo, ale málokedy to napíšem na stránku. Mrzelo by ak by ste si mysleli, že ju ani nenavštevujem alebo, že mi nepomáha, keď Vás to stojí nemalé úsilie. Neviem ani opísať aká som vďačná, že o tejto stránke a o Vás viem. Nekonečne ďakujem za to, čo robíte. Pre veľa ľudí ste určite jediná nádej na zdravie a šťastie v živote, niekedy na život samotný, tým, že nás vediete správnym smerom a prijímate pre nás Božie odkazy. Myslím, že je treba, aby ľudia vedeli, že sa patrí poďakovať a aby videli, že je nás dosť, ktorým stránka pomáha. Veľa modlitieb mi niekedy až zázračne pomohlo, neviem si život bez nášho pána Boha už ani predstaviť. Ďakujem Bohu, že ma ochraňuje a že mi poslal do cesty Vás. 

  41. Daniela | 04.12.2020
    Bože milovaný, dnes Ti chcem poďakovať, že patrím do tejto rodiny Božích bojovníkov, za Tvoju Lauru a jej manžela a za moju milovanú priateľku Renatku R.  Bože ochraňuj nás, my si Ťa nedáme

  42. Ochranná Božia ruka
    Zuzana 03.12.2020
    Otecko nedá mi to, sa Ti nepoďakovať. Tak veľmi si vážim, že si prehovoril cez duševný príjem našej Lauriky a mohla som Ťa tak počuť. Hneď, len po prvej vete som sa rozplakala ako dieťa. Povedal si mi, že ma ľúbiš aj keď si ja myslím, že si Tvoju priazeň a lásku nezaslúži, lebo si myslím, že nie som dosť dobrá a Ty Bože Otecko môj, Ty ma ľúbiš. To je to najkrajšie čo človek môže počuť. Povedal si mi, že myslím na všetkých naokolo, najskôr na svoje deti, muža a na seba nie. Mala by som to napraviť a začať myslieť aj na seba, lebo moje telo ide už na rezerve....
    Prepáč Otecko, že som nepočúvala svoj vnútorný hlas, môjho anjelika, ktorý ma už na to dlho upozorňuje, len ja som myslela, že si to namýšľam a neriešila to. Cítim, že nevládzem, moje nohy sa mi trasú od únavy, som sama so seba nervózna a stále som si to nepripúšťala. A Ty Bože, Ty si tak dobrý a láskavý, že mi to povieš osobne, aby som sa nezrutila na kompletku, však predsa má moje deti potrebujú. Už si sa asi nemohol pozerať na moje duševné vykriky k Tebe o pomoc a moje zúfalstvo ako Ťa denne prosím o pomoc. Ty vieš Otecko, že sa smrti nebojím, lebo som už pri Tebe bola a je tam tak nádherne, pokojne... Vieš, že sa bojím len toho, že tu v cudzine ostanú moje deti medzi vlkmi. Ďakujem Ti nesmierne Otecko, za Tvoje slová, pretože, keď ja nebudem v pohode a plná síl a energie, ktoré momentálne nemám, tak to nedopadne dobre. Ako si mi povedal musím myslieť aj na seba a dopĺňať energiu oddychom. Od zajtra, vlastne už od dnes idem na tom popracovať. Ďakujem Ti môj najdrahší poklad na zemi, môj Otecko na nebi medzi najjasnejšími hviezdami. Veľmi Ťa milujem a ďakujem Ti. Vám moja drahá Laurika a Vladka posielam veľa lásky, aby vás hriala pri vašich dobrých srdiečkach. Ľúbim vaše dušičky. ❤️

  43. Vďaka Ti, Bože...
    Helena Š. | 01.12.2020
    Láskavý a dobrotivý Bože, ďakujem ti za tvoju ochranu a ochranu mojej rodiny.Bola som na návšteve u mojej sestry.Kedze mám pokazené auto,tak nás naspäť bol zaviesť švagor.Čelne nás nabúralo auto, ktoré viedla opitá žena.Vďaka tvojej ochrane sa nám nič vážne nestalo,lebo Tvoja láskavá ochrana je na mojom každom kroku,hoci si to nie vždy zaslúžim.Viem,že je to aj varovanie od Teba,že nie vždy myslím a konám,tak ako mám a je to aj také zamyslenie nad sebou a svojím životom.Dakujem ti za všetko ,čo robíš pre mňa a za každý deň, keď sa môžem prebudiť a posunúť sa o krok ďalej, že mi dávaš pocítiť,keď robím niečo nesprávne,za zdravie ktoré je vďaka Tebe super stave, vďaka za všetko 

  44. Božia pomoc
    Zuzana s rodinou | 01.12.2020
    Ďakujem Ti láskavý Otecko za všetko. Bez Teba a našej Lauriky si to neviem na tejto zemi predstaviť. Poslala som žiadosť o pomoc pre môjho syna, ktorý sa vyliečil z krvného zápalu. Každý kto túto liečbu podstúpil, vie aká je náročná a pre nás ako rodičov to bolo tiež náročné dodržiavať presne všetko, aby bola liečba úspešná. Predsa, keď ma dieťa len 5 rokov potrebuje pomoc. S Božou pomocou všetko zvládol. Dostal ďalšiu polročnú liečbu a teraz som sa ozvala, kôli tomu zbytku liečby. Našťastie, že som sa ozvala. Pánbožko ma stále na to navadzal a mne to nedalo, tak som pysala. Dostali sme hneď liečbu, ktorú napĺňa už skoro týždeň. Bála som sa ako to bude zvládať, ale Otecko môj Ty mu stále pomáhaš. Ďakujem Ti nesmierne za všetko, prosím Ťa nech sa rýchlo vylieči a nemá to následky a hlavne aby nikoho od nás a okolia nenakazil. Zbav Otecko môj tohto človiečika, Tvoj Boží dar pre mňa tejto vírusovej smrtiacej plagy. Veríme v Teba, Tvoju spravodlivosť.. Milujeme Ťa naveky. ❤️ Ďakujem Laurika a Vladko za všetko

  45. Alexandra | 30.11.2020
    Z celého srdca ďakujem za prístup na stránku. Často ďakujem Bohu za všeličo, ale málo to sem píšem a myslím si, že je to treba, aby aj ostatní videli, aké je dôležité ďakovať. Aby aj pani Laura vedela, že to čo robí má zmysel, že je pre nás často jediná šanca na šťastný zdravý a niekedy vôbec na samotný život a že bez nej si to nevieme ani predstaviť. Ja osobne často neviem presne rozoznať čo je pre mňa správne, čo sa mi pán Boh snaží povedať, učím sa to pomaly a robím chyby, za ktoré platím. Preto viem ako veľmi potrebujem pomoc od Pani Laury a určite nie som jediná. Málo som to vyjadrovala, prosím odpustťe. Ďakujem nášmu oteckovi za drahú pani Lauru a zato, že ma ako na jar tak aj na jeseň ochránil pre koronou a zariadil mi prácu z domu, presne vtedy, keď som to najviac potrebovala. 

  46. Poďakovanie pani Laure
    Marta. H.M. | 30.11.2020
    Pane Bože, chcem sa ti okrem iného poďakovať za pani Lauru. Za to ako sa stará o túto nádhernú stránku. Venuje tomu svoj čas, energiu a často aj spánok. Okrem toho prijíma pre nás odkazy a liečebné procedúry. A robí to nezištne. Ďakujeme Ti Pane Bože za ňu. Ochraňuj ju aj jej manžela a dopraj im zdravie, šťastie, lásku, pokoj. S úctou Marta.

  47. učinky liečby proti korona vírusu
    Gabika | 30.11.2020
    Dobrotivý Bože Otče ďakujem za liečbu proti kovidu . Po začatí liečby po pár týždňoch sa mi v trieslach vytvoril veľký hnisaví vred.A noha bola zapálená až do polovice stehna . Bolo to veľmi bolestivé . Moja mama poprosila pani Lauru o pomoc pre mňa . Liečbu som dostala začo Pánu Bohu ďakujem. Obkladmi a vitamínmi sa mi to vyliečilo.Vred mi praskol a krásne sa zahojil. Pán Boh mi odkázal že moje telo sa mi takto začalo čistiť. Bez Tvojej Božej pomoci by som to nezvládla . Gabika

  48. Ďakujem za vylieceny chrbát pane Bože
    Maria | 27.11.2020
    Ďakujem ti pane Bože za liečbu na moj chrbát. Pred trom mesiacmi ma velmy bolel tlačililo to na srdce a mala som z toho aritmiu a vysoký tlak. Vďaka odoslanej liečbe z tvojej prelaskavej náruče a vďaka pani Laure ktorá ktorá mi ju odovzdala a z láskou vysvetlila sú moje problémy preč stačilo cvičiť a brat liečbu.Neni to prví krát čo si má pane Bože vyliecil neviem si predstaviť svoj život bez teba a tejto Božej stránky Ďakujem a milujem ta, odpusť mi prosím moje chriechy som hriešny človek mam kopu chýb budem sa snažiť ich napraviť nechcem ta sklamat moj Otecko iba tebe dôverujem a milujem prosím pozehnaj pani Laure a Vladkovi za ich obetavu prácu ktorú zvlladaju z láskou a pochopenostov pre každého z nás.

  49. Ďakujeme za pomoc
    Daša | 27.11.2020
    Ďakujeme Bože za odovzdanú liečbu manželovi na srdce a mne na oslabnuté oči. Veľmi ma trápi môj slabý zrak, celý život nosím okuliare, Pán Boh mi poslal radu, aby sa mi oči nezhoršili, dokonca sa mi môže o niečo zlepšiť.
    Takisto ďakujeme, že manželovi bola poskytnutá liečba a cviky na bolesť kolena. Manžela po dvoch dňoch koleno prestalo bolieť.
    Ďakujeme Bože, že nám stále pomáhaš a liečiš. Ďakujeme pani Laura za Vašu láskavosť, že ste pre nás prijali odkazy, takisto pánovi Vladkovi za čas a vysvetlenie.
    Ďakujeme.

  50. Podakovanie Panu Bohu za liečbu
    Kveta S | 22.11.2020
    Chcela by som sa podakovat laskavemu Panu Bohu za liecby,ktore som dostala na moje zdravotne problemy.Aj ked liecby este nemam dokoncene lebo su na rok,moj zdravotny stav sa zlepsil uz na zaciatku uzivania liecebnych procedur,ktore som dostala od nasho milovaneho Pana Boha.Dakujem ti velmi pekne Pane Boze ze mi pomahas.Chcem sa podakovat aj pani Laure ze prijala od Pana Boha liecby a panovi Vladimirovi za vysvetlenie ako pri nich postupovat.Dakujem za ich cas a laskavost ,ze nam stale pomahaju.S pozdravom Kveta

  51. Poďakovanie Pánu Bohu a Pani Laure
    Gabriela a Jozef | 22.11.2020
    Láskavý a dobrotivy Pane Bože z celého srdca a úprimne Ti ďakujem za všetko čo pre nás robíš, za stránku, modlitby, za receptúry na Coronu a vďaka za liečebnú kúru. Vďaka Vám pani Laura za Vašu obetavosť a trpezlivosť k našim dušiam. Nech Vás i Vášho manžela Pan Boh ochraňuje. ♥️ Ďakujeme.

