Ďakujem Ti Bože Otče láskavý celou svojou dušou i srdcom za pomoc.

28.01.2018 15:41

  1. Poďakovanie za vyzdravenie - mám opäť chuť žiť najmä pre svoje deti.
    Moni.N.K | 29.11.2013
    Chcem vyjadriť v prvom rade veľké Pán Boh zaplať, Vám pani Laura a tiež aj Vášmu manželovi, ktorý neúnavne a svedomito,ľudsky pristupujete k ľudom zo všetkých strán Slovenska.
    Ja chcem vyjadriť vďaku v mene mojej rodiny.
    S problémom som najsamprv išla za vami ja- jednalo sa u mňa o druhú vážnu operáciu vaječníkov, predtým prvú operáciu maternice, Sama ste mi povedala, že keby som sa o vás bola skôr dozvedela nemusela som prejsť tým, čo vám rozpoviem.
    Dá sa povedať, že som ušla hrobárovi z lopaty. Bolo to so mnou veľmi vážne, lekári mi dávali minimálnu šancu na prežitie. Z týždňového pobytu sa to predlžilo na mesiac.
    Aby toho nebolo málo diagnostikovali u mňa ešte cysty na mozgu a ľadvinách.Verte bála som sa ísť na iné vyšetrenia v domnienke čo mi zase nové zistia. Nevedela som či som prekliata aj lekári v nemocnici mi vraveli, že to tu nie je s kostolným poriadkom, čo sa všetko na základe ich snahy o mňa so mnou deje.Všetka medicína zlyhávala a ja som sa im pomaly strácala pod rukami, a bola som vo veľmi dobrých rukách.
    V nemocnici ako to už býva medzi ženami som cez jednu pani,zistila kontakt na pani Lauru, ktorá vyliečila jej švagra na rakovinu prostaty. Videla,že aj u mňa je to nevyhnutné sa s ňou stretnúť.
    Vy pani Laura ste mi v mene Pánbožka nášho najväčšieho dobrodincu a darcu aj môjho druhého života, ktorý moje kroky nasmeroval k vám aby ste mi cez jeho vnuknutia pomohli a ešte naďalej budete pomáhať v mojom neľahkom boji, ktorý stále s vašou a božou pomocou bojujem.
    Naordinovali ste mi 2 mesačnú liečebnú terapiu,ktorú som úspešne zvládla. Ostáva mi ešte 2 týždne.Bola to kúra rôznych byliniek+obklady na choré miesto.
    Chcem podať svedectvo všetkým ľudom: Som vyliečená,cítim sa výborne, som silná, nemám bolesti, ani teploty, ktorými som prechádzala. Je to super. V decembri idem na onko vyšetrenia a ešte dám o sebe vedieť aké budú u mňa výsledky.Verím, že budú negatívne. Aby som na margo nezabudla: som silno veriaca a tejto viere vediem od malička aj svoje 3 deti pre ktoré musím žiť, bojovať zo všetkých síl aby odstupom času sme si povedali, bolo to veľmi ťažké ale s pomocou dobrých ľudí, ktorých mi Božičko stále doposiaľ aj naďalej posielať bude, ´Uprimné Pán Boh zaplať všetkým dobrým ľudom, ktorý aj cez vlastné utrpenie a životné prekážky sú ochotný pomôcť druhým, ktorý to od nich najväčšmi potrebujú. Zabudla som ešte uviesť svoj vek, som mladá 40 nička, plná elánu, chuti do života a s perspektívou, ktorú som si dala šťastlivo doštudovať 2 školy súčastne aj navzdory utrpeniu a prekážkam, ktoré mi život priniesol, som za všetko vďačná, príjmem to všetko tak ako to chce náš milovaný, uctievaný Božinko najmä čo sa týka z môjho uboleného srdiečka, Milý čitatelia zatiaľ je to len časť mojej spovede o chvíľu ešte uvediem príbeh o mojom chorom manželovi a tiež aj mojom synovi a mojej mame. Zatiaľ končím o hodinu som tu z novým svedectvom, z ktorým sa chcem ešte s vami podeliť aby ste aj vy nabrali skúsenosti a poučenie z príbehu iných. Stále je to lepšie sa priúčať na chybách iných, ako na tých vlastných, Ešte chcem povedať nebola som nikým prekliata ani zarieknutá, ale asi Pánbožko mi povedel zastav sa, oddýchni si mám s tebou ešte veľké plány na tomto svete, Verím, že aj ja raz budem môcť pomáhať ľudom tak, ako Boh zariadil aby oni pomohli mne teraz v mojej ťažkej rozpoloženosti. Ešte sa vrátim na stránku. Prosím prečítajte si ma. Nika.

  2. Cysty na pečeni
    Hilda | 30.07.2013
    Chcela by som sa touto cestou vrúcne a z úprimného srdca poďakovať Bohu za pomoc, ktorú mi už dlhé roky posiela cez dušu Laury, ktorá mi vždy prijala receptúry zaslané Bohom na moje duševné, zdravotné a psychické problémy, ktoré ma sužovali a tieto receptúry mi vždy zázračne pomohli.
    Každému, kto má problém, doporučujem sa zveriť do rúk pani Laure a tým pádom ste v Božích rukách, pretože liečbu ktorú dostanete, to je liečba od pána Boha. Treba veriť Bohu a on vám v písme cez dušu Laury odkáže ako sa z danej choroby dostanete. A to aj vtedy, keď lekári už nevedia ako ďalej. Mám s tým osobnú skúsenosť. Mala som veľké problémy s pečeňou, pri CT vyšetrení mi boli zistené dve komplikované cysty v pravom laloku pečene. Podstúpila som chirurgickú operáciu, kde mi vykonali drenáž cýst. Nekonečne ďakujem Bohu za Boží zásah zhora, že ma uzdravil z tejto ťažkej choroby, že žijem a že už 12 rokov od hospitalizácie v nemocnici som nebola ani jeden deň na pracovnej neschopnosti. Boh je môj lekár, ktorý ma uzdravuje cez dušu Laury.
    Ďakujem Ti Laura za umožnenie prístupu na internetovú stránku, za všetky modlitby, Bohom žehnané liečby, rady, že mi osvetľuješ a smeruješ ma na ceste k Božej láske.
    Otče Bože prosím žehnaj Laure, jej manželovi Vladkovi, obdar ich svojou láskou, zdravím, silou, trpezlivosťou v ich krásnom ale náročnom poslaní.
    Otče Bože ďakujem Ti za moju sestru, nebohého otca, môjho manžela a ďalších členov mojej rodiny, ktorí stáli pri mne, povzbudzovali ma a pomáhali mi, keď mi bolo najhoršie.
    I napriek tomuto utrpeniu, ktoré som prežila, som Bohu nesmierne za všetko vďačná, že dnes sa pozerám na svet úplne inak, s pokorou, láskou a úctou k všetkému, čo Boh v svojej múdrosti, dokonalosti a neomylnosti stvoril.
    Boli chvíle, keď som upadala do zúfalstva a beznádeje.
    Čím viac som sa snažila ísť Božími cestami, tým viac mi zlo vkladalo do cesty prekážky v podobe životných nezdarov a ťažkostí. Na kolenách a s ľútosťou v duši som prosila Boha o odpustenie všetkých hriechov, ktoré som spáchala v tomto a v minulých životoch. Boh je nekonečná láska, ak ho prosíme z úprimného srdca a s láskou v duši, vždy sa nad nami zľutuje a odpustí nám naše hriechy.
    Modlím sa každý deň k Bohu a ďakujem mu za záchranu mojej duše a môjho života.
    Moja duša a celý môj život patrí len Tebe Bože Otče môj láskavý a vkladám ho do vôle Tvojho riadenia. Milujem Ťa.

  3. Operácia sa nemusela konať
    gabika | 24.11.2013
    Drahý bože, z celého srdca sa ti chcem poďakovať za každodennú tvoju pomoc v živote. Mali sme tento rok veľmi náročný, celá moja rodina ale hlavne ja sme boli skoro nonstop chorý. Mne nezaberali ani žiadne antibiotika. Každý deň pribúdal nejaký ďalší problém, alebo choroba niektorého člena mojej rodiny. Nakoniec, keď mi už hrozila operácia, som sa objednala k pani Laure, kde som sa dozvedela, že som bola prekliata- od mojej kamarátky. Už pred skončením obradov na odstránenie kliatby sa mi polepšilo a aj celej mojej rodine. Ani operácia sa nemusela konať. Aj moje ďalšie zdravotné problémy sa stratili.
    Ešte sa chcem poďakovať za vyliečenie mojej dcérky z atopického ekzému, ktorý mala vo vážne zlom stave. Telíčko má už krásne čisté. Nevyliečiteľná choroba- podľa lekárov, je vyliečená.:)))))
    Bože som ti nesmierne vďačná za tvoju pomoc. Budem ŤA naveky milovať a ďakovať ti za všetko čo si mi dal. MOC ŤA LÚBIM.

  4. Pred jedenástimi rokmi mi diagnostikovali vysoký krvný tlak a cukrovku.
    Jozef | 28.06.2014
    Milostivý, láskavý náš Otče všemohúci, z celého srdca sa Ti chcem poďakovať za všetko čo robíš pre mňa i pre moju rodinu. Ďakujem, že mi prostredníctvom pani Laury a jej manžela pomáhaš navracať zdravie.
    Milí čitatelia pred jedenástimi rokmi mi diagnostikovali vysoký krvný tlak a cukrovku. Bral som veľké množstvo liekov, ktoré mi nerobili dobre, nielenže mi nevyrovnali tlak a cukor na zdravé hodnoty, ale ešte som mal z nich aj množstvo nepríjemných vedľajších príznakov. O pani Laure som sa dozvedel od dcéry, ktorej už pomáhala. Odhodlal som sa pani Lauru a jej manžela osloviť. Bol som milo prekvapený ochotou ma prijať. Prostredníctvom pani Laury som dostal liečbu na vysoký krvný tlak od Pána Boha. Okamžite som mal vysadiť lieky a dodržiavať určenú liečbu Pánom Bohom. Lieky som vysadil a dodržiavam celú liečbu.
    Hoci som len v jej polovici, môj stav sa veľmi zlepšil a cítim sa podstatne zdravší. Krvný tlak si meriam pravidelne a už teraz ho mám taký dobrý ako za mlada, ba lepší.
    Pane Bože, Otče Nebeský chcem sa Ti úprimne poďakovať za liečbu, ktorú som dostal cez pani Lauru.
    Chcem sa aj pani Laure poďakovať za túto stránku, za jej modlitby a pomoc ľuďom aj keď sama často nemá čas na seba stále ochotne pomáha ostaným.. Veľmi mi pomáhajú a obohacujú ma všetky jej rady a modlitby.
    Srdečná vďaka. Jozef

  5. WPW SYNDROM.
    Peťo Burica | 27.12.2012
    Odkaz kde je vysvetlená táto choroba: http://www.wikiskripta.eu/index.php/Wolff%C5%AFv-Parkinson%C5%AFv-White%C5%AFv_syndrom

    Pred viac ako 2 rokmi diagnostikovali našej 6 ročnej dcérke lekári WPW-Syndrom...ani sme netušili čo to znamená...Dnes má dcéra 9r. a o 2 týždne končíme s liečbou ktorú sme mali od pána Boha cez pani Lauru.
    Liečba trvala 2 roky, a výsledok?Odkaz od pána Boha bol,že dcérka je zdravá a môže robiť športové aktivity tak ako každý jedinec, ktorý je zdravý....najťažšie je vždy olúčiť sa od medikamentov, ktoré predpisujú lekári...keďže ma osobne p.Laura vyliečila z mojich psych.a úzkostlivých stavov-viem o čom hovorím.Nieje vôbec srand zo dňa na deň seknúť s liekmi od psychiatra!
    Čo je však najdôležitejšie, že som to zvládol, aj za pomoci modlitieb, ale hlavne po tejto skúsenosti som mal oveľa jednoduhšie rozhodovanie v liečbe pre našu dcérku!!!!
    Som šťastný otec svojich 3 detí a šťastný že mám i manželku, ktorá má také isté pochopenie a sme obaja veriaci!

    Ďakujem OTČE BOŽE, a žehnaj svojmu dieťatku pani Laure jej manželovi Vladkovi-ochraňuj ich Tvojou Božou rukou!!!

  6. Dlhoročné bolesti bedrového klbu a celej nohy
    Jana | 05.03.2013
    Chcela by som prostredníctvom tejto stránky poďakovať pani Laure a hlavne Bohu za uzdravenie. Mala som dlhoročné bolesti bedrového klbu a celej nohy. lekári mi nevedeli pomôcť, silou mocou mi chceli v mojich 47 rokoch vymeniť klb za umelý. Samozrejme, že som nechcela a tak som hľadala cestu kto by mi pomohol. Dostala som kontakt od známeho, ktorého Boh prostredníctvom pani Laury vyliečil z rakoviny na menovanú pani Išla som ku nej a pán Boh ma vyliečil. Pani Laura vyžiadala pomoc, odporučila mi bylinky, ktoré som užívala , bolesti prešli a ja už dva roky neviem čo sú bolesti , som úplne v poriadku, žiadny umelý klb nepotrebujem, lekári tomu nechceli uveriť, že som sa vlastne bez ich pomoci vyliečila. Každý deň ďakujem pánu Bohu a pani Laure za ich vyliečenie a pomoc. Ďakujem.


    RE: lucia | 31.03.2013
    ano je to pravda mozem to potvrdit mamka beha ako srnka bicykluje a to s vlastnym klbom ktory mal byt vymeneny, je to dozivotna vdaka, dakujem z celeho srdca

  7. Poďakovanie pánovi na nebesiach a Laure.

    Mišo | 10.04.2013
    Touto cestou chcem vrúcne a z úprimného srdca poďakovať pánovi na nebesiach, ktorý mi prostredníctvom Laury pomohol pri mojom zdravotnom probléme.
    Pred niekoľkými rokmi som trpel zhrubnutím ciev na dolných končatinách pričom ma tieto cievy pri dotyku boleli. Nakoľko sme mali v rodine úmrtie v dôsledku ochorenia srdcovo-cievného systému v dôsledku artériosklerózy, mal som obavy, že týmto ochorením trpím aj ja.
    Na podnet môjho priateľa, ktorý mal obrovské problémy z prítomnosti negatívnych entít v rodinnom dome a ktorému Laura veľmi pomohla, som sa aj ja obrátil na Lauru s prosbou o pomoc.
    Laure som telefonicky povedal o mojom zdravotnom probléme a v dohodnutom termíne som prišiel za ňou do Dvorník.
    Laura mi pri rozhovore povedala, že mám skrytý krvný zápal v tele (takýto zdravotný problém som mal podľa informácie, ktorú Laura získala zhora). Povedala mi postup liečenia a postup techník cvičenia, ktoré som mal vykonávať počas niekoľkomesačnej liečby.
    Po niekoľkých mesiacoch intenzívneho liečenia a cvičenia mi zhrubnutie ciev rapídne ustúpilo a bolesti ciev plne ustúpili.

  8. SILNÉ AKNÉ NA TVÁRI A RAMENÁCH.
    Michal | 10.02.2013
    Približne pred dvoma rokmi som navštívil pani Lauru s prosbou o Božiu pomoc zbavenia sa vyrážok na tvári a ramenách bola to moja posledná možnosť keďže antibiotika mi proti tomu vôbec nezaberali a okrem akné som mal zvýšenú teplotu viac ako pol roka postupne som strácal chuť aj čuch a antibiotiká ktoré mi predpísali doktori mojím zdravotným stavom ani nepohli vtedy som si povedal že mojou poslednou možnosťou bude liečba od Boha po troch týždňoch dodržiavania liečby od Boha sa môj zdravotný stav úplne zmenil k lepšiemu zmizlo mi akné, znížila sa mi teplota do normálu a tiež sa mi vrátil čuch a chuť od vtedy prešli dva roky nebol som vôbec chorý a akné som tiež nemal..Chcel by som poďakovať Bohu a pani Laure za pomoc ďakujem..:)

  9. VRÚCNA A SRDEČNÁ VĎAKA.

    Lucka | 09.04.2013
    Z celého srdca by som sa chcela podakovať hlavne pánu Bohu a aj vám pani Laura. Od svojej návštevy u Vás sa na svet pozerám úplne inými očami dnes už viem že nič sa nedeje len tak všetko má svoj význam.Asi pred 7 mesiacmi môjmu milovanému psíkovy yorshirskemu terrierovi diagnostikovali šedý zákal a cukrovku. Šedý zákal bol v takom štadiu, že jedno očko boli odhodlaný vybrať a druhe ked sa podarí tak ho zoperuju ale aj to sa nemusí podariť a operácia by stala 900 eur a to by zachranili iba jedno oko a druhe by muselo ist vonku. Niektorý sa na mna pozerali ako na blázna ale láska nepozná hraníc.Samozrejme nasadiť dietu a každý večer jej pichať inzulin a psík sa strasne trapil strašne trpel a mna neskutočne bolelo sa len tak nečinne prizerať.Až jedného dna som sa dopočula o pani Laure a nevahala som ani sekundu ozvala som sa. Neuveriteľné moj psík zachránil mna pred týmito chorobami z čistej lásky ku mne stiahol všetko utrpenie pre seba hrdinsky bez najmenšieho zaváhania a liečba? Bola úspešná. Môjmu psíkovi nesmierne chutila a veterinári len krútia hlavami zákal sa na jednom očku skoro uplne stiahol a druhé, ktoré chceli vybrat sa dá operovať uvidime časom či liečba nestiahne to celé uplne.Som nesmierne štastná dakujem pánu Bohu pretože je nesmierne láskavý a pomohol mi v mojom trápení a dakujem aj Vám naši anjelikovia na zemi.

  10. Poďakovanie.
    Slávka | 08.04.2013
    Chcem sa aj ja poďakovať z celej svojej duše nášmu láskavému Pánu Bohu za jeho láskavú a obetavú pomoc, ktorú mi poslal cez dušu nebeskej pani Laury, ktorá mi túto pomoc odovzdala za pomoci vysvetlenia svojho láskavého manžela pána Vlada. Ďakujem Ti Pane Bože aj Vám pani Laura za záchranu môjho manželstva, za zbavenie mojej i manželovej kliatby, staršieho syna za zbavenie skoliózy chrbtice. za nájdenie vzájomného porozumenia s dcérou, mladšieho syna za zbavenie kožných problémov.
    K tomuto dodávam, že hoci som pri napĺňaní Božej pomoci duševne schybila, čím sa mi začali vracať zdravotné problémy a po mojom usúdení, že liečba bola slabá, som zháňala pomoc u iných ľudí, avšak bez úspechu. Už keď som bola bezradná a zúfalá, odhodlala som znovu zavolať pani Laure s veľkými obavami či ma prijme. Na moje prekvapenie o dva dni som šla pre pomoc, ktorú mi láskavý Pán Boh zoslal. Týmto mi pán Boh ukázal aký je láskavý, milujúci a trpezlivý, kým ja neznalá duša pochopím, že náš láskavý nebeský Otecko nás nikdy nenechá spadnúť až na dno a v každom trápení nám podá pomocnú ruku. Pánu Bohu stačí, aby sme mu odovzdávali svoje trápenie v našich prosbách a modlitbách a vždy nám pomôže. Pane Bože ešte raz Ti z celého srdca ďakujem za pomoc aj Vám pani Laura spolu s Vaším manželom pánom Vladom - nech Vás Pán Boh požehnáva.

  11. Ďakujem Bože za tvoje milosrdenstvo.
    Miro | 06.04.2013
    Ďakujem Bože za tvoje milosrdenstvo ktoré prostredníctvom Laury nám dávaš. Pani Laura je naším svetlom v temnote tohto sveta, prosím ťa Pane daj jej svoje požehnanie nech v sile života môže naďalej pomáhať nám biednym, dožič jej veľa síl. Ďakujem tebe Bože že si jej prostredníctvom zachránil moje manželstvo, ukázal mi smer v pracovnom živote , v obchodných činnostiach. Z celého srdca Ťa milujem Bože , prosím o odpustenie mojich hriechov, zo súčasného ale i tých predošlých životov mojej duše. Nech je zvelebená Sláva Tvoja...

  12. Ďakujeme.
    Mária | 02.04.2013
    Nech Vas pani Laura a Vášho pána manžela Vladka žehná náš otecko všemohúci, náš pán Boh. Ste úžasní ľudia, toľko istoty a viery čo dodávate nám všetkým to je ozaj obdivuhodne. Ja som bola naposledy so svojim manzelom u vas a musim vam len povedat ze vam zo srdca veľmi ďakujeme. Dostali som odpovede a panom Bohom žehnanú liečbu ktorú ste mi pani Laura dala na moje padajuce vlasy a manželovi na bolave kríže. Uzivam ju necele dva tyzdne a veru uz zacinam pocitovat zmenu a to do konca mam este daleko. Som vam nesmierne vdacna ze ste mi takto pomohla a to nielen teraz ale vždy mi pomahate. Vďaka vám mám dnes krásneho a zdravého synčeka, zbavila som sa kliatby ktorá bola veľmi zla a ubližovala mi, vyliečila môjho staršieho syna a nemusel ist na operaciu. Panu Bohu ďakujem každý den, pretože mi dovolil spoznať vás a tým pádom som našla tu správnu cestu ku nášmu pánu Bohu. Veľmi si vás vážim za to čo robíte, je to úžasné. Celá táto vaša stránka je veľký dar pre každého lebo je tu veľmi veľa rád. Som tu pravidelne a každý den sa modlím tie krásne modlitby čo ste tam postupne pridala. Ste veľmi dobrý ludia a ja si vás veľmi vážim pretože ste mi nejeden krát pomohli a hlavne preto že viem že to čo robíte je správne. Vďaka ti pane Bože že nás tak miluješ a že nám takto cez pani Lauru sprostredkuvávaš takto vzácne rady, liečby a informácie. Mám ťa pane Bože veľmi rada a aj vás pani Laura a pan Vladko. Uprimne ďakujem za každú Bohom žehnanú liečbu a radu.

  13. Ďakujem krásne za veľmi milé teplé prijatie vami pani Laura a vašim mužom, ste nádherní ľudia.
    lucia | 31.03.2013
    Chcela by som velmi pekne podakovat za pomoc a vypocutie a prijemne stravene chvile u vas pani Laura a vasho starostliveho manzela zelam Vam naozaj vela stastia a spokojnosti ako dusevnej tak aj financnej aby ludia si len vazili co pre nich robite a kolko energie vkladate do vasich dni ktore travite s nimi aby ste im pomohli , idem sa modlit teraz a verim v skore uzdravenie vdaka vasej pomoci a samozrejme pana Boha najmocnejsieho a jeho vecnej lasky citenej k nam ludom , dakujem pekne este raz

  14. Ďakujem za túto stránku.
    Lenka | 07.03.2013
    Milá pani Laura, Vašu stránku som objavila iba nedávno, a odvtedy neprejde deň, aby som sem nenazrela. Modlitby, ktoré som tu našla, mi prinášajú veľkú duševnú aj telesnú úľavu, a taktiež sa vždy teším na nové otázky od čitateľov a Božie odpovede. Prajem Vám veľa síl a Božiu ochranu pri plnení Vášho náročného poslania.

  15. Ekzém na lakti zázračne zmizol za 5dní.
    Miro | 03.03.2013
    Neskutočne chcem hlavne pánu BOHU POĎAKOVAŤ za pomoc ktorú mi prostredníctvom milej a láskavej pani Laury zoslal, a to liečbu jednoduchú a mimoriadne účinnú po všetkých mojich pokusoch a vyhodených peniazoch za drahé krémy a mastičky, vyšetrenia, testy a lekárov. Príbeh krátko opíšem...po očistenej 7-dňovej kúre sa mi na lakti vyhodil ekzém, ktorý som mal ešte ako malý chlapec a tentokrát som sa ho zbavil pomocou mastičky z bambuckého masla. myslel som si že je koniec ale o pár dní znova na tom istom mieste ale tentokrát iný druh vyrážky sa mi vyhodil a bojoval som s týmto problémom vyše troch mesiacov (celú zimu). neúspešne. zúfalý som bol. Zavolal som pani Laure (dočítal som sa o jej schopnostiach v knihe) a vložil som do nej všetku nádej. po chvílke strávenej u pani Laury, cez ktorú ku mne Boh prehovoril tak láskavo až mi prišlo do plaču. Odporúčania od pána Boha som dodržiaval, modlil som sa aby mi lakeť a liečbu požehnal tak ako pani Laura povedala. Za 5 dní po hrozných vyrážkach a zjazvenom lakti ani stopy! Neuveriteľné, zázrak! vždy ked na to myslím mojim telom prebehnú zimomriavky a zaplaví ma pocit vďačnosti k pani Laure a hlavne k pánu Bohu, je to zázrak že to funguje naozaj tak jednoducho ako tu všetci píšete. naozaj zázrak. Ďakujem, ďakujem, ďakujem! Veľa lásky prajem pani Laura, a Bohu ďakujem!

  16. Chrípka? Na druhý deň bolo po všetkom :-)))
    Peter | 03.03.2013
    Nedávno som navštívil pani Lauru. Bol som nachladnutý a tieklo mi z nosa...skrátka katastrofa. Okrem iného mi pani Laura dala i liečbu na chrípku...Samozrejme po príchode domov som začal s okamžitou liečbou. Na ďalší deň bolo až zázračné ako mi začali symptómy úplne miznúť.Nasledujúci deň som bol "úplne pojazdný"!!! Skrátka neuveriteľné!! Nikdy som nebol očkovaný ale takýto hladký priebeh som nikdy nemal!!! Vďaka Ti Bože, vďaka Vám pani Laura!!!!!!

  17. Ďakujem za mamku a dedka a babku a tetu a sestričku dúfam že aj bračeka čoskoro.
    Lucia | 18.02.2013
    zo srdca dakujem pani Laura aj Vasmu manzelovi a cez Vas tebe pane Boze vsemocnemu milovanemu davajucemu nam svojim detom lasku, dakujem za moju krasnu rodinku a jej vyliecenie, dobre rady, vypocutie a pomoc . Nech sa Vam dari pani Laura srdecna vdaka a laska k Vam smerujuca, nech Vas pan Boh pozehna.

  18. EPILEPSIA
    Erika | 17.02.2013
    Chcela by som sa v prvom rade podakovat Bohu ze mi do mojej cesty priplietol cloveka vdaka ktoremu som mohla spoznat pani Lauru...Mam epilepsie uz od svojho detstva,ked som bola dospela som si zacala klast otazku,na zaklade coho prave vznikla?Az po navsteve pani Laury som prisla na to,ze na zaklade prekliatia od mojej vlastnej sesternice ked mi to oznamila pani Laura bola som cely den este v soku z toho preco ona a preco mne...nic som tej osobe neurobila...bolo to pre mna velmi tazke...ale vdaka Bohu som sa tej kliatby z mojej duse zbavila a po ukonceni liecby som sa citila uplne super..zacala som sa na veci okolo seba pozerat pozitivnejsie a hned mi bolo na dusi a na srdci lepsie...bola to pre mna ulava aku som nikdy necitila...po ukonceni liecby som dnes zas navstivila pani Laura a nasadila mi od Boha liecbu na muju chorobu,verim ze bude Boh stat pri mne a pomoze mi vyliecit epilepsiu...Som velmi ale velmi vdacna Bohu a samozrejme aj pani Laure ze tak pomaha ludom zbavit sa chorob...

  19. Ďakujem...
    Bibiána | 17.02.2013
    Ja by som sa chcela tiez pripojit ku komentarom a dat jedno velke ĎAKUJEM nielen Bohu ale aj pani laure ze mi pomaha zbavit sa strachu ktory ma sprevadza a choroby ktora ma tazi a tiez aj niecomu nadpozemskemu co v spravnu chvilu donieslo ku meno LAURA velmi velmi pekne dakujem a verim ze viera mi pomoze sa s toho dostat ....

  20. Pán Boh zaplať za Vaše zoznámenie.
    Fero Košice | 16.02.2013
    boli sme u pani Lauri dnes a tešíme sa na dalšie Bohom obdarovane stretnutie.Boh Vám žehnaj,všetkým ľuďom dobrej vôle.

  21. Ďakujem Pánu Bohu.

    mirka | 06.02.2013
    Ja som bola pri Laure asi tak pred 2 rokmi,bola som velmi spokojná, odstránila mi behom minúty 10 ročné bolesti -ťažké bolesti žalúdka.) a určite by som ešte chcela prísť:) som rada,že som objavila túto stránku..pozdravujem p.Lauru :))

  22. Teším sa na uzdravenie.
    Zuzana | 28.01.2013
    Ahojte, ja som ešte nebola u pani Lauri, ale už mám termín a konečne som šťastná, lebo viem, že teraz sa uzdravím, veľa rokov trpím, môj zdravotný problém je premnožené kvasinky v črevách, v celom tele ktoré ma velmi svrbí, mám červené fľaky, ktoré sa hoc kde vyhodia, potom zmiznú, som unavená, nemôžem jesť, nič sladké, mliečne, kyslé ani nič z bielej múky, takže dietujem, natieram sa masťami, ktoré aj tak nezaberajú, beriem energy doplnky, vitamíny, proti plesnové prípravky, ale nepomáha mi to, aj tak nadalej trpím a lekári s tým nevedia nič robiť, chceli sme už dávno ešte jedno dieťatko, ale nedarí sa nám a to vdaka tejto pliage. Teraz prišla ku mne pomoc náhodne a ja sa z celej duše teším, lebo budem uzdravená cez nášho Pána a pani Lauru, Boh nás všetkých žehnaj...dakujem:)))

  23. Ďakujem BOHU, pani Laure a jej manželovi.

    Jana | 25.01.2013
    Chcem z celého srdca poďakovať pani Laure, ktorá mi prostredníctvom pána Boha pomohla vyliečiť sa. Počas tehotenstva mi diagnostikovali alopeciu, vlasy mi zo dňa na deň začali padať úplne s korienkami až som mala polovicu hlavy holú. Liečbu, ktorú som dostala od pána Boha prostredníctvom pani Laury, mi pomohla a bolo mi odkázané, že hneď ako dieťatko porodím vlasy mi narastú, v ten deň keď som porodila, mi nevypadol už ani vlas a vlasy znova narástli. Tak isto mi odkaz od pána Boha pomohol keď som mala psychické problémy spôsobené stratou mojej dcérky, keby mi nebolo vysvetlené prečo sa niečo také muselo stať práve mne, do dnes by som sa s tým nevyrovnala. Najväčšia vďaka za pomoc ktorú mi poskytli pani Laura a jej manžel, ďakujem pánu Bohu za všetky jeho odkazy a za pomoc, ktorá sa mi dostala. Ďakujem.Poďakovanie.

  24. František | 20.01.2013
    Chcel by som sa v prvom rade poďakovať Bohu,Nášmu tatikovi nebeskému,Pani Laure a jej manželovi Vladkovi za ich pomoc ktorú mi vždy ochotne poskytli keď som mal zdravotné duševné psychické problémy čo sa týka mojej rodiny a detí. S mojich skúseností ktoré mám chcem každému odporučiť návštevu u Pani Laury , kto má záujem o liečbu a má vieru v Boha, lebo je to Boží služobník ktorý pomáha ľudom a nie je to Žiadny podvodník ktorý by okrádal ľudí o peniaze a o čas. Kto ju navštívi sám sa presvedčí a nebude ľutovať ;)

  25. VEĽKÉ ĎAKUJEM.
    Elena | 04.06.2013
    Pane Boze velke dakujem,ze si mi poslal do mojho zivota pani Lauru s manzelom,ktorym tiez dakujem.Vsetko je teraz krasne ine a tesim sa z kazdeho dna,ktory mam dar od Teba.Dakujem za Tvoje odkazy,ktore mi pomohaju s Tvojim Bozim pozehnanim posuvat sa v duchovnom zivote dalej a blizsie k Tebe.Milujem Ta Boze Otce jediny! Nekonecna laska,viera Pana Boha pozehnany liecebny odkaz, tymto zvladnem ocistenie a oslobodenie od kliatby,lebo viem ze je pri mne všemohuci jediny laskavy Boh.Milujem aj toho cloveka,ktory to sposobil,lebo nikto na zemi nie je dokonaly.Dokonalost patri len nasmu Bohu.Milujem Boha a vsetko co Nim stvorene je k mojmu zivotu a posielam velke dakujem!!!!!!