  52. Ďakujem z celej hĺbky môjho srdca
    Miroslava | 21.11.2020
    Najláskavejší Bože Otče môj, chcem ti celou svojou dušou poďakovať za Tvoju ochranu, keď vystavila som sa do kontaktu s pozitívne infikovanými ľuďmi a vďaka Tvojej všemohúcnosti a láske ochranil si ma pred koronavírusom. Chcem sa ti poďakovať za pani Lauru, pani Julku, Valiku a maminu, prostredníctvom ktorých duša moja kráča Tvojou, Božou cestou. Ďakujem Ti, že nech sa v živote stalo čokoľvek, vždy som cítila Tvoju všemohúcu prítomnosť, lásku a že si ma nikdy neopustil, hoci duša moja napáchala veľa zlého. Milujem Ťa nadovšetko Nebeský Otecko môj a ďakujem Ti, za každé požehnané ráno kedy mám možnosť dýchať a žiť.

  53. podakovanie
    michal | 20.11.2020
    Pane Bože dakujem ti za liečbu na covid,ktoru zvladam.Chcem sa ti podakovať aj za moju malú dielňu po ktorej som vždy tužil a môj sen sa mi splnil tento rok.Milujem Ťa Pane Bože a dakujem ti za pomoc v živote,ďakujem aj pani Laure za pristup na stranku.

  54. Uprimné podakovanie za Božiu lásku a pomoc.
    Ingrid K | 20.11.2020
    Milí priatelia pani Laury a pána Boha.
    Nebudem vám celý svoj príbeh rozprávať, lebo už za tých 8 rokov čo mi pán Boh cez pani Lauru pomáha by nemal konca. Som z hlbky duše velmi vďačná za každú liečbu, ktorú mi pani Laura cez pána Boha preposlala pre mňa a môjho syna.
    Spomeniem aspoň tú poslednú liečbu syna, ktorý mal ulceroznu kolitídu a napriek pomoci lekárov sa mu ochorenie opätovne vracalo.Mali sme strach z jeho každodenného krvácania z nehojacich sa vredov na hrubom čreve. Vďaka prijatej liečbe, ktorá bola síce veľmi náročná a trvala niekoľko mesiacov dnes môžem povedať že je syn konečne zdravý. Sme neskonale vďační a šťastní, že sme túto liečbu dostali. Napriek tomu že som lekárka, viem že aj tí lekári, ktorí sú nápomocní a snažia sa liečiť podľa svojich vedomosti, nie sú schopní mnohým ľuďom pomôcť. Je to tak, pán Boh je ten najväčší Liecitel a uzdravovatel našich tiel a duší a musíme sa modliť a ďakovať za všetko čo pre nás robí. Taktiež chcem z celého srdca poďakovať drahej Pani Laure, ktorá nám všetky tieto liečby a rady poskytuje nielen osobne, ale aj na tejto úžasnej stránke. Máme Vás veľmi radi a sme šťastní, že môžeme takto s vami zdieľať svoje niekedy velmi ťažké osudy, cez ktoré nas Vy ľahšie prenášate. S láskou Ingrid a Gregor

  55. Poďakovanie Pánu Bohu a pani Laure
    Andrea K. | 20.11.2020
    Láskavý Pane Bože, chcela by som Ťa poprosiť o odpustenie mojej duši za to, že neprispievam tak často na túto Božiu stránku. Každý deň sa Ti prihováram, prosím Ťa o odpustenie mojich hriechov, ďakujem Ti za všetko, čo mám, ako môžem žiť a prosím Ťa o Tvoju milosrdnú pomoc i do ďalšieho života. Ale je pravda, že to nerobím verejne, aspoň teda nie tak často, ako by bolo treba. Prosím Ťa Bože o odpustenie, viem, že keď čerpám z tejto úžasnej stránky, a naozaj si to veľmi vážim a neberiem to ako samozrejmosť, bolo by správne sa aj častejšie poďakovať. Pretože si vždy nájdem čas nazrieť do stránky a musím povedať, že mi to dáva veľkú silu, keď nájdem v nej, Pane Bože, odkaz od teba pre nás. Preto treba investovať aj čas na to, aby som sa Ti poďakovala, a to teda aj touto cestou. Buď Pane Bože prosím so mnou zhovievavý a odpusti mi, ja sa polepším..:-) Ďakujem Vám pani Laura za všetko, čo pre nás neustále robíte a aj za nasmerovanie našich duší tým správnym smerom. So srdečným pozdravom, Andrea K.

  56. Poďakovanie
    Viera | 17.11.2020
    Otče Bože, ďakujem Ti z celého srdca za všetko, čo pre mňa robíš, za rodinu a všetko, čo mám, a že ešte môžem byť na tomto svete. Aj keď som nehodná Tvojej lásky, prosím Ťa o ochranu mojich blízkych a o možnosť čítať príspevky, kréda a poučenia na Božej stránke pani Laury. Tak, ako iní ľudia cítia pookriatie pri návšteve kostola, ja to cítim pri čítaní tejto stránky, lebo do kostola nechodím. Na tejto stránke sú odhalené osudy ľudí, ktorí našli skrz Teba zdravie aj šťastie. Je ako kniha o živote, z ktorej sa môžeme poučiť. Myslím si, že človek môže byť šťastný, ak má okolo seba šťastných ľudí a nie ľudí trpiacich. Len Teba, Boha jediného Stvoriteľa budem milovať a zvelebovať do konca života. Amen.

  57. Zúbky
    Marta H.M. | 17.11.2020
    Pane Bože z celého srdiečka Ti chcem poďakovať za pomoc pri prerezávaní zúbkov. Syn začal mať horúčku, ale nekašľal ani nemal soplíky. Akurát všetko dáva do pusinky a slintá. Ale nebola som si istá, lebo ďasná nevyzerali na prerezávanie zúbkov. Nechcela som niečo zanedbať a ani ísť k lekárke. Tak som zavolala pani Laure a dostali sme pomoc pri horúčke a potvrdenie, že sú to naozaj zúbky. Pán Boh nám už nespočetne veľa krát pomohol. Či už to bolo niečo závažnejšie alebo aj "obyčajné zúbky". Pán Boh je náš jediný lekár. Milujeme Ťa Pane Bože. S láskou Marta s rodinou.

  58. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu a pani Laure
    Gitka | 17.11.2020
    Chcem sa vrúcne poďakovať láskavému Pánu Bohu a našej vzácnej pani Laure ktorá mi zavolala a povedala mi, že si mám na Božej stránke vyhľadať BOŽIE MODLITBY, OCHRANA PRED ZLOM a vybrať si podľa vlastného cítenia modlitby ktoré sa potrebujem modliť. Drahý môj Bože len Ty jediný vieš prečo si mi odkázal modliť sa modlitby na ochranu pred zlom. Otče Bože Ty sa nikdy nemýliš, Ty si nekonečná dokonalosť a jediná absolutná pravda, nekonečne Ti verím a dôverujem. Napľňam Boží odkaz a modlím sa modlitby na ochranu pred zlom každý deň. Otče Bože chcem sa Ti nesmierne a mnohokrát poďakovať za Tvoj odkaz pre mňa, ktorý mi pani Laura odovzdala. Posielam Ti Bože do nebíčka nekonečne ĎAKUJEM. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Bože o Tvoju Božiu ochranu Tvojej (našej) drahej pani Laury a jej manžela Vladka. Milujem Ťa Bože najviac na celom svete a navždy budem. S láskou a vďakou Gitka

  59. Poďakovanie.
    Vojto | 16.11.2020
    Ďakujem aj ja Bohu a pani Laure za vyliečenie z covid 19. Pred časom som dostal liečbu nakoľko som bol touto chorobou napadnutý. Odmietol som nemocnicu aj lekárov. Mám veľkú vieru v pána Boha a jeho nesmiernu silu pomoci nám ľuďom a hlavne tým, ktorí ho milujeme. Pred týždňom som sa bol nechať pretestovať (po ukončení liečby od Boha), výsledok je negatívny. Cítim sa výborne, tak ako pred chorobou. Netreba k tomu už viac písať, všetko ostatné napísali už iní predo mnou. Jediné, čo chcem ešte dodať, je veľké ďakujem milostivému pánu Bohu a vám pani Laura.

  60. Boh do našich duší vidí lepšie než my sami.
    Kristína | 16.11.2020
    Bože môj chcela by som sa Ti poďakovať za odkaz, ktorý som od Teba dostala ešte v auguste. Sú to už skoro 3 mesiace  ešte som za zaň nepoďakovala a veľmi ma to mrzí. Dlho som nad ním rozmýšľala a snažila a stále sa snažím si z neho zobrať to najviac. Hovorí sa že Pravda sa zle počúva, nie vždy som tomu rozumela. Vravela som si ,veď čo je na pravde zlé, vždy je predsa lepšie vedieť pravdu ako žiť v klame ale pravda je že ja som sa nie vždy na svet pozerala s otvorenými očami. Pravda niekedy človeka môže zabolieť a zamrzieť a hlavne keď viete že prišla od samotného Boha, a viete že je to tá najpravdivejšia pravda zo všetkých, viete že si nemôžete povedať že sa možno pomýlil, pretože Boh sa NIKDY nemýli, Boh do našich duší vidí lepšie než my sami. Ja som pánu Bohu dostatočne nedôverovala a mrzí ma to. Ospravedlňujem sa Ti aj Vám pani Laura pretože, keď som spochybnila Pána Boha spochybnila som aj Vás a budem ma to do smrti mrzieť. Mrzí ma to aj kvôli tomu pretože Pani Laura vynaložila úsilie aby pre mňa od Pána Boha prevzala pomoc, o ktorú som žiadala, pán Vladimír mi všetko vysvetlil ale ja som zlyhala. Veľmi sa ospravedlňujem. Ďakujem za to že mám prístup na stránku a aj za to že Pán Boh pri mne ešte stále stojí aj keď som si myslela že už na to nemám právo. Pán Boh mi otvoril oči a ukázal mi, kde robím chyby. Ľúbim Ťa Bože a sľubujem Ti že sa budem s celých svojich síl snažiť napraviť svoje chyby a už ich nikdy nezopakovať.  Ďakujem aj Vám pani Laura za vašu ochotu a pomoc aj vášmu manželovi pánovi Vladimírovi. Ďakujem Kristína

  61. Stŕpnutá hlava
    Zuzana | 16.11.2020
    Otecko môj najdrahší, drahá Laurika. Veľmi vám ďakujem za prijatie cviku pre moje telo. Mala som zaseknutý nerv v pravom ramene. Presne ako môj manžel dva týždne predomnou. Nechcela som otravovať pani Lauru, keďže bola veľmi vyťažená, takže som si naordinovala rovnakú liečbu akú dostal manžel. Môžem povedať, že po pár dňoch a prebdenych nociach plných bolesti som mohla zdvihnúť zas ruku a bolo to čoraz lepšie. No nastal problém a začalo mi trpnut v zátylku hlavy. To by nebolo nič, ale keď mi začal trpnut jazyk a mala som pocit, že aj mozog tak som už volala pani Laurike. Hneď ráno som dostala cvik na svoj problém a vysvetlenie, že čo som si naordinovala mi ublížilo. Pretože Otecko posiela liečby priamo každému na mieru. Ďakujem Ti láskavý Otecko za pomoc a vám Laurika za prijatie liečby.
    S láskou Zuzana.