  26. Vďaka.
    Daniel a Monika D. | 03.06.2013
    Láskavý Bože, ďakujeme Ti zo srdca za posolstvá a liečby, ktoré našej rodine prostredníctvom milovanej pani Laury odovzdávaš. Každé stretnutie s p.Laurou a p. Vladom je sviatkom pre naše duše. Ľúbime Ťa Bože náš a ešte raz ďakujeme!

  27. Poďakovanie.
    Daniela | 01.06.2013
    Z celého srdca sa chcem poďakovať Bohu za poskytnutu pomoc pri kliatbe a následne za liečebnu pomoc. Aj Vám milá pani Laura vrelá vďaka! Som hrda na to, že poznam takeho užasného človeka ako ste Vy a Váš manžel.

  28. Veľká vďaka.
    Marta | 29.05.2013
    Veľká vďaka PÁNU BOHU aj vám pani Laura za všetky tieto odpovede a odkazy ktoré nám veľmi pomáhajú a liečia. Som šťastná že máme takéto možnosti. Veľká vďaka.

  29. Poďakovanie sa Bohu za pomoc cestou pani Laury.
    Marcel | 28.05.2013
    Týmto by som sa chcel z hĺbky svojho srdca poďakovať Bohu za pomoc, ktorú mi už dlhé roky posiela náš pán zakaždým keď požiadam o pomoc cestou pani Laury, ktorá mi vždy zaslala receptúru zaslanú Bohom na moje zdravotné problémy, ktoré sužovali mňa, ale i mojich najbližších príbuzných, ktorým táto receptúra vždy zázračne pomohla i napriek tomu, že v niektorých prípadoch boli aj lekári bezmocní a nevedeli si rady. Preto ešte raz ďakujem z hĺbky svojho srdca nášmu Otcovi Bohu, že sa o nás vždy postará cestou pani Laury, ktorá má ten vzácny dar požehnaný Bohom a cestou písma pomáha všetkým, ktorí ju o to požiadajú. Ďakujem Ti Bože a ďakujem úprimne Vám pani Laura za Vašu pomoc.

  30. Zmiznutie červenej škvrny.
    miroslav | 24.05.2013
    Ďakujem pani Laure za liečbu danú pánom Bohom na môj ako mi bolo povedané "kožný defekt". Zľakol som sa lebo raz ráno som sa zobudil a mal som na vnútornej strane ľavého lakťa červenú škvrnu, pekne ohraničenú, asi 10x3cm. nevedel som čo s tým až kým mi nepovedala pani Laura že je to spôsobené Božou jarnou očistou, ktorú som si robil v mesiaci Marec, bolo to vyplavenie zbytku toxínov z môjho tela cez pokožku. natieral som si to 2xdenne tým, čo mi Boh poradil a za štyri dni ani stopy. Ďakujem!!!

  31. Obrovská vďaka.
    Maťa | 06.07.2014
    Pani Laura, neviete si predstaviť, čo pre mňa znamená, že ste sa spýtali nášho Otecka Nebeského moju otázku. MOJU. Boh odpovedal duši, ktorú predtým dvakrát odmietol. A dokonca nechal pre mňa odkaz, že naozaj počúva moje modlitby a prosby. Nie jeden raz som pocítila jeho dotyk, no teraz mi to odkázal. Keby sa dalo, tak by som Vás poriadne vystískala. Vie, že sa modlím za odpustenie karmickej tiahy. Keď som dostala prvýkrát správu od pána Vladka, že Boh ma odmietol prijať a už nám nikdy nevolajte, nikdy a zložil... zostala som ako obarená, dostala som neskutočnú facku, ktorá bolela ešte dlho. Cítila som sa ako najhoršia, odpadlícka duša na tomto svete, ktorá si nezaslúži už nič. No veľmi som si priala Božie odpustenie. Posledná veta v odkaze pre mňa je, ...čo máš svojim duševným žitím na tejto pozemskej zemi naprávať ako dávne schybenia a že už čoskoro prídem na to, čo mám naprávať. Ďakujem Pani Laura za tento odkaz pre mňa, za ďalší posun mojej duši k Bohu, za to, že mám pocit, že nie som až taká zlá duša, aj keď ktovie, čo robila a aká bola v minulých životoch. Ďakujem za tento Boží odkaz pre mňa, ďakujem, že ste to pre mňa urobila, veľmi si to vážim. Práve som vyhrala LOTO, toľko to pre mňa znamená.
    Nech Vám Nebeský Otecko dodáva silu, aby ste takto tešila každú jednu dušu, ako práve mňa. Ľúbim Vás a veľmi si Vás vážim. Maťa.

  32. Mala som kožné problémy a svrbenie tela 12 rokov.
    Zuzana | 04.07.2014
    Ďakujem Pane Bože aj Vám pani Laura za moje vyliečenie. Mala som kožné problémy a svrbenie tela...veľmi som trpela skoro 12 rokov, chodila po vyšetreniach a užívala lieky ktoré mi vôbec nepomáhali. Raz som v zúfalstve nahlas vykríkla ...Bože prosím Ťa pomôž mi....a v ten deň som našla sama pani Lauru na internete...hneď ako sa mi otvorila stránka som vedela na koho kliknúť a poprosiť o pomoc. Náš Pán Boh milostivý mi odkázal receptúru ktorú som dodržala presne a ja som sa vyliečila. Neuveriteľné sa stalo uveriteľným...ďakujem Bože z celého srdca a ďakovať neprestanem a aj vám pani Laura. Bože veľmi Ťa milujem. Zuzana

  33. Obrovská vďaka.
    Andrea | 30.06.2014
    Otče Bože láskavý, milá pani Laura. S úctou a pokorou v duši sa Ti Bože chcem poďakovať za pomoc v mojom trápení, za to, že si mi znovu pomohol a ukázal tú správnu cestu. Otče Bože milujem Ťa a navždy budem a budem Ťa stále prosiť o zmilovanie a odpustenie hriechov, ktoré som učinila a si ich do dostatočnej miery neuvedomovala. Prosím Ťa, stoj pri mne a veď ma tou správnou cestou, maj so mnou zmilovanie, učím sa stále viac. Ďakujem za všetko, čo pre mňa a moju rodinu robíš.
    Som štastná, že si môžem čítat túto stránku, odkazy od nášho Boha, ktoré sú jedinou pravdou a poučením pre všetkých.
    Ďakujem milá pani Laura, milý pán Vladimír za to, že ste, za Vašu obetavosť, za Vašu ochotu nám stále pomáhať. Veľa som pochopila, aj do budúcnosti a prosím Vás ak môžte, aby ste sa na mňa nehnevali. Určite sa ešte musím mnoho učiť, ale chcem byť lepšou. Ďakujem Vám zo srdca, že mi otvárate oči a ja môžem chápať všetky súvislosti.
    Srdečná vďaka.
    S úctou a láskou, Andrea.

  34. Veľké ďakujem.
    Monika D. | 29.06.2014
    Drahá pani Laura, drahý pán Vladimír,
    z celého srdca Vám ďakujem za náš rozhovor, v ktorom ste mi opäť raz pomohli pochopiť, kde stále v živote chybujem. Na základe Božieho výkladu viem, že to, čo moju karmu hriechom zaťazilo je moja pýcha, ktorou je moja duša opakovane posielaná do života. V tomto výklade som dostala i návod na život, aby som začala konečne odpracovávať svoju pýchu. No napriek tomu, že som sa snažila, pýcha má toľko odtieňov, že neviem kedy sa ako u mňa prejaví. A po poslednom zlyhaní, keď mi Pán Boh nepožehnal liečbu, mi pani Laura odkázala, že moja duša je stále zaťažená pýchou a ambíciami. No nechápala som prečo a ako...a hoci som veľmi ochorela, bála som sa zavolať a pýtať si radu. Až po našom poslednom rozhovore, som pochopila ďalšiu podobu mojej pýchy, ktorá je práve v tom strachu zavolať, veď čo keď ma odmietnu? Ako to "moja jasnosť" unesie...Viem, že ešte zďaleka nechápem všetko, no vedieť, že tu mám tak vzácnych ľudí ako ste Vy drahá pani Laura a pán Vladimír, ktorých smiem požiadať o pomoc, je pre mňa veľkou úľavou a cítim nekonečnú vďačnosť, že Vás Pán Boh požehnal darom pomáhať nám.
    Ľúbim Vás a prajem veľa lásky a Božieho požehnania.

  35. Poďakovanie za dobré učenie a za dobré vysvedčenie.
    Juraj B. | 29.06.2014
    Drahý Otče Bože nebeský ďakujem ti za modlitbu k Bohu pre všetky tie detičky, ktorým sa ťažko v škole učí aby sa im ľahšie učilo. Ďakujem ti že si cez dušu Pani Laury dal na stránku túto modlitbu, lebo mi veľmi pomohla v tých ťažkých situáciách. Keď som ťa najviac potreboval vždy si stál pri mne a stále stojíš. Keď s niečím si neviem dať rady vždy mi pomôžeš aj pi písomkách, aj pri odpovediach. A ďakujem ti za dobré vysvedčenie, a verím že mi pomôžeš aj v ostatných ročníkoch. A ďakujem láskavej nebeskej Pani Laure a Pánovi Vladovi. Pani Laure ďakujem za to že prijíma od Nebeského Otecka všetky články modlitby, liečivé receptúry a Božie odkazy. Pánovi Vladovi ďakujem zato že všetko vie pekne vysvetliť. A ďakujem Pánu Bohu že nám požehnal do cesty naším životom Nebeskú Pani Lauru a cez ňu zmenil mne aj mojej rodine smer cesty naším životom.
    Milujem Ťa Bože Otče s láskou Juraj.

  36. Ďakujem Ti láskavý náš Bože.
    Monika Duchoňová | 27.06.2014
    Milovaný Bože,
    ďakujem Ti za lásku, za požehnanie i potrestanie, za odpustenie, za život, za mojich najbližších, za všetkých láskavých ľudí a ľudí Božej vôle.
    Ďakujem Ti Bože drahý za Božie postuláty, modlitby a kréda podľa ktorých sa učím každý deň žiť.
    Ďakujem Ti Bože náš za všetky vzácne rady a liečby.
    Ďakujem Ti za pani Lauru s manželom, ktorí nám Tvoje láskavé odkazy ďalej odovzdávajú.
    Ďakujem Ti Bože za ďalšiu a ďalšiu šancu žiť a pracovať v súlade s Tvojimi zákonmi.
    Ďakujem Ti Bože drahý za to, že SI.
    Ľúbim Ťa z celého srdca a ak mi to dovolíš, celý život Ti slúžiť budem.

  37. Poděkování za mnoho dobrého.
    Martin, Kutná Hora, Česká republika | 17.04.2013
    Děkuji pánu Bohu za pomoc pro celou svou rodinu, za rady, za léčby, které od našeho milosrdného pána Boha dostáváme. Děkuji paní Lauře, a panu Vladkovi, za jejich oddanou a upřímnou práci, za jejich čas, za jejich trpělivost, za pomoc nasměrování životem, i když to není vždy jednoduché... Děkuji pánu Bohu hlavně za pomoc pro moji milostivou matku, kterou mám moc rád.. Děkuji za tyto stránky, které jsou asi jedinné, o kterých jsem přesvědčen, že je zde jen čistá pravda....

  38. Poďakovanie za záchranu synovho zdravia v poslednej chvíli.
    Slávka | 17.04.2013
    Ďakujem Pánu Bohu úprimne z celej svojej duše i srdca za záchranu môjho syna a úprimne ďakujem aj našej nebeskej láskavej pani Laure a jej manželovi Vladovi.
    Syn ako bábätko prekonal ťažkú infekciu, ktorú lekári nevedeli ani špecifikovať a keďže ho liečili silnými antibiotikami mal oslabenú imunitu a rôzne zdravotné problémy.Trinásť rokov chodíme po nemocniciach a vyšetreniach avšak bez úspechu.
    Syn mi ochorel ako na bežnú chrípku s teplotami. Išla som s ním na pohotovosť a dali mu paralen na teplotu a kvapky proti nádche. Ale synovi sa pohoršilo a ja som mala nutkanie zavolať pani Laure, lebo mi v minulosti pomohla. Tak som zavolala, že sa aspoň presvedčím, že ide len o bežnú chrípku. Jej manžel, pán Vlado, mi povedal, že aj pani Laura je vyčerpaná a mám synovi dávať, čo mi lekári predpísali, tak som spokojne poďakovala a bola som rada, že je to len chrípka. O pár minút mi zvonil telefón od pani Laury, že jej to nedalo pokoj a predsa pozbierala svoje sily a opýtala sa Nebeského Otecka na zdravotný stav môjho syna. Okamžite sme museli utekať do nemocnice, lebo potreboval silné antibiotiká, pretože v tele mal infekčné ochorenie, ktorá mu pretrvávalo ešte od malička. Urobila som všetko ako mi pani Laura kázala a naozaj sa diagnóza potvrdila. Všetko čo mi pani Laura povedala bola do posledného písmenka pravda. A keby že ho lekári ihneď nehospitalizujú, alebo by som čakala čo len jeden deň, bolo by neskoro. Bol by dostal silnú meningitídu a následky na celý život. Hoci som sa čudovala, že musel dostať antibiotiká a nie bylinky, pani Laura ma upokojila, že Pán Boh zoslal takúto liečbu, lebo na liečbu bylinkami už nebolo času a zároveň Pán Boh osvecoval mysle lekárov a viedol ich k tomu, aby správne konali. A tak sa aj stalo, syn je po týždni z nemocnice doma a doliečuje sa liečbou od Pána Boha, ktorú zoslal cez pani Lauru.
    Ďakujem ešte raz Pánu Bohu, že mi osvecoval mysel, aby som zatelefonovala k pani Laure a ďakujem aj za to, že dal silu pani Laure, aby pomohla môjmu synovi. Bože Otče láskavý žehnaj pani Laure a jej manželovi pánovi Vladovi a som šťastná, že si mi dal do cesty takýchto dobrých a láskavých ľudí.

  39. Močové cesty, závrate, hučanie v ušiach, slabosť organizmu.
    Mária 8 | 16.04.2013
    K pani Laure som najprv išla s problémami močových ciest. Po vyliečení zasa s ďalším problémom: náhle bolesti hlavy, závrate, hučanie v ušiach a veľká slabosť organizmu po silnej chrípke.
    Božia liečba má trvať 2 mesiace, ale už po 2 týždňoch nastali zlepšenia. Nemám závrate, bolesti hlavy ustupujú, hučanie v ušiach je oveľa slabšie, som silnejšia a popri tom všetkom sa mi zlepšil aj zrak. Viem, že to znie neuveriteľne, ale je to tak.
    Ani by sa mi vo sne nesnívalo, že raz mne ako 76 ročnej žene bude poskytnutá liečba od Pána Boha, ktorá mi pomôže prežiť starobu v dobrom zdraví.
    Moje obrovské poďakovanie za to patrí v prvom rade nášmu všemohúcemu a láskavému Pánu Bohu, ktorý nezištne pomáha všetkým ľuďom, ktorí veria v neho a poprosia ho o pomoc cez jeho dcéru Lauru.
    Pani Laura, nech Vám Pán Boh žehná, ochraňuje Vás a pomáha Vám, aby ste mohli ešte mnohým ľuďom pomôcť z mnohých chorôb. Aby chorí ľudia nevysedávali s každou maličkosťou v preplnených čakárňach u lekároch a nemuseli sa "prepchávať" chemickými liekmi, ktoré im aj tak nepomôžu, len uškodia. Ale aby sa vyliečili raz a navždy Božou liečbou, ktorá je vždy žehnaná samým Pánom Bohom a vždy 100 % účinná.
    Pozdravujem aj pána Vladimíra, ktorý oddane pomáha svojej manželke, je jej oporou a poradí každému, kto ich telefonicky požiada o radu.

    Návštevu pani Laury s manželom vrelo odporúčam všetkým tým ľuďom, ktorým záleží na svojom zdraví...a tí ľudia, ktorí si svoje zdravie ešte stále nevážia, verte že raz si ho vážiť určite budú.
    Z celej duše Ti Pane Bože za všetko ďakujem.