  62. Silvia | 16.11.2020

    Ďakujem Pane Bože
    Pane Bože, Otecko náš nebeský, trvalo mi dlho a trvalo by ešte dlhšie ak by ma tvoja(naša) Laura neupozornila, že poďakovať treba aj na stránke. A ja viem že má pravdu. Veď aj ja učím svoje deti ďakovať. Len tentokrát som to odkladala donekonečna, stále na niekedy potom, čo nieje správne, lebo aj Ty nám dávaš rady, modlitby, receptúry hneď, a nie niekedy potom. A preto veľmi ľutujem že som Ti Bože nepoďakovala hneď, ale stále odkladala na neurčito. A ja mám naozaj za veľa ďakovať, pretože si mi pomocou našej drahej Laury veľa krát pomohol. Neraz si mi zachranil manžela, syna a o mne nehovoriac. A najviac z celého srdca Ti Bože môj ďakujem za pani Lauru, je to najväčší dar aký si nám mohol dať a pre mňa je to ako zázrak zakaždým keď môžem volať s pani Laurou, alebo navštíviť túto Božiu stránku. Ja obyčajná duša, a preto preveľmi ľutujem že som to brala ako samozrejmosť patríť sem. Pani Laura veľmi si vás vážim a vždy budem, pretože ste moju dušu zachranila a veľa ste ma naučila. Aj keď ste ma pokarhala, ďakujem vám za to, každá matka karha svoje deti keď nepočúvajú. Prosím Pána Boha nech vás ochraňuje v týchto ťažkých časoch a nech vás zdravím požehnáva. Aj všetkých ľudí tu na stránke aj na celom svete.

  63. Ďakujem Ti Bože znova a znova
    Dana | 15.11.2020
    Ďakujem Ti Bože môj dobrý znova a znova a každý deň Ti ďakujem za lásku Tvoju za túto Božiu stránku, ktorá mi pomáha v mojich veľmi ťažkých časoch. Za všetky rady kréda modlitby a príspevky od Vás všetkých, ktorý sem píšete. Lebo mi tiež pomáhajú, keď ich čítam. Je veľmi dôležité a potrebné písať sem na túto Božiu stránku aj Vaše príbehy ďakovania a poučenia. Ďakujem aj Vám za to, dobrí ľudia. Ďakujem Vám pani Laura za Vašu lásku k nám starostlivosť pomoc, ďakujem pánu Bohu, že Ste... Ďakujem Ti otecko láskavý za Tvoju lásku, je mi veľmi ľúto a bolesť mám na srdiečku v duši za to čo som spôsobila svojím zlým správaním človeku, ktorého si mi poslal a ktorý mi bol a je stále ľúby a milujem ho. Láskavú a dobrú pani Lauru si mi poslal tiež pred 7 rokmi keď som mala veľký zdravotný problém a dostala som pomoc Božiu cez láskavé ho a dobrého človeka Lauru. Veľa pomoci som dostala a za to znova a znova Ďakujem. Prosím Ťa pane Bože odpusti mi všetky moje hriechy, ktoré z duše ľutujem, odpustite mi pani Laura prosím Vás. Ste pre mňa vzácna žena a ste mi veľkým príkladom. Odpustite mi prosím ak môžete. Bože chcem všetko čo som pokazila napraviť a zmeniť sa pochopiť všetko čo je potrebné na moju zmenu a nápravu aj keď to boli veľmi.
    Ďakujem Ti Láska moja Bože môj dobrý.

  64. Iva | 15.11.2020
    Poďakovanie
    Otče Bože láskavý, ďakujeme Ti za prístup na Božiu stránku, za modlitby, za Božie odkazy, Božie kréda všetky Božie liečby a za všetko čo je na tejto Božej stránke, ktorú pravidelne navštevujem. Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za Tvoju Božiu lásku, ochranu, pomoc, za to ako sa o nás staráš za liečbu aj modlitbu proti koronavírusu. Chcem sa Ti veľmi poďakovať, že ma liečiš a uzdravuješ zo skrytého krvného zápalu. Dostala som od Pána Boha Božiu liečbu, na odstránenie skrytého krvného zápalu, ktorú mi odovzdala naša drahá pani Laura. Božia liečba je na pol roka a som približne v polovici liečby. Ľavú nohu som mala veľmi opuchnutú, mala som zapálené vyrážky, ktoré mi veľmi mokvali a svrbelo ma celé telo. Už po prvých dňoch Božej liečby noha už nebola opuchnutá, vyrážky mi prestali mokvať a postupne mi vyrážky miznú z celého môjho tela. Pane Bože som Ti veľmi vďačná. Otče Bože láskavý ďakujem Ti za Tvoje Božie požehnanie tejto liečby za tvoju Božiu pomoc a silu, ktorú mi dávaš, aby som ju zvládla, lebo je to náročná liečba. Prosím Ťa, Otče Bože láskavý aj naďalej požehnávaj mi túto Tvoju Božiu liečbu, za ktorú Ti veľmi ďakujem. Veľmi Ťa ľúbim Otče Bože láskavý a prosím Ťa odpusť mi všetky moje hriechy a veď ma len tou správnou cestou môjho života. Pani Laura, ďakujeme za túto prekrásnu Božiu stránku a za všetko čo pre nás robíte. Ďakujeme Vám Pani Laura aj pánovi Vladkovi za Vašu trpezlivosť, za každú radu a vysvetlenie. Ďakujeme Pánu Bohu, že Vás máme. S láskou a vďakou Iva.

  65. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu
    Gitka | 15.11.2020
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože chcem sa Ti vrúcne poďakovať za prenádhernu Božiu stránku ktorá má pre mňa nevyčísliteľnú cenu, ďakujem Ti za všetky nesmierne vzácne a veľmi poučné Božie kréda ktoré rada čítam, účinné modlitby, odkazy a varovania. Ďakujem Ti Bože za Tvoju Božiu ochranu a pomoc v mojom živote, ďakujem Ti za všetky liečby ktoré som od Teba dostala Tvojou dobrotivosťou a že ich nebolo málo. Posielam Ti Bože za to všetko do nebíčka obrovské ĎAKUJEM. Ďakujem Ti Bože za Tvoj odkaz cez duševný príjem našej vzácnej a drahej pani Laury na posilnenie našeho zdravia a imunity v tomto ťažkom období keď korona vírus mutuje a je každým dňom silnejší a nebezpečnejší. Ďakujem Ti Bože za liečbu na ochranu pred korona vírusom a tiež za doplňujúcu preventívnu liečebnú receptúru. Ľudia zabudli na Boha, neprosia Teba láskavého Pána Boha o pomoc pred smrteľným korona vírusom. Len Ty Bože jediný na celom svete nám môžeš pomôcť a zachrániť naše životy. Je to veľmi smutné, ale ľudia bohužiaľ viac veria vedcom, epidemiologom a matematikom než Tebe Bohu ktorý jediný nám môžeš pomôcť. Ďakujem Ti môj láskavý Bože že ma neustále strážiš a ochraňuješ svojou blízkosťou od všetkého zla a od každého nebezpečia. Len s Tvojou Božou pomocou sa dá všetko zvládnuť a prežiť. Milujem Ťa najdrahší môj Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a nadovšetko. Nikdy sa Ťa Bože nevzdám a nikdy Ťa neopustím. Prosím Ťa Otče Bože o odpustenie mojich hriechov, zlých skutkov a duševných schybení z dávných životov aj z tohoto života. Ďakujem Ti Bože za našeho posledného proroka Lauru Tebou samotným vyvoleného, ktorá nám svojou láskou a obetavosťou odovzdáva všetky Tvoje pre nás nesmierne vzácné a dôležité odkazy. Prosím Ťa dobrotivý Bože žehnaj, ochraňuj a opatruj našu vzácnu pani Lauru a tiež jej manžela Vladka neustále každý deň Svetlom Tvojej Božej lásky a silou Tvojej Božej lásky. S láskou a vďakou Gitka

  66. Renata R. | 14.11.2020
    Milovaný Otče Bože láskavý ďakujem Ti z celého srdiečka za liečbu
    na odstránenie chémie z môjho tela . Ako vždy liečba perfektná cítim som sa zdravotne veľmi dobre a to len vďaka Tebe láska moja a hneď som začala liečbu na coronu a viem že mi pomôžeš lebo moja láska k Tebe je veľká a silná narodila som sa aby som ťa našla v tomto temnom svete a podarilo sa mi to žijem s láskou v srdci a za to Ti ďakujem. Aj Vám p. Laura a Váš manžel pomáhate nám ktorí si vážia Vašu ochotu pomôcť a verte že to tak bude verím že bude lepšie aby aj Vy ste zažili už konečne po rokoch len Ten pocit že Vás ľudia majú radi a hlavne si Vás vážia za to čo pre nás všetko robíte vďaka Vám za všetko . Amen.

  67. Ďakujem ti pane Bože za vyliečenie z korony.
    Iveta | 14.11.2020
    Ďakujem ti pane Bože za vyliečenie z korony. Pred dvoma mesiacmi som dostala príznaky tejto nákazy, ktorú mi potvrdil aj test v nemocnici. Poprosila som našu láskavú pani Lauru o pomoc od pána Boha. Píšem až teraz, lebo liečba bola na dva mesiace, aby to všetko, čo v mojom tele nemá byť vyšlo von. Včera so bola na PCR teste, výsledok negatívny. Zdravotné problémy ustúpili už po prvých dňoch mojej liečby, ale liečbu som musela dokončiť aj keď bola dlhá. Vďaka ti Bože, že si zoslal na túto zem pani Lauru a obdaril ju od teba takou veľkou silou, že dokáže nám nešťastníkom pomôcť aj v takejto ťažkej chvíli. Zároveň ďakujem aj za ostatné informácie, ktoré nám pani Laura do tejto stránky vkladá – modlitby, kréda, informácie o potravinách a ostatné odkazy od Boha, ako je aj tento posledný o korone a kritike, že ľudia zabudli na Boha a korona je božia odveta za ľudskú namyslenosť a samoľúbosť. Celé ľudstvo sa spolieha na vedcov, zabudli sme prosiť pána Boha o pomoc a ochranu. Počuli ste dakedy v televízii, aby niekto z vlády, lekárov, epidemiológov..... vyzýval ľudí na Slovensku, aby sa modlili k Bohu?! A prosili ho o to, aby neochoreli, poprípade uzdravili sa z choroby?! Toto robí iba pani Laura.

  68. Poďakovanie
    Michal | 14.11.2020
    Dobrý deň, rád by som sa Pánu Bohu poďakoval za rôzne modlitby, ktoré priniesol na túto stránku (hlavne proti zlu), za liečbu, ktorú mi poskytol na môj dlhoročný problém a z Božej lekárne recept na bylinný produkt na posilnenie imunity. Ďakujem Ti Pane Bože, ďakujem pani Laure, že mi sprostredkovala liečbu a pánovi Vladovi, že mi objasnil, v čom som pochybil. Ďakujem a budem sa snažiť byť lepším a poučeným človekom.

  69. Poďakovanie
    Lukáš B. | 14.11.2020
    Chcel by som pánu Bohu, pani Laure a pánovi Vladimírovi poďakovať za pomoc, ktorá mi bola poskytnutá v poslednom období. Začala ma pobolievať ľavá strany okolo srdca nechcel som hneď volať pani Laure a obťažovať ju tak som si našiel modlitbu na bolesť pod ľavým rebrom po jedle. Tak som sa ju modlil k pánu Bohu trochu to utíchlo vďaka pánu Bohu, ale po čase sa mi to objavovalo a začínalo ma bolieť celé telo. S veľkým strachom som zavolal a poprosil som o liečbu od pána Boha. Viete už som dostal veľa pomoci od pána Boha a vždy ma pán Boh z daného problému vyliečil len som už bol aj veľmi vyčerpaný a smutný z toho, že stále mám nejaké problémy a doslova som už nevládal žiť z toho dôvodu že stále bol nejaký problém. Takto som sa aj vyrozprával pánovi Vladimírovi, až sme sa dostali k tomu, že pred 4 rokmi som dostal od pána Boha modlitbu s názvom Karmická ľútosť, táto modlitba nie je na stránke to len najláskavejší pán Boh ju dá tomu, kto má ťažkú karmu a pán Boh mu touto modlitbou pomáha to zvládnuť hoci je to veľmi náročné a ťažké. Túto modlitbu som sa pravidelne modlil každý jeden deň 2 krát po sebe. A vtedy mi pán Vladimír vysvetlil, že to je problém toho, že som mal stále nejaký problém. Drahá pani Laura sa opýtala pána Boha či je ešte potrebné sa túto modlitbu modliť odpoveď od pána Boha ma veľmi potešila, pretože mi pán Boh odpustil a nemusel som sa ju už modliť, pretože splnila účel na ktorý bola určená. Po tomto rozhovore som dostal od pána Boha liečbu na chrbticu, pretože problém nebol v srdci ako som si ja mylne myslel, ale po tomto ťažkom období som si poškodil chrbticu, na ktorú som dostal cviky a liečbu, ktorú som poctivo a s Božou pomocou napĺňal. Chrbtica ma už nebolí ani žiadne bolesti vďaka pánu Bohu nemám a som šťastný a vďačný za to, že môžem poznať pani Lauru a že ju tu na tejto zemi máme. Vážim si ju a tak veľa múdrostí, koľko som sa vďaka Božej stránke naučil a stále učím nenájdem nikde inde na svete. Ďakujem pane Bože za všetko.

  70. Veronika T. | 14.11.2020
    Milovaný Boze
    Ďakujem za stránku z ktorej pravidelne čerpám a nebola som schopná pekne poďakovať za motlidby ktoré majú neskutočnú moc,za liečby ktorými som prešla a vždy pomohli.vdaka tejto stránke mam pocit ze som o krôčik bližšie k tebe.Dakujem ze si mi dal možnosť nájsť cestu k tebe skrze Laury.Viem som duša ktorá neustále zákopne a nieco pokazi prosím maj so mnou strpenie ja sa budem snazit každý boží den ta prosit o odpustenie.A konať len dobro.Odpust mi prosím moje zlyhania ty jediný vieš ktoré...Ty jediný si všemohúci spravodlivý Ty vieš najlepšie kde zlyhavame veľmi by som si priala aby nie len v tejto neľahkej dobe ludia nasli tu stratenú vieru v teba ,lebo denne sa stretávam s tým ze ludia zabudli veria v systém a sami seba a je to veľmi smutne .Zo srdca dakujem za všetko Tebe Otecko aj Laure a Vladkovi.S láskou Veronika

  71. Renáta | 14.11.2020
    Bože Otče, Tebe patrí moja najväčšia vďaka za všetko šťastie v mojom živote. Vďaka za to, že si ma priviedol k pani Laure aby som mohla spoznať Teba a milovať Ťa. Vďaka za všetky liečby, ktoré mi zachránili zdravie, aj život, za zbavenie kliatby, po ktorej sa mi život zlepšil o 100%. Veľká vďaka za prácu, ktorú môžem robiť, pri ktorej si stále  hovorím, ako dobre to Pán Boh pre mňa pripravil. Vďaka za to, že si mi pomohol pochopiť veľa vecí okolo mňa. Vďaka za všetky veľké aj každodenné drobné radosti. Vďaka za všetky dobré rady, recepty a liečby. Vďaka Ti za pani Lauru, ktorá nám obetavo pomáha a odovzdáva tvoje odkazy. Uvedomujem si, že to čo si mi v živote požehnal môžem ľahko stratiť pre svoju ľahostajnosť. Prosím Ťa Bože o odpustenie mojich zlyhaní. 

  72. Poďakovanie Pánu Bohu za pomoc v živote
    Slavka | 13.11.2020
    Bože Otče láskavý chcem Ti poďakovať za záchranu života a celej rodiny aj keď som veľa krát zlyhala. Ďakujem Ti Otecko láskavý za všetku Božiu láskavú pomoc aj za tú čo som nepýtala. Ďakujem za liečbu ...... na zbavenie sa ťažkých kovov, ďakujem Ti Otče Bože za liečbu aj za modlitbu na korona vírus, ďakujem Ti Otče Bože za prácu z domu, ktorú si mi požehnal, aj za zákazku, ktorú som dostala predvčerom. Ďakujem za pomoc a silu, ktorú mi Bože Otče požehnávaš aj v tejto mojej ťažkej životnej situácií, ktorú teraz prežívam a s Tvojou Božou pomocou to zvládam. Prepáč mi Otecko láskavý, že som bola lahostajná k Božej stránke, neprispievala som ani len poďakovaním a iba som užívala liečby a modlitby. Bože Otče ďakujem aj za modlitby a rady, ktoré si mi posielal cez pani Lauru a pána Vladka.
    Ďakujem aj pani Laure a pánovi Vladkovi za ich obetavú prácu.

  73. Poďakovanie
    Veronika | 13.11.2020
    Dobrý deň,
    chcem sa aj ja poďakovať za všetkú pomoc, ktorú som od Pána Boha dostala. Či už to bola liečebná pomoc alebo vyslišané modlitby. Ďakujem Ti Pane Bože, že som zdravá a šťastná a že je zdravé aj moje dieťatko.
    Ďakujem Ti Pane Bože za to, že mi pomáhaš v mojom každodennom živote.
    Ochraňuj prosím Ťa pani Lauru aj pána Vladka.
    Ešte raz Bože ďakujem za všetko.

  74. Ďakujem Ti Pane Bože za Tvoju lásku a pomoc v živote
    Lukáš |13.11.2020
    Ďakujem Ti Pane Bože za Tvoju každodennú lásku a pomoc v živote, za to že pri mne vždy stojíš, vedieš ma životom a že sa mi darí len vďaka Tebe a Tvojím Božím radám. Ďakujem Ti Bože aj Vám Pani Lauruška a Pán Vladko, že máte so mnou strpenie a vždy mi pomáhate a radíte ako len môžete. Ďakujem Ti Bože a Vám Pani Lauruška a Pán Vladko za záchranu môjho života a to nie len raz, ale vela krát. Bez Vás by som tu už dávno nebol.
    Odpusti mi prosím Bože moje zlyhania a prepáč mi aj že som neprispieval na Božiu stránku a že som na ňu ani vôbec nechodil. Lúbim Ťa Bože, mám Vás veľmi rád a ešte raz za všetko ďakujem.

  75. Poďakovanie Pánu Bohu.
    Jaro | 13.11.2020
    Chcem poďakovať láskavému Pánu Bohu za všetkú božiu pomoc,za rady a za všetko čo pre mňa robí,aj pre moju rodinu.Velká vďaka patrí aj pani Laure za jej ťažkú prácu a obrovskú obetavosť.Vďaka aj pánovi Vladkovi.Ďakujem Ti Bože za všetky liečby,za spústu šancí ktoré si mi dal.Bože velká vďaka.

  76. Ďakujem za mliečko pre synčeka
    Marta | 13.11.2020
    Pane Bože, chcem ti okrem toho, že som mamou (za čo vďačím iba Tebe) poďakovať za to, že kojím svojho syna. Je to pre mňa veľký dar. Kojím ho napriek tomu, že sa narodil predčasne a bol v inkubátore a tým pádom sa nemohol hneď po narodení prisať, ale až po týždni, aj to bol ešte trošku slabý. A mali sme pár krát krízu, keď bolo menej mliečka, ale nevzdala som sa a ty si mi dal dokonca silu aj vtedy keď som mala prsniky zapálené a pri kojeni som plakala od bolesti. Ale stalo to za to. Pre maličkého je to najlepšie mliečko, aké mu môžem dať a pre mňa je to nádherný pocit, keď ho držím v náručí a on krásne pije. Okrem toho je to pre mňa ďalší zázrak ako si to vymyslel, že žena dokáže živiť svoje dieťa priamo z jej tela. Je to neuveriteľné. Ďakujem ti Pane Bože. Milujem Ťa.

  77. Ľudmila | 12.11.2020
    Ďakujem  pánu Bohu za doplňajucu liečbu  na korona vírus ,veľmi  si to vážim aj napriek všetkým našim  schybeniam nám  Bože  pomahaš.Ďakujem aj pani Laure,že  nám  odovzdála takúto vzácnu  liečbu. Korona sa šíri ako plevel bude to čoraz horšie. Práve dnes keď  som videla v televízii, čo  sa deje na Filipínach malá som zimomriavky po celom tele,keď som si spomenula na odkaz pána Boha čo  s Filipinami bude.Pane Bože osvieť týchto ľudí.Bože ochraňuj  páni  Lauru  a Jej manžela Vladimíra s láskou  Ľudmila.

  78. Ďakujem za Božiu stránku.
    Maria | 12.11.2020
    Chcem sa ti láskavý otecko poďakovať za prístup na stránku bez ktoréj si už neviem predstaviť svoj život, všetky modlydby a liečby varovania usmernenia do našich duši nám odovzavas cez našou dráhu Lauru. Ďakujem že ju môžem navštevovať. Prosím ťa otecko nás odpust mi prosím že som z.nej len čerpala a neprispela som poďakovaním. Stále nás vieš poučiť a vrátiť na tu správnu cestu Milujem ta pane Bože a prosím o odpustenie som lenivá duša nechcem prísť o tvoju lásku je to úžasné ju cítit.., hanbím sa za svoje hriešne myšlienky a skutky odpusť mi prosím. Toľkokrat si mi už zachránil život všetky liečby pre mňa a moju dcérku a nebolo ich malo za všetko ti Ďakujem. Aj vám pani Laura za vasu obetavu prácu a lásku z akou nám pomáhate vo dne v noci len tak zadarmo Ďakujem

  79. Potvrdenie Covid-19 v práci.

    Júlia P. | 12.11.2020
    Pani Laura ma viac krát varovala, že v mojej práci sa môžem ľahko nakaziť.
    Dnes sa mi to opäť potvrdilo. Máme tam ďalší pozitívny prípad. Už je to štvrtý od augusta.
    Vďaka Pane Bože, že si mi dal vedieť cez pani Lauru a že na mňa dávaš pozor, pretože som sa doteraz vždy vyhla nakazeniu.
    Posledné 3 týždne som už v práci nebola vôbec a pracujem z domu. Som rada, že je to v mojom prípade možné..
    Srdečne pozdravujem všetkých.
    Júlia