  40. Poďakovanie.
    Renata | 14.04.2013
    Chceli by sme sa veľmi pekne poďakovať Pánu Bohu a pani Laure že nám pomohli pri našom probléme. Po viacerých neúspešných tehotenstvách sme sa obrátili ako poslednú možnú nádej na pani Lauru. Pani Laura mi povedala že je na mňa uvalená kliatba nejakou osobou, že z toho dôvodu sa mi nedarí donosiť zdravé dieťatko. Pani Laura mi od Pána Boha odovzdala modlitbu na zbavenie sa kliatby, ktorú som dodržiavala cca 1 mesiac. Po zbavení sa kliatby som o 3 mesiace otehotnela a úspešne donosila krásne zdravé bábätko. Dnes má 2 rôčky, je zdravé, krásne dieťatko. Sme veľmi šťastní, ďakujeme Vám, prajeme veľa zdravia. ĎAKUJEME

  41. Vďaka.
    Monika a Daniel D. | 14.04.2013
    Draha pani Laura. Touto cestou by sme Vam chceli vyslovit nesmierny obdiv nad vasou pracou, ktoru vdaka Panu Bohu vykonavate. Denne travite hodiny nad odpovedami na nase otazky, dalsie hodiny venujete prijimanim odpovedi na nase liecby, okrem toho mate mnozstvo osobnej prace, ktora Vas tiez stoji vela sil. Pride vikend, kedy prijmate ludi, ktorym starostlivo a s laskou tlmocite Bozie rady a vecer opat zapisujete nove odpovede pre nas.
    Dakujeme Vam i vasemu manzelovi z celeho srdca za to, ze ste.

  42. V poslednú chvíľu.
    Andrea | 12.04.2013
    Požehnaný deň všetkým chcela by som sa podeliť o moju skúsenosť. Pred 7mesiacmi som začala mať bolesti ľavej nohy navštívila som ortopéda absolvovala som 3 serie rehabylitacii 25infúzií,CT vyšetrenie,magnetickú rez. krvné testy vyšetrenie kostí no bolesti sa stupňovali lekári už na mňa doslova zazerali a tá neochota pomôcť. Bola som už veľmi zúfalá keďže na každom kroku dnes máte rakoviny a podobné choroby . Posledný týždeň som rezignovala a povedala som si že proste musím si na tú bolesť zvyknúť keďže podľa lekárov som úplne zdravá mladá a švindľujem to boli najčastejšie argumenty lekárov.Nedalo sa v práci keďže som kaderníčka som pri zákazníkoch sedela na barovej stoličke a vtedy mi Boh poslal anjela s číslom na pani Lauru večer som volala niekto im vypadol hneď o 2dni v nedeľu som ju navštívyla v neznesiteľných bolestiach .Privytanie bolo nádherné ...nebojte sa Pani Aďka bude dobre.A bolo,už po týždni mala so totižto otravu krvi .Dnes som po liečbe Pani Lauri som usmjatá úplne fit a nadšená že Boh nás ľúbi a dá niekomu taký dar aby nám pomohol.A preto ho milujem zo srdca ďakujem. Pani Laure len to najlepšie a veľa zdravia a sily prajem.

  43. Bez slov...
    Peter | 21.07.2013
    Chcel by som touto cestou poďakovať za nekonečnú pomoc a starostlivosť pre mňa i celú moju rodinu ktorú mi preukazuje náš Otecko nebeský cez pani Lauru.
    Niekedy človek zlyhá, a veci sú inak ako by sa zdali...ale vždy je dobré byť sebakritický. Nikdy však neprestanem bojovať proti zlu a nástrahám ktoré mi budú hádzané pod nohy... Moja duša a celý môj život patrí len Tebe Bože Otče môj láskavý, a vkladám ho do vôle Tvojho riadenia. Milujem Ta.
    Vás p.Laura a Vladko mám rád ako svojich ďalších rodičov, ktorý na mňa z diaľky dávajú pozor, a usmerňujú ma i celú moju rodinu.
    Prajem Vám zo srdca aby Vás nebeský Otecko obdaril obrovskou silou a láskou za to ako mi pomáhate....

  44. Poďakovanie.
    Dana | 20.07.2013
    Zo srdca dakujem Ti pane Boze za vsetko co pre mna robís za uzdravenie, dnes som dokoncila Boziu recepturu a myslim na Teba Boze denne od doby co som navstivila pani Lauru a jej manzela.Predtym to tak nebolo. Odpust mi to ,prosim Boze moj dobry.Vdaka Ti Boze za VSETKO milujemTa z celej svojej duse a z celeho srdca.Milujem Vas pani Laura a nekonecne Dakujem!

  45. Pridávam sa a držkajte sa aj naďalej:-)
    Miroslav | 18.07.2013
    Dobrý večer pani Laura, reagujem na krásny komentár od pani Márie, chcem aby ste vedeli že sa pridávam! Aj ja Vás mám rád, veľmi ľúbim Vás aj Vášho pána manžela a viem tiež že to máte ťažké, preto vždy píšem držkajte sa a posielam Vám lásku a sily a tak:-) a to nielen tu na stránke, ale sa aj modlím aby Vám Boh dal sily, nie často, ale budem odteraz častejšie:-) A ešte som chcel že keby ste náhodou prestali s touto stránkou, veľmi by mi chýbala, ja tu som každý deň a nechcem už žiť nikdy bez Vás a nášho pána Boha ako predtým keď som Vás spoznal...ľúbim Vás čistučkou láskou a posielam tri kamióny pozitívnej energie do Dvorníkov, za hodinku tam budú:-) Sú pre Vás!!! Dobrú noc a držkajte sa!

  46. Vďaka.
    Elena | 18.07.2013
    Krásny dnicek vam prajem
    Velmi ma mrzi,ze som sa spytala tak hlupu otazku,ze preco nediagnostikujete aj rodinnych prislusnikov.Pochopila som to a velmi ma to mrzi a lutujem to,lebo som si myslela,ze ludia ktori napisu o pomoc,tak je to so suhlasom toho druheho a je pevne odhodlany prijat tu pravdu od laskaveho Boha a podla Jeho rad to naplnit,lebo ak to ma byt len otazka zvedavej osoby a bez efektu,tak ta vasa energia je zbytocne vynalozena a moze byt vyuzita na prospech tych,ktorí to myslia uprimne.Mna tiez napadlo,ze sa spytam aj na synov,aj na manzela,ale len ich suhlasom a po telefonickom dohovore,ze to chcu vediet oni,lebo oni maju slobodu duše a ja za nich rozhodovat nemozem.Pani Laura velmi sa ospravedlnujem a prepacte,ale som to nemyslela zle,len som to nevedela pochopit,lebo viem,ze kazdemu rada pomozete.Vasa praca je nesmierne tazka,namahava,ale ma ten najväčší zmysel a hodnotu na tejto zemi.V skutocnosti ju potrebuje kazdy jeden clovek,ale si to vobec neuvedomuje,pripadne to odmieta,co je velmi smutne,lebo nevie,ze straca to najcennejsie,co v tomto pozemskom zivote ma a to je viera a uprimna laska k laskavemu Panu Bohu. Chcem sa vam pochvalit,ze uz beriem liecbu na ten krvny zapal -dva tyzdne a psoriaza sa pomalicky straca,treba mi byt len trpezliva a riadit sa radami od Pana Boha,ktore ste mi s laskou a trpezlivostou vysvetlili a som presvedcena,ze sa z nej vyliecim.
    Ste nas chodiaci anjelheart
    Dakujem Panu Bohu a millujem Ho nekonecnou laskou aj vam pani Laura dakujem,mam vas obidvoch velmi rada a kazdy den si na vas spomeniem pri modlitbach,lebo bez vasej pomoci by som nevedela,to co teraz viem,kde som duchovne,ale aj po mojej zdravotnej stranke,zivot na zemi je mi teraz raj
    s laskou Elena

  47. Ďakujem.
    Mária | 16.07.2013
    Z velkeho srdiecka Vam Pani Laura dakujem za tak skvelu stranku, ze prostednictvom Vas sa mozme podelit o bolesti a trapenia v nasich životoch s nasim Božim Otcom .Nebesky Bože tebe z celeho srdca dakujem ze ta mame a ze nas takou velkou laskou milujes

  48. Poďakovanie.
    Mária.S. z Považskej Bystrice | 16.07.2013
    Drahá pani Laura, chcela by som Vám touto formou poďakovať z celého srdiečka za celú moju rodinu,ktorej ste v najťažších obdobiach života veľmi pomáhala. Niekoľkokrát sme spolu telefonovali a viackrát som Vás aj navštívila v čase, keď ste ešte bývala v okrese Považská Bystrica, raz už aj v novom domčeku. Všetky Vaše modlitby opatrujem a ďakujem nášmu milovanému Bohu, že som Vás mohla spoznať. Verím, že sa Vám žije lepšie ako tu, kde mnohí neprajní ľudia z Vášho okolia Vám veľmi sťažovali život svojou nevraživosťou a viem, že ste to tu ako rodina mali veľmi ťažké. Chcela by som aj všetkým ľuďom odkázať, že Vy nie ste len obyčajná žena, ale vzácna Bohom žehnaná bytosť, ktorá veľmi pomáha ľuďom, ktorí o to úprimne prosia. Veľa šťastia a božieho požehnania pre Vás aj celú Vašu rodinku z celého srdca želá Mária S. z Považskej Bystrice

  49. Velkééééééé dakujem.
    Erika | 10.07.2013
    Ďakujem láskavému Bohu za pomoc,ktorý mi pomohol moju dušu oslobodiť od prekliatia.Som spokojnejšia,šťastnejšia,radujem sa aj s maličkostí,a dakujem Pánu Bohu za každý boží den.Baví ma život,lebo pred tým som bola stále unavená a nič ma nebavilo.Chcem ešte podakovať aj za našu dcérku,ktorá bola zachrípnutá a teraz je všetko v poriadku .A ešte chcem podakovať Bohu za môjho manžela ,ktorého mám,lebo je to najlepší manžel ktorého ,mi Pánbožko na tento svet dal.Pani Laura dakujem že ste.
    Zostávam s pozdravom a pozdravujem aj Vašho manžela.

  50. Poďakovanie.
    Georgina | 04.07.2013
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu a pani Laure za pomoc. Od septembra minulého roka som mala vred ktorý sa nechcel zahojiť. Veľmi bolel a mokval. Mám aj iný veľký problém a zavolala som pani Laure že si vypýtam termín a po tom som spomenula aj ten vred a že musím ísť s ním na operáciu. Pani Laura mi odovzdala odkaz čo mám robiť, ako ten vred liečiť. Keď som k nej prišla na môj termín za dva týždne vred už bol celkom vyliečený za čo som veľmi vďačná. Aj môj manžel dostal liečbu na kríže, teraz je to už o moc lepšie ale ešte čaká na ďalšiu liečbu, čo budú cvičenia na posilnenie krížovej oblasti. Ešte raz Drahý Bože ďakujeme. Aj Vám pani Laura ďakujeme aj pánovi manželovi.

  51. Každému prajem takú radosť a šťastie zo života, ktoré teraz prežívam po kliatbe.
    Elena | 02.07.2013
    Nech nam Pan Boh pomaha,ale viem,ze vsetko mame podla zasluh a treba vsetko s pokorou prijat a vsetko premienat do lasky k laskavemu Panu Bohu.
    Vcera som mala zase krasny dnicek,vsetko som vybavila u lekarov,dala som predpisat,komu som co slubila,este mi aj predpisal ricinovy olej,kolko potrebujem na liecbu od nebeskeho Otca,este aj pre kamaratku,ktora ma taku istu liecbu ako ja,co ma sklerozu multiplex a je teraz na lieceni,Hehe to som uz bola z toho vytesena! To bol len zaciatok:-) dostala som ho v lekarni,len na recept,bez poplatku,lekarnicka mi objednala aj 3l liehu na tinkturu(to aj pre spominanu kamaratku),ktory mi naozaj aj prisiel a este mi dala aj zlavu,lebo Pan Boh videl aj do mojej penazenky:-) este som isla do mesta kupit propolis,hmmm boli posledne
    3kusy,ktore na mna cakali.:-)este stale malo! Podebatovala som s mamickou a kliatba sa zmenila na stastie zehnane Panom Bohom,lebo jej odpustil toto zlyhanie duse,co bol najkrajsi dar a nie len vcerajsieho dna,hned som isla kupit kolace,ktore mame vsetci radi,lebo co aky prievan v penazenke,tak to treba oslavit kolacom tu na zemi a Velke dakujem Panu Bohu,za tu lasku a pomoc.Aj cukrarni som dostala zlavu:-)Vecer mi moj dospely syn,ktory bol cely den so mnou,lebo ma opatroval v mojich 48.rokoch a nechal pracu,aby sa o mna staral s laskou, mi povedal:,, Maminka budem vzdy pri tebe,v dobrom aj zlom,privinul ma k sebe,pohladil a bozkal s rozziarenymi ocami a usmevom stastia:-) Podobne,ale to je kazdy den ma manzel pohladil,bozkal:-) Starsi syn,ktory nam s laskou pomaha,zase toto:,,Maminka,vsetko urobim preto aby som ti pomohol,lebo ked raz budem mat deti,aby si mi pomohla ich vychovat,lebo som spokojny ako ste vychovali vy mna :-).Cely den plna sily,zehnanym majorankovym cajom,liecivymi kamienkami,ochranou Pana Boha,ktory bol stale pri mne a sprevadzal vsetky moje kroky:-)Laska k Nemu nema hranic :-)
    s laskou aj k vam Elena

    ĎAKUJEM a kazdemu prajem taku radost a stastie zo zivota,ktore teraz prezivam po kliatbe.

  52. Veľké ďakujem.
    Slávka Bahúlová | 27.06.2013
    Ďakujem Ti Bože Otče láskavý celou svojou dušou i srdcom za pomoc v uzdravení môjho syna, ktorý mal veľké kožné problémy od narodenia. Vrúcna vďaka Bože Otče láskavý, že si mi dal do cesty Nebeskú pani Lauru a cez ňu si mi pomohol zbaviť sa tohoto veľkého trápenia, hoci som narobila aj veľa chýb. Ďakujem za odpustenie a za to, že si mi Otecko náš láskavý podal pomocnú ruku a pomohol mi zmeniť môj smer cesty mojím životom a celej mojej rodinke. Veľké ďakujem aj pani Laure a jej manželovi pánovi Vladovi za ich láskavosť, dobro a veľkú ochotu, že mi vždy s láskou odovzdávajú Božiu láskavú pomoc prijatú dušou pani Laury. Ďakujem aj za umožnenie prístupu na stránku pani Laury, za modlitby a vzácne Božie rady. Bože Otče láskqvý vždy sa budem utiekať v modlitbách a prosbách o pomoc ku Tebe. Prosím žehnaj našu drahú pani Lauru a jej manžela pána Vlada a obdar ich prosím láskou, silou, trpezlivosťou v ich krásnom, ale náročnom poslaní. Ďakujem.

  53. Poďakovanie.
    Jaro H. | 26.06.2013
    Otče bože chcel by som sa ti z veľkej lásky k tebe poďakovať za to, že si mi udobril,umožnil teda povolil prístup (registráciu) na túto stránku ktorú si veľmi vážim a čítanie príspevkov na nej ma napĺňa pokojom a láskou nielen k tebe ale k celému svetu. Veľmi ťa ľúbim a ďakujem že sa moja duša zobudila v tak mladom veku t.j.24 rokov, a začala kráčať tým správnym smerom a to je popri tebe. Chcem sa poďakovať aj za P.Lauru a P.Vlada ktorý sú pre nás neskutočná pomoc v tomto svete v ktorom verím a aj sa modlím za víťazstvo dobra nad zlom. Buď mi ( nám ) stále na pomoci, lebo som v duši presvedčený že žiaden lekár na svete, psychiater, psychológ, liečiteľ, nik nám nedokáže pomôcť, len ty jediný, za čo ťa budem(e) trpezlivo a pokorne prosiť každý deň a dôverovať ti.Ľúbim ťa a ďakujem ti.

  54. Poďakovanie.
    Veronika | 24.06.2013
    Dobrý večer. Tiež by som chcela prispieť do tejto rubriky a úprimne poďakovať Pánu Bohu za to ako zmenil môj život.
    Ďakujem Ti Otecko Nebeský za všetko, čo pre mňa robíš .... za Tvoju veľkú lásku, odpustenie a pomoc. Za to, že ma každý deň ochraňuješ a pomáhaš mi. Za mojich rodičov, bratov a všetkých dobrých ľudí, ktorých posielaš do môjho života a za to ako ho riadiš. Ty mi vždy pomôžeš, keď Ťa poprosím a za to som Ti taká vďačná, že to ani neviem opísať. Už len pomyslenie na Teba, Drahý Bože, mi prináša veľké šťastie. Naozaj si to všetko vážim a veľmi Ťa ľúbim a aj vždy budem. Ďakujem Ti, že stojíš pri mne.
    Ďakujem Ti aj za to, že som mohla spoznať pani Lauru a pána Vlada .... vďaka za Vašu obetavosť, pomoc a rady. To čo robíte má veľký význam a pomáha veľa ľuďom. Som rada, že som Vás mohla spoznať. Ďakujem za všetko! Majte sa fajn a nech sa Vám darí.

  55. Poďakovanie.
    Renáta | 17.06.2013
    Ďakujem Ti Otče Bože za láskavú odpoveď pre mňa, i za všetky rady, odporúčania a múdrosti, ktoré nám odovzdávaš prostredníctvom milej pani Laury. Odkedy som začala čítať túto stránku, môj život začal mať hlbší zmysel. Nekonečná vďaka Pane Bože Tebe aj za Lauru, ktorá je pre naše duše veľkým darom od Teba.Ďakujem.

    miroslav | 14.06.2013
    ďakujem ďakujem! za odkazy pre moju dušu a ďakujem aj za majoránkový čaj. Čo sa duchovnej stránky žitia na zemi týka, tak táto stránka a Vy pani Laura je to najlepšie na čo moja duša v tomto živote natrafila! Boh Vám žehnaj! Veľa síl prajem z celého srdca a posielam lásku do vášho domu...:-) pozdravujem!

  56. Úprimné poďakovanie za všetku pomoc.

    Jana | 13.06.2013
    Chcem sa znova veľmi pekne poďakovať nášmu láskavému pánu Bohu za všetku pomoc, ktorú nám zosiela, pani Laure za všetok čas, ktorý nám venuje aj pánovi manželovi. Ďakujem z celého srdca, že som dostala možnosť znova navštevovať Vašu stránku, som za to nesmierne vďačná lebo sa mi neraz dostalo od pána Boha pomoci. Momentálne som v druhom stave a som tá najšťastnejšia lebo mi náš otecko naposledy požehnal toto dieťatko a po ťažkých skúsenostiach z minulosti, mi žehnal zdravé dieťatko, zatiaľ sa všetko vyvíja ako sa má a za to som z celého srdiečka vďačná a celou láskou ďakujem láskavému nášmu pánu Bohu aj Vám pani Laura s manželom. Veľké ĎAKUJEM!

  57. Vďaka.
    Erika | 09.06.2013
    Ďakujem láskavému Bohu za túto ženu, pani Lauru ,naozaj BOŽÍ POSOL. Pozdravujeme aj s manželom.

  58. Úprimne ďakujem.
    Dana | 10.06.2013
    Dakujem Vam pani Laura aj Vasmu manzelovi za vsetko co pre nas vsetkych ,robíte.My, ktorý chceme uprimne ,vase rady, Bozie rady a pomoc.Mam rada tuto stranku a som vdacna panu Bohu ze ju s Vami spolu stvoril.Dakujem Vam pani Laura za Vas cas venovany pre nas. Dakujem Vasmu panovi manzelovi.Dakujem panu Bohu ,ze nas miluje a pomaha nam. Chcem Vam z uprimneho srdca popriat veľa veľa síl a prosim pana Boha, aby Vas stale nadalej chranil aj tuto stranku a vsetkych nas. Dakujem!

  59. Nekonečná vďaka BOHU.
    Ľubo | 05.06.2013
    Bol som veľmi vážne chorý na rakovinu(rok 2010) a uzdravil ma Pán BOH Bez lekárov, chemoterapií a ožarovaní som sa z toho dostal. Povedal som si, že buď ma Pán BOH vylieči, alebo zomriem.Vsadil som 100% na vieru v Božiu pomoc a žiadne zadné vrátka pre lekárov keby bolo zle som si nenechal, no a viac som sa na onkológií neukázal (t.j. 3.roky). Som zdravý ako ryba a táto stránka mi veľmi pomáha v ďalšom živote. Veľká vďaka patrí aj Laure s manželom za obrovskú námahu a Božiu oddanosť.

  60. Drahá pani Laura milujem Vás!
    Monika D. | 12.06.2014
    Drahá pani Laura, ďakujem Vám za Váš posledný príspevok, pretože je to večná téma aj v mojej rodine. Či ste Božím prorokom alebo nie...
    Osobne nemám čo riešiť, pretože ak raz príjmam každý Boží odkaz či už na stránke alebo z Vašich rúk, ktorý nám s Božím požehnaním a láskou odovzdáte, tak príjmam celý jeho obsah a každé jedno slovo. A ak Vás Pán Boh nazve prorokom, tak nemám čo riešiť! V opačnom prípade spochybním samotného Otca Božieho.
    Dôvodov, prečo Vás každý i ten pravoverný nedokáže prijať za Božieho proroka je veľa. Pre jedného to môže byť iracionálny strach z rúhania sa, ďalšiemu zas bráni pýcha, pretože by musel skloniť hlavu pred (odpustite) prostou ženou z dediny. U mnohých je to strach zo samotných Božích odkazov, v ktorých nás Pán Boh kára, hnevá sa a varuje nás. Toto sa u mnohých nezlučuje s ich predstavou o Bohu ako láskavom, milujúcom a všeodpúšťajúcom. Nechápeme, že práve tým, že nás Pán Boh svojim hnevom zastaví, či už chorobou, stratou blízkeho a či materiálnym postihom alebo celkovou apokalypsou, nás vlastne nekonečne miluje. Lebo keby nás nechal žiť nesprávne a teda v rozpore s Božími prikázaniami, napáchali by sme ešte oveľa väčšie škody, ktoré neodpracujeme ani za milión životov a samotný Otec náš Nebeský by stratil akýkoľvek zmysel udržovať takéto ľudstvo i naďalej.
    A preto namiesto spochybňovania poslania pani Laury obráťme svoju pozornosť na to podstatné! A to je milovať našeho Pána a žiť a konať v súlade s Božími postulátmi a odkazmi celým svojím srdcom, celou svojou dušou, celou svojou silou každý deň našeho bytia!
    Veľká vďaka pane Bože, že si svojeho proroka postavil tak blízko k nám!
    Veľká vďaka pani Laura, že ste toto neľahké poslanie prijali a že ho napľňate ako len vládzete. Veď "len" samotné odovzdanie liečby nám pacientom je pre Vás obrovská záťaž, pretože ak sa nám pohorší alebo sa v dôsledku vlastného zlyhania neuzdravíme ste prvá na rane! Pána Boha nikto (rozumný) neobviní!
    A to nehovorím o zarytých cirkevníkoch a temných silách s ktorými sa dennodenne pasujete! Ak by pri Vás nestál samotný Pán Boh, tak by ste to predsa nemohli zvládnuť.
    Drahá pani Laura, prorok náš Boží, veľmi si Vás vážim, ľúbim Vás a ste pre mňa človek s veľkým Č.
    A keďže viem, kde je Vaše srdce, som presvedčená, že Vaše bohatstvo je už dávno na tom správnom mieste....

  61. Moja cesta - 2
    Peter | 05.06.2014
    Bohu:
    Drahý Otče, Ty už vieš ako je mi ťažko zhrnúť do pár slov všetky pocity a myšlienky, ktoré spolu dennodenne riešime. Nájsť slová vďaky za Tvoje podané pomocné ruky, ktorých sa denne chytám, keď vstávam po pádoch niekedy menej bolestivých, inokedy silných hriešnych, sa ani nedajú napísať, lebo Ty znova a znova kráčaš vedľa mňa, načahuješ svoje všemocné ruky ku mne na zem a ako keby som počul Tvoje slová: „Poď dieťa moje, vstaň a už nehreš, som tu pri tebe.“ No moja duša je až príliš zaťažená hriechmi a preto znova a znova padám. No každý môj ďalší krok je lepší, istejší a to len vďaka Tebe Pane. Som šťastný, že som Tvoj, navždy Tvoj. Teraz zbitý, slabý, málo osožný, ale možno jedného dňa vo mne budeš mať toho, koho si vždy vo mne chcel mať. A slzy, ktoré sa mi teraz nekontrolovane hrnú z očí, mi moju novú prašnú cestu umývajú a robia ešte jasnejšou a viditeľnejšou. Viem kam mám ísť, kde tá cesta vedie, aj keď je ťažká. Milujem Ťa Bože, za to že mi stále pomáhaš vstať a ísť ďalej. Milujem Tvoju dokonalosť Otče, dokonalosť každej myšlienky, každého úmyslu, čo čítam na Tvojej stránke cez Tebou požehnanú Lauru.

    Ľuďom:
    Zdravím Vás všetkých, ktorých riadky čítam na tejto stránke. Každým slovom robíte tento svet lepším, dokonalejším a krajším. Váš každý článok a Božie reakcie na niektoré z nich menia všetko od základov. Cítim z tejto Božej stránky revolúciu v Božiu existenciu, ktorá sa pochopiteľne v súčasnej osprostenej, falošnej a zvrátenej dobe skoro úplne vytratila z ľudských mozgov a sŕdc. Všetci Vy viete čo mám na mysli. A tak aj Vám chcem všetkým poďakovať za seba, lebo aj vo Vašich slovách a článkoch sa veľakrát nachádzam a ste mi tak oporou a povzbudením bojovať zo svojimi hriechmi ďalej a ďalej, neprestať a bojovať. Vy všetci ste úžasní, tak ako Vám to píše pani Laura, ktorá má úplnú pravdu. Len tak ďalej, poďme spolu, toto je možno len začiatok, no možno našim začiatkom sa v ďalších ľuďoch prebudí nová nádej a postupne všetci pochopia zmysel života, jeho Božiu podstatu a nájdu to čo všetci tak úpenlivo hľadáme, ale len málokto to nájde: pravú lásku k Bohu, šťastie a rovnováhu v sebe, vo vzťahoch medzi sebou a k všetkému živému a neživému na zemi.

    Pani Laura k dnešným meninám Vášho Božieho mena, Vám prajem krásny dnešný deň, veľa radosti a šťastia z Božieho poslania, ktoré robíte, ale aj veľa sily a odvahy na tých ako je tzv. „Váš fanúšik“. Samozrejme ak by bol v budúcnosti nejaký problém s fanúšikom alebo ďalšími jemu podobnými, môžete s mojou pomocou takisto počítať, lebo tiež môžem praxou svojho zamestnania pomôcť svojou mierou. Pozdravujem aj Vášho manžela. S hlbokou úctou sa teším na naše prvé stretnutie.

  62. Chcem sa znova poďakovať.
    Lucia | 04.06.2014
    Keď som mala 7 rokov, zomrel mi otec, to bol veľký prelom v mojom živote. Intuitívne prvé čo som zrobila keď prišli policajti pred naše dvere bolo, že som si kľakla a sa za neho pomodlila. Myslím, že ma aj prišiel v noci navštíviť, rozlúčiť sa. Snáď našiel cestu k Tebe Bože. Dovtedy som mala silne predtuchy, intuíciu, keď sa doma dialo niečo naozaj zlé. Ja som to cítila a vravela ľuďom naokolo, že sa niečo zlé deje. Mala som okolo ľudí z veriacich rodín i ľudí z neveriacich, pýtala som sa ich, či veria v Boha, ja z rodiny, kde mamka bola veriaca i babka s dedkom, som to brala ako samozrejmosť a aj po životných skúsenostiach samozrejme. Prešli roky, mala som aj hip hopovú skupinu. Rôzne skúsenosti. Najviac som si asi Božiu prítomnosť uvedomila, aj po tom ako môj ujo po mojom silnom večernom plači za jeho ranene telo po havárii sa pocítil na druhý deň lepšie. A keď sme sa ocitli teraz už manželom v Austrálii, kde nebola práca ako sme očakávali. Bol to šok. Ale úprimná modlitba zo srdca, mi dala nie len nádej, ale aj skutočnú záchranu a s ňou sme s manželom prešli celu Austráliu dookola stretávaním s ľuďmi, ktorí nám po ceste pomohli, čo mi nádherne otvorilo srdce do ľudí. A znovu som začala veriť v ľudskú dobrotu, aj som sa veľa o Austrálii dozvedela smutných vecí. Viem, že Boh nám pomohol, len on sám, všemohúci, keď som sa modlila potichučky na ulici Otčenáš, keď som ho požiadala, Stvoriteľa neba i zeme a že nám pomáha i keď veľa krát si to možno s manželom nezaslúžime. Snažím sa manžela prinavrátiť k Bohu, Bože daj mi silu prosím. Daj mu vidieť moju pravdu, prečo ja vidím a on nie? Pýtam sa seba. Aké mam šťastie, lebo toľko ľudí, ktorým o mojich skúsenostiach hovorím, to šťastie vidieť, cítiť pravdu nemá. Požehnaj pani Laurinku a pána Vladka za ich prácu krásnu. A všetkých pomýlených ľudí, ktorí tápu v svojich depresiách a ja viem, že ich je veľa. Preto mi je ľúto aj toho chlapca, ktorý je asi ovládaný zlom naozaj a netuším ako sa do toho dostal a prečo mu nikto nepomôže von z jeho známych, či rodiny, priateľov, neviem prečo to robí a píše také veci, chcem ho len týmto požiadať, aby dal šancu pani Laurinke tak ako dal tomu výmyslu, v ktorý verí o ďalšom Bohu a pomáhal ľuďom , tak ako dokáže ublížiť svojimi slovami na internete milujúcej osoby samotným Bohom a ľuďmi, ktorým jednoznačne pomohla v ich životnom trápení. Ďakujem za prečítanie, prosím zamysli sa nad sebou v prvom rade, koľkým Ty si ľuďom pomohol a nehľadaj vinu v iných v svojom trápení, ale v prvom rade v sebe. Nechcem tu nikoho súdiť, ja robím veľa chýb a veľa ľutujem, je to len taká rada, z veľkej ľútosti do Tvojej duše. Modli sa o odpustenie hriechov, ako ja sa modlím za moje a celého sveta pri krásnej modlitbe od Pána Boha, vďaka pani Laurinke nám danej. Boh je len jeden. Cítim prítomnosť Pána Boha, a je krásna. Prajem každému na svete, aby našiel to čo ja a to čo veľa veľa krásnych ľudí na svete, tu lásku pravdivého Boha. Jedného. A ďakujem pani Laurinke a pánovi Vladkovi, že mi umožnili návštevu aj na Veľkú noc, keď si mohli oddýchnuť ako my všetci okolo nich a prijali pre mňa pomoc od samotného Pána Boha na moju ranenú dušu životom pani, ktorá ma prekliala aj môjho manžela a ktorej si myslím, že som odpustila. Veľká vďaka za pomoc, čítanie mojich emailov. Prosím neurážajte Pána Boha, milovanú pani Laurinku a Pána Vladka.
    Milujem Ťa pane Bože a za všetko pekne ĎAKUJEM, lebo bez Teba by nebolo nič. Ďakujem Ti, že nám ľuďom ukazuješ cestu, i keď ju pod nohami strácame a vedieš nás dopredu.
    Ďakujem. S láskou Lucia

  63. Obrovské ďakujem.
    Anulka | 04.06.2014
    Pane Dobrotivý...už dlho Ti chcem napísať, ako veľmi Ti ďakujem za všetko, čo pre nás robíš, že nás ochraňuješ, hľadíš na nás, pomáhaš - aj prostredníctvom Tvojej vernej služobnice, za ktorú Ti tiež ďakujem!!! Dávala som dokopy myšlienky, tie vhodné slová, ani neviem, ako by som začala. Cítim, že si pri nás aj v zlých časoch, keď sa nám nedarí, keď je život hore nohami, si s nami, aj keď sa nám to vtedy možno nezdá. Ako dobre vieš, v myšlienkach sa Ti veľakrát prihováram, vieš, že som obyčajná žena, ktorá ťažko hľadá tie správne slová, ale pevne verím, že aj toto krátke poďakovanie za Tvoju existenciu a pomocnú ruku v živote Ťa poteší! Ak som nekonala podľa Tvojich prikázaní, za moje chyby, prehrešky v živote sa Ti ospravedlňujem, budem sa snažiť tie chybičky naprávať a znova ich nerobiť. Len Ťa prosím, stoj vždy pri mne, neopúšťaj ma!!!
    Pani Lauru som navštívila v decembri minulého roku s astmou, ťažkým dýchaním. Pán Boh ma považoval za hodnú Jeho liečebnej receptúry na skrytý krvný zápal, ktorý túto astmu mal spôsobiť. Jeho rady a odporúčania som sa snažila do detailov naplniť, hoci to nebolo ľahké a niektoré som procedúry som vykonávala s plačom. Modlila som sa modlitbu na moju chorobu určenú a modlievam sa ju dodnes min. raz za deň. Liečba trvala štyri mesiace. Ďakujem Ti Bože za Tvoju odpoveď na moju chorobu, že som Ťa našla, že si ma priviedol k pani Laure. To, či ten skrytý zápal v krvnom obehu zmizol úplne alebo len čiastočne, ešte Pán Boh neposúdil, bola by som veľmi rada, keby som sa to od Teba - milý môj Liečiteľ, mohla dozvedieť a ak bude potrebné, pani Lauru by som rada navštívila aj v budúcnosti, ak je to Tvoja vôľa. Je to hrejivý pocit na duši, že stojí pri nás samotný Boh, ktorý je všemohúci, ktorému nie je ľahostajný náš život, ktorému nič nie je nemožné!! Ďakujem, prajem požehnaný dníček do Dvorníkov!