  80. 11.11.2020 

    Gabriela
    Ďakujem Bože láskavý, že nás stále ochraňuješ a máš trpezlivosť so mnou a mojou rodinou. Veľmi často zlyhávam a mám niekedy obavy o svoj život a život svojich blízkych. Uvedomujem si, že niekedy nemám veľkú dôveru v Boha a vtedy na mňa veľmi dopadne strach.
    Nemáme vlastné bývanie, máme veľa dlžôb, manžel býva často unavený z práce, aby sme to zvládali. A predsa musím napísať, že najkrajšie chvíle som zažila v tej jednej izbe, kde sme traja. Viem už veľmi posúdiť, že nie je dôležitý veľký dom, ale ľudia, ktorí sú okolo nás. A musím s ľútostou napísať, že ja som bola príčinou toho nešťastia, ktoré sa na nás valilo.Nedokázala som odísť od rodiča, ktorý ma tak veľmi preklínal. Vtedy mi Boh dával odkazy, ktoré sa do bodky splnili. Nikdy vo svojom živote by som neverila, že sa stretnem tak z hmatateľným zlom. Manžel mal úraz, ktorý ho skoro pripravil o život, Presvedčili sme sa, že aj duše po smrti dokážú robiť zle a nenávidieť. BOH je ten, ktorý mňa a moju rodinu zázračne ochránil.
    Pani Laura a pán Vladimír mi veľmi pomohli. Pomáhali mi aj vtedy keď som zlyhávala a diali sa nám zlé veci. Často som s plačom telefonovala, čo mám robiť. Pán Vladimír mi všetko vysvetľoval, ale rozhodnúť som sa musela sama. Vďaka Bohu kliatba bola zrušená, ale moje telo bolo veľmi poškodené. Niekedy som mala pocit, že je chorá každá bunka v mojom tele. Kliatba má neuveriteľnú moc na všetkých úrovniach života. Ja som to cítila veľmi unavená, nezáujem o život, oslabená psychika, telo nefungovalo ako má.
    Pani Laura prijala pre mňa liečbu na krvný zápal, cviky na chrbticu, keď som sa nemohla postaviť z postele, upozornila čo mám robiť so svojími kolenami. Veľmi veľa som dostala pomoci a nedokážem napísať poďakovanie. Prepáčte mi, že som bola málo citlivá a len som vysávala rady a informácie.
    Pani Laura a pán Vladimír v myšlienkách a v srdci Vás stále nosím a želám veľa Božej ochrany.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  81. Ďakujem Ti Bože za tvoje dary a pomoc
    Valeria | 11.11.2020
    Láskavý Bože ďakujem Ti za najcennejší dar tu na Zemi, že si mi v tomto živote umožnil nájsť Ťa, ďakujem Ti za vedenie. Vďačím Ti za život i dušu. Ospravedlňujem sa Ti za mnohé zlé kroky a rozhodnutia, čo som urobila. Chodím na stránečku, čítam odkazy a nie som schopná Ti tu napísať, poďakovať a uctiť si to ako veľmi sa o mňa, nás všetkých, ktorí si to zaslúžime staráš. Vďaka všetkým receptúram a odkazom, ktoré nám tu drahá pani Laura vkladá sa môžem liečiť, byť silná, zdravá a rozmýšlať ako sa formovať a byť v tvojom pohľade o niečo lepšou dušou. Učiť sa mám ešte dosť a nech to vzdať aj napriek prekážkam, ktoré sú aj budú. Ja Ťa Bože ľubkam, mám pred tebou rešpekt ale lásku sa Ti snažím odovzdávať lebo tej chýba každému a zabúdame na ňu, pritom nás to nič nestojí len byť milý, láskavý, pozorný a všímať si kto nechce ublížiť ale práve naopak pomôcť. Ľubkam Ťa môj Bože vždy budeš pre mňa to najviac v mojom živote pokiaľ ma tu žiť necháš. Všetko je Tvoja božia vôľa a ja ju budem rešpektovať. S láskou Valéria

  82. Ďakujem Ti pane Bože za všetko.
    Dana K. | 11.11.2020
    Ďakujem Ti Bože môj dobrý za všetku Tvoju pomoc a lásku, ktorú si mi dal a dávaš za všetky liečby, modlitby rady Božie kréda za celú Božiu stránku aj lekcie, aby som sa uvedomila z toho aká som zlá nespratná duša. Otecko môj dobrý láskavý spravodlivý odpusti mi prosím všetky moje hriechy zmiluj sa nadomnou! Neopusti moju dušu mám len Teba ako najväčšiu lásku na tomto svete. Odpusti mi, že som Tvoju lásku v svojej hriešnej duši neopätovala je mi to tak ľúto zmiluj sa prosím otčinku nebeský nadomnou chcem všetko napraviť, ľúbim ťa otecko môj najviac na svete a prosím Ťa o odpustenie zmilovanie rozhrešenie. Ľutujem všetkého čo som ja duša nespratná vyviedla, prosím Ťa o nápravu seba, len s Tvojou láskavou milostivou pomocou sa polepším a dokážem byť dobrou dušou.
    Otčinku buď stále pri mne aj ja chcem byť stále s Tebou a pri Tebe a znova patriť do Božej rodiny a milovať všetko všetkých. Pani Laura dobrá a vzácna ďakujem Vám za vašu lásku a pomoc nekonečnú, odpustite mi prosím Vás, že som sklamala Vás sklamala som Boha nášho a som sklamaná sama zo seba...... Otecko prosím o Tvoju láskavú milostivú pomoc mojej hriešnej duši Ľúbim Ťa, ľúbim Ťa môj dobrý Bože.

  83. Hlúpa duša
    renáta | 11.11.2020
    Božiu lásku si treba zaslúžiť, nie je zadarmo. Keď som s Pánom Bohom v neustálom spojení, cítim jeho ochranu a pomoc. Odovzdávam mu všetko, radosť aj trápenie, všetko ide ľahšie, aj keď sú problémy. Treba sa spoľahnúť na Teba Bože a odovzdať sa Ti do rúk, lebo jedine Ty sa o nás postaráš najlepšie, ako sa len dá. No keď na toto všetko človek zabudne, je zahltený prácou, alebo len tak z lenivosti, prichádza čas, kedy nám dá Pán Boh šancu znova sa spamätať a nakopnúť sa, nájsť znovu ten pokoj v duši, keď pri človeku stojíš. Zablokovanie stránky veľmi zabolí, ale je to pre mňa výstraha: "zobuď sa, niečo robíš zle!" Môj Bože, prosím o odpustenie mojich zlyhaní, stane sa, že zaspím na vavrínoch a nerobím nič pre to, aby si ma mal rád. Chladnem, ale Ty ma včas zobudíš, aby som sa Ti celkom nestratila. Môj Bože, milujem Ťa a nechcem stratiť Tvoju lásku, som asi duša hlúpa, lebo som si nechala pomedzi prsty unikať, ten úžasný pocit Tvojej blízkosti. Môj Bože, prosím Ťa o odpustenie. Drahá Laura, nie je dňa, kedy by som na Vás nemyslela. Nech Vás aj pána Vladimíra Pán Boh ochraňuje.

  84. Vďaka Ti, Bože...
    Helena Š. | 10.11.2020
    Láskavý a dobrotivý Bože, ďakujem Ti za otvorenie stránky.Viem, že som dávno neprispela na stránku,aj keď som na ňu chodila a čerpala z nej.Nestačí ďakovať len v modlitbách,ale aj na stránku,veď kde by som bola a ako by som sa cítila,keby nebolo tvojej pomoci a pomoci pani Laury,nerobila by som veci, ktoré tak rada robím.Posmelit aj ostatných čitajúcich túto tvoju stránku,aby ťa požiadali o pomoc,nie je to vždy jednoduché naplniť ako tak ako liečbu na krvný zápal,ale človek sa zatne a dá to,lebo chceš byť zdravý a žiť.Všetko sa dá, s tvojou pomocou sa to vždy dá zvládnuť.Dakujem za liečbu na koronu,za tvoju Božiu ochranu.Viem,že robím chyby,že sa mám čo stále učiť ale bez teba a tvojej ochrany,by som bola stratená...

  85. Dominika C. | 10.11.2020

    Otecko môj Nebesky, chcem sa Ti poďakovať za všetku pomoc, za lásku a silu, ktorú mi posielaš každý deň. Ďakujem Ti pane Bože, že si pri mne a, že počúvaš moje prosby a moje slova, keď sa k Tebe prihováram. Ďakujem Ti pane Bože za môj život, za zdravie, za ludi v mojom živote, ďakujem za modlitby, ktoré sú pohladenie na duši, ďakujem za tvoje Božie Kréda, ktoré si rada čítam, aby som sa tak naučila správne žiť tento život. Bez Tvojej Božej pomoci a lásky je človek stratený. Ďakujem Ti môj Otecko za Tvoje Božie liečby, rady a liečbu na korónu, ktorú napĺňam. Vždy je niečo, za co Ti patrí moja vďaka. Odpusti mi môj pane Bože, že sem, na Tvoju Božiu stránku často nepíšem, že sa Ti aj tu nepoďakujem a nepodelím o svoje zážitky, keď si sem prídem čítať. Odpusti mi Bože, že som v tomto poľavila. Veď ma môj drahý Bože prosím správnou cestou v živote, a uč ma správne žiť život s láskou a čistotou v srdci, lebo každý deň je iný a vždy sa musíme snažiť byť lepšími. Ľúbim Ta môj drahý Bože. Ďakujem aj Vám naša pani Laura za Vašu pomoc, za všetku snahu a čas, ktorý nám venujete, že sa o nás staráte. Ďakujem za všetko. S pozdravom Dominika

  86. Eva C. | 10.11.2020

    Drahý nás Otecko Nebesky, prosím Ta odpusti mi, ze som aj ja častejšie neprispievala na tuto krásnu Tvoju Božiu stránku a neďakovala Ti za všetko, co si pre mňa spravil. Veľmi si mi v tomto živote pomohol a stále mi pomáhaš v každodennom mojom žití, Ty si ma naučil, ako kráčať v živote. Ty si mi dával silu a pomoc, ako zvládnuť aj tie najťažšie chvíle, a preto Ti nesmierne Bože môj ďakujem za všetku Tvoju pomoc, lásku a ochranu. Ďakujem Ti za každú jednu liečbu a radu, ktorú si mi odovzdal cez našu pani Lauru. Zo srdiečka Ti ďakujem za Tvoje modlitby, ktoré sú veľmi krásne a zázračne účinné. Neviem si predstaviť ani jeden deň bez nich. Prosím Ta odpusti mi všetky moje hriechy a schybenia, a stoj aj naďalej pri mojej dusi. Ďakujem Ti aj za liečbu na koronu, ktorú napĺňam, prosím Ta o jej požehnanie. Ľúbim Ta drahý môj Otecko nebesky. Mila pani Laura, ďakujem aj Vám za všetku vašu pomoc, ktorú ste mi poskytla, za Vašu lásku a ochotu a taktiež ďakujem aj pánovi Vladkovi, ze mi vždy všetko pekne trpezlivo vysvetlil a veľa krát ma povzbudil. Veľmi si toho vážim. Ešte raz srdečná Vďaka. S láskou Eva

  87. Poďakovanie.
    Erika | 10.11.2020
    Ďakujem Ti Bože.
    Ďakujem Ti laskavý Bože môj,za sprísupnenie stránky.Som preveľmi šťastná ,že sem patrím .Ach aký si trpezlivý a láskavý Pán Boh môj.Veľká vďaka aj Vam pani Laura ,za Vašu obetavú prácu ,ktorú vykonávate vo dne ba aj v noci.Ďakujem ešte raz.