  64. Poďakovanie za vyzdravenie očí a zlepšenie známok v škole.
    Slávka | 03.06.2014
    Chcem poďakovať Nášmu Láskavému Pánu Bohu za modlitby, ktoré nám zosiela cez Nebeskú Láskavú Pani Lauru. Môj syn mal problémy s očami, nevidel dobre do diaľky, musel nosiť okuliare a chodiť po všelijakých vyšetreniach. Objednali sme sa k Pani Laure a dostal liečbu od Nebeského Otecka. Bolo potrebné zvýšiť betakarotén v strave zo zeleniny. A ako väčšina detí, nie vždy mu to chutilo. A tak sme na Božej stránke našli modlitbu na posilnenie zraku, ktorú sa syn modlil každý deň a po niekoľkých mesiacoch odriekania modlitby, sám zbalil okuliare do púzdra a odložil ich, že on už dobre vidí. A keďže v minulosti mal vážnejšie zdravotné problémy a veľa chýbal zo školy, ťažšie sa učil. Aj tento problém sme riešili modlitbou z Božej stránky. Vždy ráno alebo aj pred písomkou si poprosí Nebeského Otecka a pomodlí sa modlitbu a z písomky miesto 4 alebo 5, ktorú očakával donesie 2 alebo 3. Aj vďaka tejto modlitbe si zlepšil prospech v škole.
    Bože Otče vrúcne Ti ďakujem za Tvoju Božiu pomoc a vyslyšanie modlitieb, za lásku a všetko čo pre nás robíš. Zároveň sa chcem poďakovať Láskavej Pani Laure a jej manželovi Pánovi Vladkovi za nesmiernu obetu, lásku a trpezlivosť, za všetky rady a povzbudivé slová...
    ĎAKUJEM !!!

  65. Poďakovanie láskavému Bohu a láskavej pani Laure a láskavému pánu manželovi.
    Lucia | 03.06.2014
    Chcem zo srdca poďakovať za to, čo robíte pre ľudí. Za Váš čas a lásku, opateru, ako pomáhate ľuďom aj na diaľku pre ich rodiny, deti, ktoré sa dostali do zlej spoločnosti, zlých myšlienok, zlých plánov. Chcem poďakovať pánu Bohu za odpustenie, za to aký je trpezlivý s nami ľuďmi, ktorých stvoril s láskou. Za to, že nám dal Vás pani Laura a na ochranu Vás, Vám dal Vášho manžela Vladka, ktorý Vás tak veľmi miluje. Ďakujem za Váš čas. Je to veľká obeta. Ďakujem pane Bože za silu, v pokušení, v smútku, v beznádeji, za lásku v zapršaných dňoch. Za cestu, verím, že vždy je cesta zo smútku a Ty pane Bože sa snažíš nám ju pomôcť nájsť, lebo všetko vidíš, všetko vieš, ešte skôr než sa stane. Bože prosím Ťa pomáhaj nám naďalej nájsť cestu von z útrap a pomáhaj nám správne myslieť. Odpúšťať. Pomáhať iným nájsť cestu, pretože každý z nás ľudí je len smrteľník, slabý v svojej podstate bez Teba a robíme často chyby. Ale bez Teba sme nič Pane Bože, ako človek bez lásky, ako tisíce ruží bez vône, ako nepodarená báseň, ktorú nikto nepochopí, ako tŕň bez ruže, ako psík bez majiteľa stratený, osamelý. Len s láskou má život zmysel. S láskou Lucia

  66. Viera v Boha.
    Erika Ďugelová | 02.06.2014
    Milá pani Laura, musím Vám napísať, lebo sa musím niekde vyrozprávať. Už teraz mám plné oči sĺz. Prežívam naozaj ťažké obdobie, pokušenia. Denno denne mám strašné myšlienky. Verím jedine v jedného Boha a aj budem. Nikdy by som neverila, že sily zla ma môžu tak prenasledovať. Ale ja sa nedám. Bojujem, pálim biele sviečky a vždy si poviem, že je to skúška. Ja ju musím zvládnuť. Boh mi už toľko krát pomohol. Boh to všetko vidí, moje myšlienky, Bože môj, iba s Tebou budem šťastná, daj mi silu. Odpusť mi moje schybenia, moje pochybnosti. Ty si Pán Boh môj, nebudem mať iných Bohov, ktorým by som sa klaňala.

  67. Boh sa nikdy nemýli.
    Simona | 02.06.2014
    Drahá pani Laura, láskavý Bože
    Chcem sa Vám ešte raz srdečne poďakovať za odpoveď, ktorú som dostala pri mojej poslednej návšteve u Vás, keď som sa pýtala na jedného muža a jeho počínanie. Dlho ma to pri mojich depresiách trápilo a ešte aj zaťažovalo, keď som nevedela ako sa k nemu postaviť, pretože vravel jedno a pritom sa správal ináč. Hoci odpoveď nášho láskavého pána Boha bola troška smutná ale hneď ako som od Vás odišla som bola nesmierne rada a pokojná pretože teraz už viem, že by si moju čistú lásku nezaslúžil, viem že pán Boh sa nikdy nemýli. Ďakujem veľmi pekne
    S láskou a úctou Simona

  68. Poďakovanie za otehotnenie po 6 rokoch.
    Oľga F. | 30.05.2014
    Trochu viac k môjmu príbehu:
    S manželom sa snažíme o bábätko 6 rokov, mne bola po niekoľkých rokoch diagnostikovaná neplodnosť. Od začiatku manželstva sme po dieťatku veľmi túžili a čím sme všetkým prešli vie hádam posúdiť len ten, kto rovnakému trápeniu prepadol. K Bohu sa modlím od nepamäti, ale uprednostňovala som modlitby za pomoc pre druhých. Mylná predstava, že Boh pomôže buď mne alebo všetkým ostatným. Za seba som sa často modlila, nech mi Boh dá trpezlivosť, nech nikdy nezatrpknem a nech mi náš láskavý Boh ukáže cestu. Raz keď nám bolo kvôli bábätku ťažko, dostala som sa k jednej nádhernej modlitbe – „modlitba k Bohu, aby som mohla otehotnieť“. Veľmi ma oslovila, akoby bola písaná pre moju dušu. Modlitba od Pána Boha napísaná skrz Laurinu dušu. Bože veľmi Ti ďakujem za túto modlitbu. Hoci som sa s pani Laurou nikdy osobne nestretla, ale ďakujem Ti aj za pani Lauru, prostredníctvom ktorej sa chceš priblížiť každému z nás, kto túži po Tvojej blízkosti a potrebuje Tvoju pomoc. Po prvom prečítaní modlitby som si uvedomila, že Boh je všemohúci, že nie je sebecké modliť sa aj za túžbu mojej duše. Túto modlitbu som sa modlila s vďakou skoro každý deň 5 mesiacov, niekedy aj viac krát za deň. Božiu lásku a blízkosť som cítila v týchto mesiacoch oveľa intenzívnejšie. Spätne si uvedomujem koľko toho mi Pán Boh za týchto 5 mesiacov ukázal, koľko v mojej duši skrytých trápení rozriešil a ako ma pripravoval na moje materstvo. Za všetko nášmu milosrdnému Bohu vrúcne ďakujem. Vystihuje to len vynechaný verš z mojej ďakovnej básne pre Pána Boha:
    Nebeský Bože, tak mnoho si už pre moju dušu urobil,
    len ten človek by pochopil, kto by tento môj život žil.
    Ešte chcem poďakovať Bohu, že priviedol k Laure moju maminu, a tiež mamine za jej vyslovené modlitby. Ďakujem Laure za jej neľahkú oddanú službu. A nekonečnú vďaku Bohu som sa snažila vpísať do veršov.

     

    Milovaný Bože,
    za naplnené materstvo, celému svetu povedať chcem,
    že za tak veľký dar, len Tebe môj Bože vrúcne ďakujem.
    Tisíc, ba milión krát Ti milosrdný Bože ďakujem,
    najsilnejší a najláskavejší Pán, tak veľmi Ťa milujem.
    Veľkosť vďaky mojej duše je ťažké slovami vyjadriť,
    slúžiť Ti pokorne budem, naďalej milovať a velebiť.
    Ďakujem za Tvoju ochranu, pomoc a Tvoju blízkosť,
    Ďakujem, že si mi ukázal Tvoju Božskú všemohúcnosť.
    Ďakujem Ti láskavý Bože, každého z nás milujúci,
    ďakujem, že si vypočul môj hlas k Tebe volajúci.
    Prosím odpusť duševný strach, čo som často mávala,
    keď som sa so strachom o odpoveď Teba i seba pýtala:
    Aká je Bože Tvoja vôľa ? Aký je Tvoj nebeský plán?
    Je blízky mojej vrúcnej túžbe, čo v srdci tak dlho mám?
    Pochybnosti duše mojej z hĺbky srdca ľutujem,
    o to silnejšie dnes verím a vernosť Ti sľubujem.
    Ešte raz ďakujem za Tvoj dar, vyslyšanie a požehnanie.
    Ďakujem za Tvoju lásku a za všetko to poznanie.
    S láskou Oľga

  69. Poďakovanie.
    Erika | 09.08.2013
    Chcela by som podakovať Bohu za odkazy a varovania ,ktoré nám posiela.Ved mi vôbec ani netušíme ,ako sa zabíjame.Myslíme si že jeme zdravu zeleninu,ale jeme iba samé jedy.Bože tvoje oko vidí všetko ,dakujem Ti ,že nás máš rád.Chcem sa vyjadriť aj k varovaniu o konci sveta-ANO ja tomu verím ,že sa blíži ,každý sleduje predpoved počasia-meteorologov,veria iba im,myslia si že družice im ukážu čo bude,ale zabudli na jednu podstatnu vec ,že všetko je v rukách BOŽICH.Ďakujem aj za varovanie ohladom MLIEKA,PIVA,skrátka dakujem za všetko.A ešte jedno podakovanie ,za pani Lauru,že ju máme ,lebo keby jej nebolo ,boli by sme stratení. Pozdravujem .

  70. Chrbtica.
    Mária | 07.08.2013
    Drahý moj Otecko nesmierne ti dakujem za tvoju odpoved, velmi si to vazim. Oddane sa budem modlit modlitby ktore mam od teba pretoze mi dodavaju silu, lasku, vieru a hlavne citim ze ked sa modlim tak ze Ty si pri mne. Tak často krat si mi uz pomohol, že si hovorim že si to ani nezaslužim. Velka vdaka pani Laura za vasu obetavu pracu a za diagnostiku. Ste uzasna zena, velmi si vas vazim a zelam vam aj manzelovi vela Bozieho pozehnania a aby ludia vdaka vam prisli na to aky je nas Otecko Nebesky plny lasky. Aj ja som na to prisla iba vdaka vam. Cenim si toho ze ste mi odpisala. Otce Boze laskavy pozehnaj pani Laure v jej zivote, aby citila ze ju mame velmi radi a ze si ju vazime. Vasa oddana Pána Boha milujuca Maria

  71. Ďakujem Bohu za diagnostiku!
    Miroslav | 06.08.2013
    pani Laura,pan Boh,dakujem Vam,ja som netusil ze to bude takto pekne vysvetlene,nevedel som co to moze byt,dakujem za odpoved z dnesnej diagnostiky,fakt je to pravda,ja strasne vela rozmyslam aby som neurobil chyby,aby ma Boh lubil,lebo jaHo milujem a bojim sa ze ho nahodou zradim,preto vela rozmyslam,ale nad to vsetko,ked si odmyslim hluposti bezneho dna s dennodenne odmietanie ludi kvoli mojim reciam o Bohu,som neskutocne stastny,lebo mi Boh pomaha a ja to citimkrasne mi je tu na svete,pozdravujem Vas uplne vsetkych!coskoro sa asi vsetci stretneme a bude nam krasne:) pani Laura,pokracujte prosim v tom co robite,potrebujeme Vas!ja velmi rad hociako pomozem ak treba,mam Vas rad aj pana Vlada!

  72. Veľká vďaka.
    Marta | 25.07.2013
    Pani Laura, veľmi ĎAKUJEM nášmu LÁSKAVÉMU BOHU za pomoc, ktorú nám posiela.Ďakujem za každý deň, ktorý nás chráni a ďakujem za to že máme možnosť sa rozprávať s ním skrze vás. Ďakujem za Vás pani Laura a modlíme sa za vás aby ste mali dostatok síl na Vašu prácu. Neviem čo by sme bez Nášho Boha a bez vašej pomoci pani Laura robili. ĎAKUJEM

  73. Poďakovanie.
    Daniela | 23.07.2013
    Drahý Bože Otče náš, Milá Pani Laura a Vladko, chcela by som sa Vám touto cestou veľmi pekne poďakovať za všetko, čo robíte pre nás všetkých. Neviem, či si pamätáte na mňa, bola som u Vás dňa 8.6.2013 pre radu od Pána pre našu milovanú dcérku Danielku, ktorá bola onkol.pacient. Dostala som od Vás vlastne od nášho Otecka napísané, že proste odoberá liečivú moc všetkým liečiteľom aj doktorom a že to jednoducho musíme pretrpieť. Dali ste mi pekné rady,stále sme sa modlili. Žiaľ, Danielka odišla. Navštevovali sme veľa kadejakých liečiteľov, brali peniaze, všetci vraveli áno vylieči sa, chce to len čas, Vy jedinní ste povedali pravdu, síce bolelo to, ale ďakujem. Nie je dňa kedy by som nečítala vašu stránku kde dávate odkazy pre nás všetkých. Chcela som Vám už napísať skôr, len som nevedela, či aj takúto vec vám môžem napísať, a kde zaradiť do akej rubriky. Všimla som si, že tu pribudol článok o jednej mamičke, ktorá má ten istý problém a jej dcérka sa volala Danielka. Milá pani Laura, prosím ak je to vo vašich silách a Pán Boh dovolí, prosím, viete mi napísať, či robíme správne, teda neviem ako by som to napísala, aby to nevyznelo blbo, ale veľmi za Danielkou nechceme plakať, aby sa hore netrápila, či by nám PánBožko, náš Otecko, mohol niečo odkázať. Veľmi pekne z celého srdca ďakujeme a prajeme Vám veľa sily, ochrany, lásky.

  74. Poďakovanie.
    Tatiana Š. | 22.07.2013
    Pani Laura,moc vam a panu Bohu dakujem,za to čo ste pre mna urobili a som vam a jemu zato moc povdačna že ma oslobodil od utrpenia nas tym že mi zomrela dcerka za ktorou som neustale plakala a bola stale somnou pri mne.Teraz som zistila ako to všetko muselo byt aby bola štastna a tešila sa.Ešte raz velke Dakujem s pozdravom Tatiana.Moc si vas važim že ste mne a druhym ludom pomohli s takychto veci,ktore oni sami by nikdy nedokazali. Dakujem!!!!!!