  88. Peter T. | 09.11.2020
    Všemohúci Boh Stvoriteľ, chcem sa aj ja  poďakovať zo srdca za liečbu corona vírusu aj za všetky predošlé liečby. Málokedy som ďakoval po ich skončení a viem, že to nie je fér. Je mi to ľúto Bože, odpusť mi prosím moju ľahostajnosť, ak je to Tvoja vôľa. Ďakujem Ti za Tvoju ochranu mojej duše, za Tvoju trpezlivosť so mnou, za každodennú pomoc a lásku, ktorú cítim a prežívam. Neustále sa so mnou nepoučitelným ""babreš"" a mne došlo, že ak jedného dňa odvrátiš svoj pohľad odo mňa, je to môj koniec, za ktorý si budem môcť len a len sám. Moje poďakovanie je vlastne ospravedlnenie. Veď Ty vieš Otče. Prepáč za to, aký som, že som zostal stáť na mieste, neistý a v obavách. Prepáč. Vždy som Ti veril a verím Ti aj teraz, že ak ma má stihnúť trest ťažkou chorobou, bude to moja vina. Nevzdávam to, budem ďalej hľadať svoju cestu, ktorú svojou vlastnou nemohúcnosťou teraz strácam. Ďakujem aj Vám drahá Laura. Za všetok Váš čas a energiu venovanú mne. Opakujem, navždy som Vašim dlžníkom. Snáď budem mať možnosť, Vám to jedného dňa vrátiť. Pozdravujem manžela. 

  89. Poďakovanie
    Jaroslav | 09.11.2020
    Práve nám prišiel mail že máme znova prístup na stránku, veľmi nás to potešilo a veľmi pekne za to ďakujeme  Vám pani Laura a samozrejme Pánu Bohu, lebo on o tom rozhoduje. Ďakujeme že patríme do Božej rodiny.
    Pane Bože ďakujeme ti za sprístupnenie stránky, nečakali sme že ešte budeme mať prístup a nie tak skoro. Si k nám veľmi milostivy a láskavý. Milujeme Ťa. 
    Marta a Jaroslav 

  90. Marta H. | 09.11.2020
    Drahý Bože, ďakujeme, že sme dnes vôbec otvorili oči. Že sme sa ako rodina spolu prebudili a sme vďační jeden za druhého a otvorili sme oči do takého krásneho slnečného dňa. Je úžasné ako ty všetko riadiš. Už dávnejšie sme sa rozprávali o tom, aká je príroda fascinujúca. A stvoril si ju ty. Ty si stvoril lesy, hory, moria, pre nás veľký zázrak- vodu a tiež živočíchy, ľudí a všetko na čo sa pozrieme. Je to pre ľudské oči nádhera. Ďakujeme Ti Bože, za život, za rodinu, za zdravie a šťastie. Vieme, že sme duše hriešne, ale milujeme Ťa. Potrebujeme niekedy, aby si nás usmernil, aj pokarhal, aby sme si uvedomili, čo robíme zle. Uvedomujeme si, že sme neďakovali na Tvojej úžasnej stránke. A aj keď už nemáme prístup na stránku, s pokorou to prijímame. Ďakujeme za usmernenie, lebo aj za to treba poďakovať. Nie len za to "pekné". Ďakujeme aj pani Laure, lebo ona vynakladá veľa energie na prijatie Tvojich odkazov a potom ich ešte píše do stránky. Ďakujeme. S láskou Jaroslav a Marta

  91. Júlia P. | 09.11.2020
    Chcem sa aj ja ospravedlniť Pánu Bohu a aj Vám pani Laura, pán Vladko, že som tiež málo písala na stránku. Je to tu oveľa krajšie, keď tu človek popri odkazoch od Pána Boha číta aj úvahy a ďakovania iných ľudí. Všetky odkazy som čítala, všetky kúry pre moje zdravie dodržovala, ale poďakovať sa tu na stránke som robila len zriedka. Človek si Bohužiaľ často uvedomí, čo má, až keď to stratí. Týmto sa ospravedlňujem za moju nečinnosť a chcem sa polepšiť. Hlavne pred Pánom Bohom. Ale chcem aj aby pani Laura vedela, že tu tie odkazy neprijíma len tak, ale že si ich aj niekto cení. Taktiež sa chcem poďakovať za radu, aby som si v práci dávala pozor na zdravie. Bola som ochotná prácu opustiť, a vďaka tomu sa mi podarilo vybaviť, že robím iba z domu. Vďaka Bohu to išlo hladko, na moje prekvapenie. A mám tak teraz menej stresu s cestovaním a prechodom cez hranice a tým pádom viac času na oddych a prechádzky v prírode.
    Ďakujem Ti Pane Bože, za všetky rady a liečby pre naše zdravie, a na polepšenie duše.  
    S pozdravom Júlia 

  92. Margita | 09.11.2020
    Pani Laura ,ďakujem Vám a Pánu Bohu za prístup na Božiu stránku.
    Pane Bože odpusť mi prosím všetky moje previnenia, chyby, ktoré som urobila, že som neprispela na Božiu stránku a mala som za čo ďakovať. Veľmi to ľutujem a hambím sa za to. Ďakujem Ti Pane Bože za pani Lauru, ktorá nám odovzdáva Tvoje odkazy, receptúry, modlitby a ja ich môžem čítať a učiť sa, ukľudňuje to moju veľmi unavenú dušu, srdce a nervy. Ďakujem  najdrahší Bože za to, že počúvaš moje prosby a neopúšťaš ma, že osušíš  každú moju slzu, keď Ťa o to prosím. Prosím Ťa BOH môj ochraňuj pani Lauru  Tvojho Božieho proroka a jej manžela,
    Prosím Ťa ochráň nás  čo v Teba Jediného Boha veríme od Corona a od všetkého zlého. Veď naše kroky len po tej ceste správnej, usmerňuj naše myšlienky, slová i skutky. Odpusť nám chyby. a drž nás v Tvojej Božej náruči prosím. Nech sa stane Tvoja Božia vôľa. Milujem Ta BOŽE môj a prosím o odpustenie.
    S láskou Margita

  93. Poďakovanie.
    Michal | 09.11.2020
    Pane Bože dakujem ti za liečbu na korona virus ktoru si nam poslal ,a za všetky odkazy od Teba ktore si nam posielaš. Dakujem pani Laure že mi dnes povedala pravdu o tom že som nikdy nepodakoval Pánu Bohu ,a ani vam pani Lara za všetko v čom mi pomohol v mojom živote. Potreboval som to počuť.Keby nebolo jej tak nemam v živote to co mam.Dakujem za všetko.
    Michal 

  94. Miriam | 09.11.2020
    Otče Bože môj milovaný, odpusť, že sem neprispievam častejšie a nepoďakujem sa Ti za všetku Tvoju pomoc a pritom jej nie je málo. Pred každou cestou autom sa modlím ochrannú modlitbu, aby sme sa s manželom šťastne vrátii domov bez nehody, bez nej už nejdeme ani na krok. Takisto modlitba na ochranu pred koronou je nádherná, pri nej si stále predstavujem, ako ma obklopuje neviditeľný energetický štít, od ktorého sa odrážajú všetky hnusné vírusy ako pingpongove loptičky od stola. Tiež mi nesmierne pomohla modlitba proti vyčerpávajúcim hnačkám, ktoré ma trápili dlhé mesiace. Po pár dňoch modlenia sa mi stav zlepšil a hnačky takmer vymizli, bolo to pre mňa ako zázrak. Tvoje modlitby sú neskutočne účinné a liečivé, som šťastná, že k nim mám prístup.
    Milujem Ťa, Otče Bože, nadovšetko a vždy budem, a ďakujem Ti z celého srdca, že si nám sem poslal pani Lauru, aby nám ukazovala cestu k Tebe. Život bez Tvojej lásky nemá zmysel. Veľmi si prajem, aby sa všetkým ľuďom otvorili oči a srdcia, aby pochopili, že náš najláskavejší Pán Boh je jediný, kto môže pomôcť ľudstvu zastaviť túto pandémiu. Zmiluj sa nad nami, Otče Bože môj jediný a odpusť nám, prosím, našu nekonečnú hlúposť. Ďakujem Vám, drahá pani Laura, za Vašu úžasnú obetavosť a lásku, s ktorou pre nás publikujete všetky tie nádherné modlitby, rady a odporúčania. Už si bez nich neviem predstaviť svoj život. Nech Vás aj Vášho manžela náš láskavý Pán Boh ochraňuje a požehná Vám pevné zdravie a veľa veľa síl v tejto ťažkej dobe. Ďakujeme za všetko!
    S láskou,
    Miriam a Marcel

  95. Ľudmila | 08.11.2020
    Ďakujem Bože za veľmi silný  odkaz pre nepoučitelne ľudstvo, ktoré  odmieta  Pána  Boha.Po jednom dávnejšie rozhovore s pani Laurou,kde som bola upozornena,že  mám  odísť z práce aj keď  budem mať  dôchodok o 100 eur menej vedela som ako sa vysmievajú zo všetkèho  čo som im povedala z Božej  stranky. Jedna majstrova ,ktorá prišla  za mnou Ľudmila to je sekta daj si pozor práve tá  sa nervovo zrútila predtým  som jej povedala ešte  uvidíš, čo  sa tu bude diať neverila vždy  sa uškrnala reku ,len sa samej.Prišla  ďalšia  rána a vtedy som pochopila prečo  mám  odísť  neviem presne koľko  je všetkých  teraz  zamestnancov možná cca 65 aj s  vedením  a z toho dostalo 60 žien koronu ,ktoré nakazili  svoje rodiny ono to nemuselo takto dopadnúť  keby ich vedenie bolo nechalo hneď  doma ako im nahlásila  pani ,že  je pozitívna  ale pre zákazku  museli chodiť  aj choré  do práce  samozrejme objednávku  dokončili  , ale firma po nej zostala prázdna  zatvorená ako sa povie biznis je pre niekoho nadovšetko  zdravie ľudí  ich nezaujíma  a to je výsledok  60 nakazených  rodín je mi ich síce  ľúto, asi to Boh tak zariadil.Tak ako som čítala  na tejto stránke  veľa  rôznych  odkazov vždy sa všetky  postupom času  napĺňajú  lenže ľudia  povedia to sa stávalo vždy  aj teraz sa to deje . Stačí  povedať, čo Pán  Boh odkázal cez dušu  pani Laurinky tá  reakcia je katastrofálna dokonca odmietajú  modlitby diktovane od Pána Boha  majú svoje dokonca som počula ako chcú poraziť  koronu ružencom všetci,čo poznáme Božiu  stránku vieme ako to je.Som vďačná  Pánu Boh za všetku  pomoc  rady ,modlitby za pani Lauru, ktorú  máme  práve na slovenskú ,ktorá to má veľmi ťažké  aj Jej manželom žehnaj  im každý  deň  posielaj im ľudí, ktorí  pochopia Tvoju  jedinečnosť  pravého  Boha ľúbim Ťa Bože a prosím  o odpustenie mojich chýb a zlyhaní  Ľudmila. 

  96. Poďakovanie Pánu Bohu za ochranu.
    Katarína | 08.11.2020
    Chcela by som sa poďakovať Pánu Bohu  za vyslyšanie mojích prosieb a za ochranu celej mojej rodiny, on je ten, ktorý má nikdy nesklamal a neopustil. Veľká vďaka patrí aj pani Laure,  jej pomoc a rady sú nad zlato. Ešte raz veľká vďaka.

  97. Gitka | 08.11.2020

    Láskavý môj dobrotivý Bože, prosím Ťa z celého srdca o odpustenie mojej nelásky k životu ktorou si sama vyrábam problémy v mojom živote. Život je Boží dar, chcem sa naučiť milovať svoj život nech je akokoľvek ťažký. Milujem Ťa Otče Bože najviac na celom svete a prosím o odpustenie. Otče Bože stoj pri mne a nikdy moju dušu neopusť lebo len Tvoju jedinu Božiu existenciu milujem a navždy budem. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko, nikdy sa nevzdám lásky svojej duše k Tebe jedinému a pravému Pánu Bohu, nikdy Ťa neopustím, nikdy si Ťa nikým nedám vziať a vždy budem verná a oddaná duša Tvojej Božej láske to Ti Otče Bože sľubujem. Bože len s Tvojou pomocou sa dá všetko zvládnuť tomu verím na 100%. Láskavo Ťa dobrotivý Bože prosím ochraňuj všetky Tebe verné a oddané duše pred smrteľným korona vírusom, zachraň prosím našu Zem pred apokalypsou. S láskou a vďakou Gitka 

  98. Ďakujeme ti Bože.
    Jaroslav a Marta | 07.11.2020
    V prvom rade sa ti chceme Pane Bože ospravedlniť že sme v poslednej dobe len brali a  neprispievali do Božej stránky. Nestačí poďakovať  len v duchu, ale je potrebné poďakovať aj tu na stránke, aby si čo najviac ľudí prečítalo, ako Pani Laura pomáha ľudom v ich trápeniach.Chceme sa poďakovať za každú jednu pomoc, ktorú si nám odovzdal, za nášho syna,  za to že sme zdraví,  za tie vzácne modlitby, varovania a liečby, ktoré nám včas posielaš, za pomoc s korona virusom. Už viac krát sa nám potvrdilo, že nám lekári nevedeli alebo nechceli pomôcť a ty si nám poslal liečbu, ktorá 100% pomohla. Ďakujeme za Pani Lauru, bez ktrorej by sme tu už dávno neboli a nemali toľko štastia a zdravia čo máme. Pani Laura, máme vás radi a ďakujeme vám za všetko. Odpusť nám Pane Bože naše chyby, Milujeme ťa nadovšetko a nikdy sa ťa nevzdáme. 

  99. Bože si všemohúci a najväčší na svete a ja som hlúpa že Ti neviem poďakovať na stránečku a pritom sa bez teba v živote nepohnem.
    Valéria | 07.11.2020
    Láskavý môj Bože, chcem sa Ti veľmi ospravedlniť, za to, že ti neviem dostatočne poďakovať ako si zaslúžiš. Mrzí ma to veľmi a dojde mi to až v tedy keď, mi zavrieš stranečku alebo sa na mňa nahneváš ale samozrejme právom. Treba mi dať po hlave aby som si ja duša uvedomila kto je tu najvyšším pánom na Zemi a ty si mi Bože dal život a dušu, ktorú nosím pod hruďou. Vďaka Tebe za šancu na život a našej pani Laure, že nám môže dávať odkazy, ktoré jej diktuješ. Uvedomujem si chyby, ktoré robím, nestačí byť len dobrým a schovávať sa v kútiku a ďakovať ti. Ale dôležité je aj veľmi pekne poďakovať tu na stránečke, kde si môžem prečítať receptúrky, príbehy aj to čo nám láskavý Boh odporúča. Nikde na svete toto nie je napísané len tu na tomto mieste je len pravda a nič len pravďa. Bože ty vieš, že na mnohé nezabúdam ani na to ako si mi zachránil život zobral si ma od kliatobníka a dal si mi šancu na nový život a neľutujem to a stále mi pomáhaš aj s prácou, ktorú si mi oddobril. Veľmi pekne ti ďakujem Bože za zdravie, som zdravá len vďaka tebe a tvojim zázračným receptúrkam, ktoré sú na stránke. Bože veľmi si zaslúžiš moju lásku z duše a mrzí ma veľmi že ti jej nedávam dostatok. Polepším sa ja to chcem sama lebo vidím kam ten svet speje a vidím čo si za tie roky pre mňa urobil a akú veľkú šancu mojej duši si dal. Posielam Ti veľké ĎAKUJEM a ĽUBKAM ŤA. Nehnevaj sa prosím ťa na mňa. Ľutujem, že som ti ublížila.

  100. Vnuknutia.
    Jaroslav | 07.11.2020
    Ďakujem ti pane Bože za každé vnuknutie myšlienky, ktoré mi posielaš v priebehu dňa, či niečo robím  alebo ťa prosím o radu. Často sa mi stáva pri práci, že neviem aky mám zvoliť postup prace, a potom mi príde myšlienka s nejakým nápadom, ktorá je určite od teba pane Bože.Viem to, lebo som veľa krát bezradný, a vzápetí mi vnukneš myšlienku ktorá ma hneď poteší lebo je to od teba. Nikdy nepracujem sám, stále sme minimálne dvaja. Ja a ty Pane Bože. Milujem ťa a prepáč mi, že si mi pred pár dnami vnukol myšlienku prispieť do stránky a podporiť prácu Pani Laury, a ja som to odložil na ktovie kedy. Som Hlúpy, lebo odkladám všetko na neskôr a iba na to doplácam. Ďakujem že si mi to pripomenul, budem sa snažiť  robiť všetko hneď keď sa to má urobiť.Milujem ťa a som tvoj nekonečny dlžník. Ďakujem ti za tento moj život a za všetko čo si mi dal.

  101. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za nekonečne najvzacnejšiu starostlivoť o moju dušu.
    Júlia L. | 07.11.2020
    Otče Bože Najdrahší Kráľ Nebeský Láskou najväčšou aká je v mojom srdci a v hľbke mojej duši Ti Veľké Vrúcne Ďakujem za Najvzácnejšiu Nenahraditeľnú starostlivosť ktorú mi poskytuješ s Tvojej Najdrahšiej Nenahraditeľnej Náruče k mojej duši .Tisíc krát Veľke Vrúcne Ďakujem za každé písmenko čo i len začaté na Tvojej stránečke božej cez ktorú ma zachraňuješ ,miluješ,liečiš ,varuješ ,učíš ma kráčať najspravnejšou cestou k Tebe .Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za Tvoju Veľkorysosť Nekonečnú Trpezlivosť Lásku že ľúbiš moju hriešnu dušu .Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za varovania k mojej duši zachranil si mi život už nejeden krát za čo som len Tebe Bože Najdrahši nekonečne Vďačná ,ĎAKUJEM za všetky Božie odkazy ktoré mi posielaš cez dušu Najvzácnejšiu na zemi p.Lauru ,ĎAKUJEM že k mojej duši Ty Láskavy Môj Nadrahší Boh Prehováraš že vôbec tak hriešna duša ako ja môžem počuť priamo tvoje prihovory som Nekonečne Vďačna za Tvoju Jedinu Najdrahšiu Náruč si Môj Miláčik Láskavy Môj Jediný Bože si Láska Môjho života neviem bez Tvoje Najužastnejšiej Náruče Kráčať .Hlboko sa Ti Klaniam Láskavy Môj Jediny Otče Bože Najdrahší pred Tvoju Najdrahšiu Tvar láskou najväčšou z hľbky mojej duše a z celeho môjho srdca a hlboko hlboko sa ti Ospravelňujem  úprimne že nie vždy Ti Láskavy Bože tak poďakujem ako treba  za Tvoju Najvzácnejšiu starostlivosť .Veľmi pekne Ťa prosím láskou z hľbky mojej duše Odpusti mi Láskavy Môj Najdrahší Bože.Ja duša hriešna Ti sľubujem že sa veľmi polepšim a budem Ti slúžiť ako najlepšie budem vedieť z celého môjho srdca ,celou svojou dušou ,celým svojim životom ,celou svojou silou Milujem Ťa Otče Bože Láskavy .Otecko Môj Nebesky Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za dušu p .Laury  a jej Vladka ĎAKUJEM Ti za ich Najvzácnejšie Nenahraditeľné duše na zemi ,Ďakujem za ich obetavosť životov pre tento svet ,za ich lásku ,nekonečnu trpezlivosť ,pomoc ,oporu ,podporu pre nás hriešnikov ,Ďakujem že moja duša môže byť v ich blízkosti láskou z mojej duše .Veľmi si ich duše vážim a ľubim .Láskavy Môj Otecko Nebeský veľmi pekne Ťa Láskou z mojej duše prosím ochráň Ty Boh Sám ich láskave obetave duše každou sekundou života žitého na tejto zemi a požehnaj im najspokojneší ,najpokojneší život na zemi Veľmi pekne Ťa o to prosím láskou z mojej duše .Milujem Ťa Otecko Môj Láskavy a Ďakujem za všetko čo pre mňa na zemi robíš .Buď Pochváleny Môj Boh na Veky Vekov Amen.

  102. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za muža pre môj život.
    Júlia L. | 07.11.2020
    Láskavy Môj Otče Bože Najdrahši veľmi pekne Ti chcem poďakovať láskou z môjho srdca z hľbky mojej duše za lásku muža ,za jeho dušu z Tvojej Láskavej Najvzácnejšíej Náruče Požehnanej pre môj život .Veľké Vrúcne ĎAKUJEM len Tebe Otecko Najdrahší že si vypočul moju prosbu a nenechal si ma na tomto svete samu .Samota je na nervy a moja duša veľmi trpela samotou na tomto svete .Som nekonečne štastná a len Tebe Otecko tak Vďačná za takého miláčika ako si mi poslal ,tak úžastný chlap je iba v Tvojej Božej Náruči a som veľmi štastná že jeho duša Ľúbi Môjho Jediného Boha Najdrahšieho .Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za môj nový život za štastíčko z Tvojej Náruče Láskavej Bohom Požehnanej .Ľúbim Ťa Otecko Môj Jediný Najstarostlivejší Nenahraditeľne Najvzácnejší .Sľubujem Ti ja duša hriešna na tejto zemi Otecko Môj Nebeský že sa budem o miláčika ktorého si mi poslal do môjho života starať ako najlepšíe budem vedieť láskou z mojej duše a z celého môjho srdca ľúbim si jeho dušu .Otecko Môj Nebeský Veľmi pekne ĎAKUJEM Láskavej p.Laure za jej prihováranie sa do Tvojej Láskavej Náruče za našu lásku .Ľúbim si dušu p. Laury v mojom živote mi  nekonečne jej duša pomáha je mi opora a nekonečna podpora pre môj život keď moja duša sa nevie tak životu postaviť ako má .Láskavy Môj Bože Veľmi pekne Ťa prosím opatri a ochráň dušu p.Laury a jej Vladka na tomto svete každou sekundou života žitého vo dne v noci .Hlbokou láskou z mojej duše ĎAKUJEM TI Láskavy Bože za Tvoju Najvzácnejšiu Starostlivosť na tejto zemi pre moju dušu..Milujem Ťa Otče Bože Láskavy ....Hosana Otče Bože Láskavy ...Aleluja Kráľovstvu Nebeskému .Amen