  75. Neposlúchol som Pána Boha.
    Martin | 12.06.2014
    Pred dvoma rokmi cca som bol u pani Laury sa spýtať na moju frajerku lebo nám to neklapalo a dosť som sa trápil nad tým. Chcel som sa spýtať a poprosiť o pomoc práve ju. Bol som u nej a Pán Boh mi poradil, že sa mám na frajerku vykašlať lebo je zlá a neni to dievča pre mňa...Radila mi pani Laura, že okamžite ju mám opustiť, že je falošná a že ma neľúbi a ja som neposlúchol a ostal som s ňou aj naďalej, lebo som bol zaslepený láskou a nedokázal som to spraviť a časom sme sa aj tak rozišli a zistil som, že Boh a pani Laura mali pravdu úplne vo všetkom čo mi povedala a radila pani Laura. Až časom som zistil akú chybu som spravil, že som neposlúchol Pána Boha a celé dva roky ma to trápi a ľutujem svoju chybu Pane Bože. Prosím Ťa odpusti mi, že som Ťa neposlúchol a týmto Vám chcem všetkým povedať, že každý sa učí na vlastných chybách a pani Laura neklame a hovorí čistú pravdu. Treba proste veriť v Boha a nespravte tú istú chybu ako ja, lebo som veľmo trpel a mrzelo ma, že som Pána Boha neposlúchol...

  76. Poďakovanie.
    Janulienka | 11.08.2013
    Ďakujem Ti láskavý Pane Bože z celého srdca a z celej duše za Tvoju Božiu diagnostiku ako aj za ďalšie cenné rady, ktoré mi neustále prostredníctvom našej milej Lauričky a jej manžela odovzdávaš. Veľmi pekne Ti za to ďakujem a som Ti za to nesmierne vďačná. Snažím sa riadiť Tvojimi cennými radami, aj keď je to niekedy dosť ťažké, ale nakoľko sa bojím Tvojho Božieho hnevu, poslúchnem Ťa, pretože Ty si mi milší ako čokoľvek na svete. Ľúbim Ťa Pane Bože a som Ti vďačná za môj život, deti, rodičov, pády a ponaučenia, ktoré ma posúvajú vpred. Ty Jediný ma vedieš, ochraňuješ a dávaš mi silu do ďalšieho života. Len Ty vieš, aká som šťastná a rada, že si moje kroky doviedol do domu pani Laury a jej manžela. Sú to úžasní ľudia, ktorých som si obľúbila a mám ich veľmi rada. Nech Vás Pán Boh požehná za Vašu prácu, pokoru a obetavosť. Ďakujem, ďakujem, ďakujem. S láskou Janulienka.

  77. Nájdenie správnej cesty.
    Janulienka | 27.03.2014
    Milí čitatelia,
    aj ja by som sa chcela podeliť o mojom zážitku, až kým neprišlo znamenie z neba, ako to ja nazývam, pretože iné to byť ani nemohlo.
    Od malička som mala problémy s nohami. No nie stále, len bolo vždy také obdobie. Bolievali ma členky, ale tak veľmi, že som s nimi nemohla ani pohnúť a plakala som od bolesti. Trvalo to zhruba 7 dní, raz – dvakrát do roka. Boleli nepravidelne a nikto nikdy nezistil, že prečo. Uvažovalo sa aj o operácii nôh. Lekár mi na ne predpísal hnedú hmotu. Tá sa nahrievala a teplá prikladala na boľavé členky. Vždy pomohla, ale bolesti sa opakovali a zostali doteraz. Dlhšia záťaž na nohy a problémy sú späť. Pridružili sa aj iné ďalšie problémy a keď som videla snahu lekárov pomôcť mi len napchávaním veľkého množstva liekov, tak som sa rozhodla ísť inou cestou. Veď uznajte, že na pubertálne vyrážky v 18-stke mi nemenovaná prímárka v BB naordinovala kapsule - antibiotiká "Tetracyklín" a keď som ich zjedla 300 (tristo) kusov a bolel ma z nich žalúdok, až vtedy som ich sama od seba prestala užívať, pretože ktovie koľko by mi ich bola ešte predpísala a v čom všetkom mi mohli uškodiť. Dosť veľkou mierou mi prispela k mojim zdravotným problémom a o tom, že aké problémy som mala počas tehotenstiev a nie len na začiatku ale až do pôrodov, radšej ani nepíšem, pretože by som ich nepriala ani mojej najväčšej nepriateľke.
    Počas predchádzajúcich niekoľkých rokov som navštívila viacero liečiteľov a veštcov, fyzioterapeutov, masérov, zúčastnila som sa ezoterických festivalov, pila bylinkové čaje, bylinkové tinktúry, no trochu to pomohlo, kým som ich užívala, ale potom sa to zasa vrátilo do starých koľají. Ale môj problém žiaľ nikto nevyriešil a ani mi nikto nepovedal pravú príčinu mojich zdravotných problémov....
    Až raz som v kníhkupectve našla knihu "Liečiteľov sa netreba báť" - prvé, neskôr druhé vydanie. Celé som ich prečítala, no zaujala ma len jedna liečiteľka a to pani Laura, ku ktorej som sa objednala a ktorá mi aj s pomocou Božou ešte stále pomáha. Hneď pri prvom stretnutí povedala, že som už dohľadala a nebudem musieť už nikde inde chodiť a že ma ku nej priviedol sám Pán Boh. Veľmi som sa potešila a v duchu ďakovala Pánu Bohu za jeho čin. Až s odstupom času môžem potvrdiť, že mala pravdu. A to, že mojim prianím na Vianoce pod stromček bola už spomínaná kniha, podľa mňa to nebola určite len náhoda, pretože ako sa hovorí: „náhody neexistujú.“ Ja to považujem za moje znamenie z neba, možno za moju dlhoročnú snahu, námahu a vytrvalosť, ktovie. Možno, že až teraz nadišla tá správna chvíľa. Stále som niečo hľadala, po niečom pátrala, zisťovala, nevedela som čo hľadám, či to čo hľadám aj niekedy nájdem, stále ma to ťahalo ďalej a ďalej, no nebola som s ničím spokojná. A až teraz viem, že som to našla, že som na konci cesty v mojom hľadaní. Až teraz viem, že som sa k pani Laure dostala na to správne miesto, k našej milej pani Laure, ktorá nám tak obetavo vo všetkom pomáha spolu so svojim manželom. Vždy som v srdci cítila, že Pán Boh existuje, že o pekle to nebudú len také rozprávky. Možno, že sa to iným ľuďom bude zdať prehnané, ale neexistuje žiadna Božia odpoveď, s ktorou by som sa na tejto stránke nestotožnila už od prvej chvíle, ako som si ju po prvýkrát otvorila. Páči sa mi Božia spravodlivosť, nepodplatiteľnosť a možnosť nápravy a zmeny nás všetkých k lepšiemu v živote. Veď bez cieľa cesta nemá význam.
    Táto stránka mi pomohla v mnohých veciach, ale hlavne mi pomohla posilniť vieru v Boha, v jeho existenciu, ukázala mi, ako ísť tou správnou cestou, som vnímavejšia, pozerám sa na svet a ostatných ľudí s láskou, s úctou a pre toto všetko má veľký význam Vaša práca milá pani Laura, ktorú odvádzate svedomito a zodpovedne a preto Vám za všetko ďakujem. Vy jediná ste povedali , z čoho pramenia moje problémy a ako ich treba odstrániť.
    Veľké ďakujem za toto: „ ZNAMENIE Z NEBA“ posielam nášmu všemocnému a láskavému Pánu Bohu, ktorý mi vo všetkom pomáha a ktorý mi môj život mení k lepšiemu . Pane Bože, som Ti za to veľmi , veľmi vďačná. Nesmierne Ťa z celej duše milujem a budem Ťa velebiť až do konca svojho života.

  78. ĎAKUJEM.
    Monika D. | 27.03.2014
    Drahá pani Laura. Veľká vďaka za Vašu úprimnosť a dôveru s akou sa s nami delíte o svoje myšlienky a pocity. Vďaka za Vašu prácu, odhodlanie a vieru. Vďaka za Vašu lásku a že to s nami zatiaľ nevzdávate.
    Neviem si predstaviť ako náročné musí byť vidieť či počuť to čo k svojmu životu nepotrebujete a pomáhať i tým, ktorí si to dostatočne neuvedomujú, či nevážia.
    No za seba viem jedno. Boh ma k Vám priviedol a vďaka Vám pani Laura, som prvý raz v živote pocítila a precítila lásku k Nemu a vieru v Jeho existenciu. Každým dňom sa učím žiť svoju novú etapu bytia. Vďaka Bohu a vďaka Vám som sa druhý raz v tomto živote narodila, za čo Vám z celého srdca ďakujem. Pozdravujem a ďakujem aj Vašej rodine.
    Vaša oddaná Monika.

  79. Znak dúhy.
    Elena | 26.03.2014
    Chcem sa s vami podeliť aj ja o moje znamenie z neba. Mala som na svojej duši kliatbu, neviem ako dlho. Moja telesná schránka veľmi chradla a ani 3 mesačný pobyt mi neprospel v nemocnici, lebo pri každej liečbe som dostala nežiadúce účinky z tabletiek a injekcií, takže môj zdravotný stav došiel ku kritickému bodu. Z nemocnice ma prepustili, že som mala problém aj chvíľu posedieť a o chôdzi nemôže byť ani reč. Pomohol mi láskavý Pán Boh!!!! Poslal mi liečbu cez pani Lauru, ako sa jej mám zbaviť. Všetko som robila, ako mi bolo vysvetlené. Posledný deň (liečbu mojej duši) som išla modlitbu odriekať k potoku, lebo som si chcela nájsť kamienky do dlaní, ktoré budú liečiť moje čakry so všemohúcou pomocou Pána Boha. Moje kroky ma priviedli na krásne miesto, kde som nikdy predtým nebola. Vymyté miesto od vody, čistý riečny piesok na ktorom som zostala stáť. Odriekla som určenú modlitbu a ako som pozrela okolo seba, bez jediného kroka som našla aj vytúžené kamienky. Presne do mojich dlaní, bez jednej ostrej hrany. Hneď som poďakovala Pánu Bohu za Jeho veľkú pomoc, za miesto kde som sa ocitla, za nájdenie mojich kamienkov. Pri odchode od potoka, ktorý lemoval rad stromov, som sa vybrala domov. Po niekoľkých krokoch, nebolo ich asi ani desať, som zdvihla oči k nebu s pocitmi šťastia, lásky, veľkého odľahčenia. V tú chvíľu som uvidela krásnu dúhu, ktorá sa objavila na nebi. Toto sa udialo 23.6. Môj život sa mení každý deň do šťastia a radosti. Netušila som, čo znamená dúha, ale keď som si na tretí deň prečítala od Pána Boha odkaz, ako nám vysvetľuje znak dúhy, tak som pochopila, že to bola moja dúha. Z hĺbky duše mu ďakujem za lásku k mojej duši, za Jeho veľkú pomoc. Milujem ťa Pane Bože celou svojou dušou do konca môjho života a len Teba milovať budem.

  80. Ochrana príbytku.
    Erika | 26.03.2014
    Milí čitatelia a hlavne ľudkovia, ktorí milujú len nášho jediného Boha. Chcela by som sa s Vami podeliť o moju Božiu ochranu príbytku, ktorú robím stále. Nie som nijaká pisateľka, ale musím Vám popísať, ako ochranu cítim ja. Odkedy používam túto ochranu príbytku a križujem svoje všetky rohy v byte, tak ako keby sa všetko zlé a negatívne odrážalo od nás. Viete, v mojom okolí a hlavne moja rodina sa do nás starala hlavne, že prečo sme prestali chodiť do kostola a na spovede. Prečo moje deti nechodia do kostola.....atď. Priznám sa, bojovala som s tým dosť dlho, ale už nikdy nebudem pochybovať..A odkedy robievam ochranu príbytku, ako zázračným prútikom sme spokojní a šťastní. A ten zázrak je sám BOH. Ľudkovia moji milí, robte si Božiu ochranu príbytku a pocítite úľavu na duši a hlavne spokojnosť všetkých, ktorí s vami bývajú. Ja sama to cítim aj tým, že inokedy by som zúrila v niektorých situáciách a ja sa čudujem, že aká som kľudná. A ešte, nikto sa ma už na nič nepýta, ako keby sa to od nás odvracalo ako bumerang. A ja som za to nesmierne vďačná Bohu a pani Laure, že to čo robí, robí pre nás všetkých. VĎAKA TI BOŽE.

  81. Poďakovanie.
    Renata P. | 25.03.2014
    Milá pani Laura, veľmi pekne Vám chcem poďakovať za Vaše príspevky, modlitby aj rady, ktoré nám prostredníctvom Vašej stránky poskytujete, tiež poďakovať za pomoc, ktorú Ste mi už raz poskytla pri osobnom stretnutí. Veľmi milo ste ma prekvapila svojou bezprostrednosťou a úprimnosťou, to vždy moju dušu poteší. Priznám sa, že mi trošku u Vás chýbalo to, že Vás nemôžem objať, bola to moja spontánna reakcia, ale na druhej strane Vás chápem, že je to Vaša obrana voči negatívnej energii. Verím Vašej intuíciii a schopnostiam, lebo čo sa deje práve v poslednom období ma stále viac a viac utvrdzuje v tom, akú silu majú naše myšlienky, slová a aká dôležitá je viera a láska k Bohu a všetkým bytostiam na svete. Veľmi túžim po láske a porozumení medzi ľuďmi, preto sa snažím kontrolovať svoju myseľ, aby som si ju udržiavala čistú, aj keď ,,ona,, si tam zavše popíše to, čo niekedy ani nechceme a srdce cíti niečo iné. To je tá naša nedokonalosť, ktorú sme dostali do vienka už pri narodení a my sme tu na to, aby sme to ,,napravili,,. Vaše články som pani Laura čítala aj svojmu priateľovi a občas aj nejakú modlitbu. Naposledy som mu čítala o vaječných žlítkoch, ešte predtým sa mi na stránke zjavil odkaz, v ktorom ste písala, aby sme žiadne modlitby, rady nevynášali pre iných ľudí, prečítala som to tak narýchlo, lebo som sa tešila na Vaše nové veci. Potom som našla ten článok o žĺtkoch a čítala som ho pre seba a priateľa, ale v podvedomí som mala to, či to teda môžem alebo nemôžem čítať aj jemu, začala som mať výčitky či to bolo správne. Keď som to dočítala, vrátila som sa späť na tú Vašu žiadosť a prechádzala som slovíčko po slovíčku a cítila som, že som vlastne porušila Vašu žiadosť, čo mi moje vnútro dalo patrične najavo. Keď som išla o pár dní zase na Vašu stránku a nahodila som si svoje heslo ktoré som vôbec nezmenila a nedostala som sa tam, moja intuícia mi pošepkala:,,to máš za to, že si nerešpektovala pani Lauru a ja to naozaj tak cítim. Mrzí ma to a chcem sa za to ospravedlniť, som srdečný a spontánny človek a rada pomáham iným, ale rešpektovať druhých ľudí je veľmi dôležité a ja sa to stále učím, aj keď občas pochybím. Rada by som mala opäť prístup na Vašu stránku, ale to či sa tak stane je len na Vás. Ja Vám ďakujem za Vaše informácie, rady a želám Vám veľa zdravia, lásky a porozumenia, verím že Božie dary ktoré sme dostali si budeme vážiť a raz si opäť spolu vytvoríme novú Atlantídu. S pozdravom Rena