  103. Ďakujeme Bože.
    Dáša | 07.11.2020
    Pane Boze, dakujem za Tvoju lasku a ochranu. Dakujem za vsetky rady, odkazy, liecby, za to, ze nasim hriesnym dusiam pomahas. Dakujem za uzasnu stranku, na ktorej jedinej najdeme pravdu.
    Boze, odpust nase chyby, ktore robime.  Aj ked padame, Ty nas dvihas. Prosim, ochranuj nase duse kazdym dnom. Nedovol, prosim, aby sme zisli z Bozej cesty. Ved nas vzdy len cestou lasky a viery.
    Prosim, ochranuj dusu pani Laury a jej manzela.
    DAKUJEME ZA VSETKO. Milujeme Ta, Boze

  104. Krásny deň.
    Zuzana | 07.11.2020
    Otecko môj láskavý, milá Laurika. Dnes som si prečítala najkrajší mail v mojom živote a to sprístupnenie tejto Božej stránky. Až mi od šťastia vyhrkli slzy do očí. Je krásne vedieť, že sa môžeme v tejto ťažkej dobe oprieť o to najvzácnejšie o Teba Bože. Ty nás nikdy neopúšťaš, dávaš nám školu života, aby sme sa poučili zo svojich chýb. Ukázal si nám ako ľahko Ťa môžeme stratiť.  Mňa to poučili a žijeme tak akoby to bol náš posledný deň. Prišli maličkosti, ktoré si viac vážime. Drahý Otecko, veľmi Ťa prosím o zdravie a silu našej Laurike a Vladka. Obdaruj ich pokojom a dobrými ľuďmi. Ochráň nás od corona záhuby. Naše životy sú v Tvojich Božích rukách. Milujeme Ťa najdrahší Otecko ❤️ až naveky. 

  105. Dana K. | 07.11.2020
    Ďakujem Ti pane Bože za sprístupnenie stránky aj keď nie ku všetkému mám prístup aj za to  Ti Ďakujem.
    Ďakujem  Ti otecko na nebi za sprístupnenie na  túto prevzácnu stránku.Aj Vám láskavá, dobrá, vzácna pani Laura.
    Ďakujem Ti Bože dobrý za Tvoju spravodlivosť,vďaka ktorej si teraz bolestne uvedomujem, aká je preveľmi potrebná  Tvoja  spravodlivosť pre pochopenie moje, kde som urobila bolestnú  chybu, chyby.
    Bolí ma to veľmi, mrzí veľmi, ľutujem a ľutovať budem celý svoj život. Odpusti mi Bože môj dobrý!
    Ľúbim Ťa otecko Bože a vždy budem. Si 
    pre mňa najviac  na tomto  svete Jediný najvzácnejší najmilovanejší najláskavejší, najspravodlivejší,  najpravdivejší, najlepší  vychovávateľ duší.
    Prosím odpusti  mi Otecko Bože, všetky moje hriechy.
    Ľúbim Ťa.
    Pani Laura ľúbim Vás veľmi.
    Ďakujem! 

  106. Daniela | 05.11.2020
    Bože milovaný, moja úprimná dnešná modlitba bola vyslyšaná. Ďakujem, že si nám sprístupnil jedinú útechu a jedinú nádej v tomto ťažkom boji a to je táto stránka a všetky skvelé veci na nej. Aj ked sa Ti denne prihováram a modlím sa, táto stránka je pre mňa akoby spojítkom ku Tebe , kde jeden koniec stráži Tvoja Laura a druhý Ty , náš Boh.  Boh nám žehnaj, láska a viera zvíťazí.  Ďakujeme drahá Laura

  107. Marek R. | 05.11.2020
    Veľmi pekne Ti z hĺbky mojej duše čistou a úprimnou láskou ďakujem za všetko čo si pre mňa urobil a robíš. Úprimne Ti ďakujem otecko nebeský za život, ktorý si my dal, za lásku ktorou ma obdarúvaš, za vieru v Teba jediného BOHA. Ďakujem Ti láskavý môj Pane za každé jedno varovanie, za každú liečbu pre moju dušu a telo, za každý jeden vzácny odkaz pre moju hriešnu dušu. Ďakujem Ti Otecko nebeský za varovanie pred koronou, za modlidbu a liečebnú kúru proti korone. Ďakujem Ti Pane za šťastie, ktoré si my Pane požehnal. Ďakujem Ti Pane za lásku, ktorá sa znova zobudila v mojom srdci. Nech čistá láska z môjho srdca a z hĺbky mojej duše páli všetky zlé duše, ktoré my neprajú.  Ďakujem aj Vám pani Laura za to, že pre nás prímate všetky tie pre nás dôležité receptúri a odkazy od najláskavejšieho Pána BOHA. Zo srdca Vám úprimne ďakujem.

  108. Júlia L. | 05.11.2020
    Buď pochválený Otče Bože Láskavý na veky vekov Amen. Láskavý Môj Otče Bože Jediný z celého srdca Ti chcem veľmi pekne poďakovať láskou najväčšou viac ako tisíc krát do Tvojej Jedinej Najstarostlivejšiej Náruče za varovanie pred smrtiacou pandémiou. Zachránil si mi život už druhý krát .V prvej vlne si mi dal len Ty Láskavý Boh varovanie zostať doma dal si mi prázdniny na šesť mesiacov.Dôvod oslabená imunita .Oddýchla som si .Zamestnala som sa korona trošku utíšila a po troch mesiacoch prišla druhá vlna a s ňou aj druhe varovanie zostať doma lebo by som tak ochorela a vírus smrtiaci korona by ma zabil .Láskavy Môj Jediný Bože si Môj Jediný Miláčik si Láska Môjho života lebo len Ty Láskavy Boh sa o moju dušu nekonečne najstarostlivejšie staráš .nikto na tomto svete by mi nedal varovanie zachráň sa duša to varovanie príde len a len s Tvojej Najdrahšiej Náruče Najstarostlivejšiej .Som Ti nekonečne vďačná a som štastná že žijem a môžem ešte na tejto zemi kráčať a žiť.Láskavy Môj Jediný Najdrahší Bože  som Ti dlžníkom celým svojim životom ,celou svojou dušou ,celou svojou láskou ,celou svojou silou a budem Tebe Láskavemu Jedinému Bohu slúžiť verne a oddane ako najlepšie budem vedieť po celý môj život pokiaľ ma tu necháš žiť to ti ja hriešna duša sľubujem.Láskavy Môj Najdrahší Bože Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za dušu p.Laury cez ktorú ma zachraňuješ ,varuješ ,liečiš ,učíš kráčať k Tebe .ĎAKUJEM za všetky najdrahšie a najvzácnejšie odkazy s Tvojej Najdrahšiej Náruče .Veľmi pekne Ťa Láskavy Bože prosím daj duši najvzacnešiej p.Laury a jej Vladkovi tú najvyšiu ochranu každou sekundou života žitého na zemi .Ľúbim si ich duše .S láskou a úctou.

  109. Timea | 05.11.2020
    Ďakujem ti pane Bože za každý zázrak v mojom živote. Ukázal si mi co je láska co je pokora a keby len to naučil si ma toho veľa. Vyliečil si ma z každej jednej choroby za každým mi poskytneš pomoc ci už duševnú ale prostredníctvom liečby. Dlho ma trápilo pichanie v oblasti srdiečka už po pár cvikoch mi bolo lepšie a som ti vďačná za každú jednu moju liečbu liecim sa aj na srdiečko a veľmi mi to pomáha. Liečila som sa tak tiež na zápal krvy ktorý som prežívala veľmi ťažko a nikto mi nedokázal pomôcť okrem teba ty si mi podal pomocnú ruku vďaka ktorej moje kruté bolesti prešli. Ďakujem ti za to ze si nám dal pani Lauru a ďakujem ti aj za moju mamku ktorá má k tebe od malička vedie a veľmi mi pomáha pri každej liečbe. Chem odkázať všetkým ktorý neveria na zázraky že pán Boh zázraky robí! Si milosrdný a úžasný vedies môj život správnym smerom pri každej tazsej životnej situácii mi svietis ako svetielko v tme a vždy ma z tej tmy vyvedieš. MILUJEM ŤA❤️a celý môj život milovať budem. 

  110. Andrea | 05.11.2020
    Ďakujem otče Bože za prístup na túto vzácnu stránku ❤️ veľmi ma to potešilo že mi prišiel mail s povolením. Táto stránka je pre mňa jak kniha kníh z ktorej človek čerpá pre seba všetko čo potrebuje a nesmierne si vážim to, ze vôbec môžem tu byť a čítať tieto vzácne odkazy a recepty. Ďakujem aj Vám pani Laura za kopec energie, ktorú vkladate do prepisovania textov a starostlivosti o Božiu stránku. 

  111. Vďaka za zbavenie bolesti
    renáta | 14.10.2020
    Drahý Bože, ďakujem za odovzdanie liečby na môj boľavý lakeť. Bola to bolesť taká neurčitá, bolesť pri pohybe, i v kľude, keď to už začínalo byť neúnosné, vedela som, kto jediný mi môže pomôcť. Nechodím k lekárom, vždy sa zverím do rúk Pánu Bohu. Pani Laura mi ochotne odovzdala odkaz s vysvetlením príčiny bolesti a podrobne rozpísané cviky. Mala s tým iste veľa práce, boli to tri popísané strany papiera. Až ma to zamrzelo, že som ju takto zaťažila, ale neviem si predstaviť, čo by mi s tým robili lekári. Cvičenie bolo zdanlivo jednoduché, no bolo veľmi bolestivé. Po dvoch mesiacoch cvičenia mierna bolesť ešte pretrvávala, mala som obavy, že som niečo robila nesprávne. Postupne sa však úplne stratila.Pani Laure zo srdca ďakujem za čas a energiu, ktorú pre mňa vynaložila, milovanému Pánu Bohu ďakujem, že mi požehnaním liečby preukázal lásku. Pán Boh je môj jediný lekár.

Renata R.
Text: Milovaný Otče Bože láskavý ďakujem Ti z celého srdiečka za liečbu
na odstránenie chémie z môjho tela . Ako vždy liečba perfektná cítim som sa zdravotne veľmi dobre a to len vďaka Tebe láska moja a hneď som začala liečbu na coronu a viem že mi pomôžeš lebo moja láska k Tebe je veľká a silná na rodila som sa aby som ťa našla v tomto temnom svete a podarilo sa mi to žijem s láskou v srdi a za to Ti ďakujem. Aj Vám p. Laura a Váš manžel pomáhate nám ktorí si vážia Vašu ochotu pomôcť a verte že to tak bude verím že bude lepšie aby aj Vy ste zažili už konečne po rokoch len Ten pocit že Vás ľudia majú radi a hlavne si Vás vážia za to čo pre nás všetko robíte vďaka Vám za všetko . Amen.