  82. Ďakujem ti Otčinku môj drahý a prosím odpusť mi.
    Mária | 23.03.2014
    Ja Otče Bože som len malá bodka na tejto zemi a aj napriek tomu som ťa tak veľmi ranila. Ako človek som schybyla, nedokázala som sa ubrániť. Nesmierne ma to trápi a neprejde chvíla že by som sa ku tebe nemodlila a neprosila ťa o odpustenie. Neospravedlňuje ma nič Pane Bože. Ja som tvojou dlžníčkou, veľkou dlžníčkou. Mám od teba nesmierne dôkazy tvojej Božej lásky, ktoré sú pre mňa obrovským darom v živote. Celá moja rodina a láska ktorú mám od teba je pre mňa všetkým. Dal si mi zdravie, manžela, krásne zdravé deti, ukázal si mi cestu.... dostala som tak veľa a predsa som schybila a ranila. Nebyť pani Laury už by som tu nebola, to viem určite. Nik by ma nezachránil, bol si to Ty a to iba vďaka Vám pani Laura.
    Ďakujem ti Otecko môj za to že ma pani Laura a pán Vladko tak veľa naučili. Ospravedlňujem sa im za všetko, viem že jedine ona ako jediná má dar od teba Pane Bože. Často krát odkazy ktoré nám odkáže sú pre nás ťažké, nepochopiteľné, ale je isté že sú to odkazy ktoré nám odkazuješ Ty Otčinku a sú pravdivé. Pre mňa posledný odoslaný odkaz bol veľkou ranou. Ranou ktorá by ma ani v zlom sne nenapadla. A predsa stalo sa, schybila som a tak veľmi som ti Otecko môj ublížila. Sklamala som Vás drahá pani Laura, Vás pán Vladko a hlavne sklamala som samú seba. Ako to vrátiť späť? Nejde to a to je to smutné, veľmi smutné. Odpustenie hľadám jedine v modlitbách ku tebe Otecko môj láskavý a ani neprestanem, lebo viem že jediná cesta si ty a ja túžim kráčať za Tebou.
    Otčinku môj drahý, ďakujem ti za každú jednu radu, pomoc, lásku, pozornosť, upozornenie. Za všetko všetúčko čo si mi dal a čo mi odkázala moja drahá pani Laura.
    Táto skromná žena má veľký dar, ktorý jej dal náš Otecko Boh. Verte každému každičkému slovu ktoré vám táto skromná útla žena povie. Ona jediná vám vie pomôcť pretože ona je Božím prorokom. Vážte si ju a buďte vďačný Bohu za to že ju môžete navštíviť. Ona má čisté a veľmi dobré srdce milujúce jedine nášho Otecka a každé slovko zapísané na papier je Božia pravda. Ja som príkladom pretože mi nejeden krát veľmi pomohla. Preto verte každému odkazu ktorý vám táto úžasná žena odkáže. Sú to Božie slová a v každom jednom odkaze je Božia láska. Nepochybujte o Bohu, o jeho láske k nám. O tom že nás chce varovať, priviesť na správnu Božiu cestu. To že sa nám často krát nepáčia odpovede ktoré sú nám odkázané nieje v tom že schybyla pani Laura, chyba je v nás, len si ju musíme priznať. Pani Laura sa nemýli, pani Laura nám otvára oči a za to jej patrí veľká vďaka a aj moje OBROVSKÉ ĎAKUJEM.
    Ďakujem Vám Pani Laura a pán Vladko za všetko. Je mi ľúto že som vás ranila, veľmi ľúto a chýbate mi. Nech vás Pán Boh ochraňuje. Pokorne ďakujem, vaša Boha milujúca Mária

  83. Doklady.
    Dana | 29.03.2014
    Milí čitatelia tejto úžasnej stránky, chcela by som sa s Vami podeliť o môj zážitok, v ktorom nám určite pomohol Náš sám Pán Boh. Raz večer sa muž vracal domov, bola tma a vytratil v meste doklady. Mal v nich všetky karty, občiansky, vodičský, z roboty veci, bank.kartu proste všetko čo sa mu tam vmestilo. Prišiel na to, až keď chcel ešte cestou domov natankovať. V tom zistil, že nemá doklady. Tak mi telefonoval, či náhodou ich nevytratil doma.Bolo okolo 9 hod. večer a pochodil celé mesto a hľadal. Ja som doma nič nenašla, tak som popýtala nášho láskavého Pána Boha o pomoc. Prosila som, ak je to Božia vôľa, tak nech ich môj muž nájde.Keď nie, nevadí. Tak ich bude musieť všetky znovu vybaviť. Veď viete, koľko to dá roboty všetko povybavovať. No a aké bolo naše prekvapenie a radosť, keď tie doklady našiel jeden pán a priniesol ich ešte v ten večer osobne môjmu mužovi. Úžasné. Ja som sa len usmievala a ďakovala Pánu Bohu nášmu. Lebo viem a verím, že to zariadil jedine ON. Je to krásny pocit zažiť a pocítiť Božiu pomoc. Milujem HO nekonečne a nikdy kým budem tu žiť neprestanem. On je naše všetko.

  84. Bože odpusť mi, prosím.
    Erika | 29.03.2014
    Keď čítam Vaše príbehy, pocity tak aj ja som sa zamyslela nad sebou a našla som sa aj ja v tomto príbehu. Aj mňa sa zmocnil strach, že som sa aj ja mala niekedy Boha viac zastať. Pretože v mojom okolí nenájdem pochopenia, či k tejto stránke, k pani Laure, k Nášmu Bohu. Musím viac bojovať. Pociťujem niekedy strašné pokúšanie hlavne zlé, ale ja sa vždy obraciam k Bohu a prosím ,aby ma zachránil. On je moja cesta, pravda a život. Nemôžem a hlavne nezídem z cesty. Bože môj odpusť aj mne a aj mne daj šancu všetko napraviť. Daj mi silu. A hlavne sa ti chcem Bože môj poďakovať, aká som teraz šťastná s mojou rodinkou a verím, že s tebou budem vždy.

  85. More.
    Mária | 29.03.2014
    Milí čitatelia tejto stránky. Rada by som prispela svojou reakciou na príspevok pridaný pani Laurou od nášho láskavého Otecka, na otázku týkajúcu sa mora, či je tak zdravé ako sa to všade píše.
    Chcem reagovať kvôli tomu, že ja osobne som mala podobný problém a presne ako bolo písané v texte od našej drahej pani Laury tak ja osobne som toto zažila. Bolo to už dávnejšie ale pamätám sa na to veľmi dobre, pretože problémy ktoré som mala boli veľmi veľké a pretrvávali veľmi dlhú dobu. Osobne som mala veľké ženské problémy. Prosto prešla som si úplne všetkým možným aj nemožným. Prichádzali mi tak ťažké a problémové veci do cesty, že som nevedela vlastne z kade sa berú. Som žena ktorá nikdy nestriedala partnerov, mám manžela ktorému som vždy bola verná, nikdy som nešla na žiadnu verejnú toaletu a nikdy som si nikde nesadla na studené a predsa. Stále sa mi moje ženské problémy stupňovali, až lekár sám už nevedel čo so mnou. A ja som len trpela a trpela, bolo to pre mňa veľmi dlhé a ťažké obdobie-roky. V tej dobe by som nešla do žiadneho bazéna aj keby neviem čo, pretože som vedela aké hrozné následky ma čakajú. Lekári tvrdia, že aj pri rôznych ženských problémoch treba obmedziť sladkosti a sladké veci, pretože podporujú rôzne mykózy. No takže som ani sladké nejedla, prosto dodržiavala som všetky možné lekárske rady.
    A tak keď som sa dozvedela že ideme ku moru tak som sa veeeeľmi potešila. Ako je more zdravé, ako sa tam budem vyvaľovať vo vode a všetko sa mi vylieči. Ako mi to na tie moje problémy nesmierne pomôže. Aj keď osobne nemám rada studenú vodu, vôbec ju nemusím, bola som odhodlaná sedieť v nej maximálne koľko zvládnem. Veď čo by som neurobila na úľavu od svojich problémov. A všade sa tak super písalo o mori. No však opak bol pravdou, nič sa mi neuľavilo. Všetko bolo tak ako predtým, bolesti ustali na chvíľu (možno len kvôli tomu, že som si to nahovorila) a zasa sa všetko vrátilo do starých koľají a postupne sa to stupňovalo. A to sme ku moru začali chodiť pravidelne každé leto, veď ako sa hovorí jeden krát ti more nemôže pomôcť, treba to opakovať. A tak sme to opakovali kvôli zdraviu.
    Až ma náš láskavý Pán Boh doviedol ku pani Laure. Presne to bolo pri mori, zasa som si išla zopakovať liečbu (v očakávaní). Ale namiesto toho ma môj drahý Otecko nasmeroval ku pani Laure. Táto zlatá žena mi prijala písmo od Pána Boha v ktorej som mala na svojej duši kliatbu od detstva, preto sa mi tento stav stále zhoršoval. Musela som sa zbaviť kliatby, čo som aj s láskou ku nášmu Pánu Bohu a s jeho Božou pomocou urobila. A za tým nasledovala liečba silného krvného zápalu. Keby nebolo teba Otecko, určite by som tú liečbu nezvládla. Bolo to veľmi, veľmi pre mňa náročné ale zato to bolo nesmierne účinné. Stav sa mi veľmi zlepšil, nie hneď naraz ale postupne. Ale stále mi ešte pretrvávali nejaké problémy. Tak som sa ešte objednala ku našej zlatej pani Laure a dostala som na doliečenie pitie čaju, ktoré som úspešne zvládla. Trvalo to ešte pol roka ale teraz vám môžem všetkým povedať že kúpať sa je pre mňa v bazéne radosť. Nemám žiadne problémy. Prosto žiadne, všetko zmizlo ale musela som našu pani Lauru kvôli tomuto problému navštíviť tri krát a ja som jej za to nesmierne vďačná. Vždy mi poradili aj s pánom Vladkom čo sa len dalo. Videli ako sa trápim a vždy, vždy mi pomohli. Som im nesmierne vďačná. Sú to dvaja úžasní ľudia a mám ich ozaj veľmi rada.
    Ďakujem ti láskavý Otecko môj Nebeský za tento Boží dar a tým je moje zdravie. Krvný zápal zmizol, všetky zápaly v tele ktoré mi spôsobovali ženské problémy sú preč. Nesmierna a obrovská vďaka zo srdca. Si pre mňa Otecko drahý všetkým.
    A písala som vám to kvôli tomu, že presne ako bolo písané v Božej odpovedi na more. More vám samo o sebe nepomôže. Ak máte rôzne dýchacie problémy, ženské, kožné. Ak vám sám náš Otecko Boh nepomôže prostredníctvom pani Laury, tak more určite nie.
    Ja osobne za seba môžem povedať, že ak človek ide ku moru a cíti sa zdravý, more má veľké účinky, pretože si tam oddýchneme, načerpáme silu, vidíme tú krásu ktorú stvoril náš Pán Boh. Ale ak sme chorí a sedíme a plávame v tej vode iba kvôli tomu že nám to pomôže, tak to nemá žiaden účinok. Pretože ani mne to moju kliatbu nezmylo. Ostala a stav sa mi len zhoršoval aj napriek tomu že som v tej vode trávila maximum času a čakala som aký ozdravný účinok nastane. A čakala ......
    Ešte raz veľká vďaka Pane Bože. Milujem ťa z celého srdca a som veľmi rada že si mi ukázal cestu ku tebe. Buď prosím so mnou a daj aby som sa neodklonila z tvojej cesty, nech moje srdce patrí navždy iba tebe. Tvoja srdcom milujúca Mária

  86. Veľa síl pre pani Lauru!
    Miro | 25.06.2014
    Otecko Boh môj prosím ťa ochraňuj nám každým dňom pani Lauru, ktorej dušu si nám poslal na záchranu celého ľudstva. Je to až neuveriteľné akú dôležitú úlohu si zveril našej milovanej "malej" pani Laure - zachrániť celé ľudstvo od blížiacej sa apokalypsy. Prosím Ťa pomáhaj jej aj pánovi Vladovi každým dňom viac a viac, posilňuj ich duše a uľahčuj im v ich ťažkom a veľmi dôležitom poslaní tu na zemi v tejto dobe, a to priviesť ľudstvo naspäť k Bohu. Obdivujem tento tvoj veľkolepý a odvážny plán a modlím sa aby sa nám to spoločne všetkým podarilo, kým nebude neskoro. Pomáhaj všetkým dobrým ľuďom a silným "Božím bojovníkom" tu na stránke ktorí sa tu schádzame aby mali každým dňom viac a viac síl na prekonávanie zla a šírenie viery v Boha do sveta! Bojujte, nikdy to nevzdávajte! odmena nás neminie:-) prajem veľa veľa odvahy a lásky do každého dňa všetkým Vám! Otče Bože pomáhaj prosím, ľúbim Ťa! ďakujem

  87. Poďakovanie Bohu.
    Renata R. | 25.06.2014
    Ďakujem Ti z celého srdiečka BOŽE môj milovaný za pomoc pre nášho psíka Ronyho, ktorú si mi poslal v rýchlosti po Laurinke. Z celého srdca Ti ďakujem a robím všetko ako si mi liečbu poslal. Milujem Ťa neskutočnou láskou Otče môj milovaný a budem Ti ďakovať celý svoj život aj za nášho psíka, ktorý sa cíti lepšie každý deň. Ešte Ti ďakujem BOŽE za Laurinku, ktorá Tvojou pomocou dáva nám všetkým šťastie a lásku Tebou posielanú
    ďakujem
    Renata

  88. Veľká vďaka drahý Bože.
    Dana | 23.06.2014
    Milí čitatelia tejto najkrajšej stránky. Idem sa s Vami znovu podeliť, ako veľmi mi Pán Boh pomáha. Už som tu raz písala, ako mi Otecko náš nebeský pomohol pri migréne, že ma hlava síce bolela, ale nemusela som odísť z roboty domov.Dalo sa to vydržať. No a minule som zase začínala mať migrénu - začína mi to takou aurou, napoly nevidím, mám také záblesky pred očami a to vždy viem, že ma za pol hodinu rozbolí hlava. Začala som sa modliť k Pánu Bohu, že ak je to Jeho Božia vôľa, nech ma hlava nezačne bolieť. Veľmi som ho prosila. Naozaj čestné slovo mňa hlava ani nezačala bolieť. Ja som bola z toho taká prekvapená, lebo doteraz celý život, ma vždy veľmi bolela hlava. A teraz ani nezačala, to je úžasný pocit, keď viete, že niekto je s Vami a dáva na Vás pozor a počuje Vaše prosby. Nádherné. A koľko mi Pán Božko pomohol v robote, tak som ho prosila, nech mi dá silu, čistú myseľ všetko zvládnuť. Vždy vždy vždy, keď som ho poprosila mi pomohol, vážne.Je to zázrak. Čudujem sa sama sebe a búcham si hlavu, že ako som mohla žiť a byť 35 rokov bez Nášho Láskavého Nebeského Otca. To aký bol život? Úplne prázdny. Aj som teraz chodila po lekároch a výsledky všade ok. Aj dnes som mala jedno vyšetrenie - preventívka a výsledky sú v poriadku. Prosila som Nášho Otecka a on ma vypočul. Krása. Som si povedala, že keď toto všetko pre mňa robí Náš Drahý Bože Otče, tak dnes som držala ako vďaku pôst. A tak ľahko sa dá taký pôst dodržať, keď viem, že to robím z lásky a vďaky k Nemu. Milujem Ťa viac ako svoj vlastný život ako čokoľvek na Zemi. Ďakujem naozaj za všetko a som vďačná, že veľmi smutná udalosť v našej rodine mi otvorila oči, dušu a našla som Pána Boha. A ďakujem za to aj našej milovanej pani Laure a pánovi Vladkovi, ktorí mi ukázali správnu cestu. S láskou Dana

  89. Poďakovanie.
    Silvia Sabova | 23.06.2014
    Milostivý náš Otec Nebeský, úprimne sa Ti chcem poďakovať za všetko. Za to čo mám a čo dostávam, ale aj za to, čo nemám. Ľúbim Ťa celým svojim bytím. Ďakujem Ti za to, že som mohla osobne spoznať pani Lauru aj jej manžela, sú to úžasní ľudia, požehnávaj ich bytia každý deň a daj im silu a ochraňuj ich od všetkého zlého.
    Milí čitatelia, mala som problém s ramenným kĺbom a boli časy, keď som rukou skoro nemohla ani pohnúť. V tom období som sa stala čerstvou maminou. O pani Laure som sa dozvedela od mojej sestry, ktorá u nej už bola a uzdravila sa pomocou od Boha dostaných modlitieb a liečby, ako ju aj jej rodinu či blízkych známych. Otec náš Nebeský úprimne Ti ďakujem za liečbu, ktorú som od Teba cez pani Lauru dostala. Ďakujem za túto stránku, veľmi mi pomáha, veľa sa tu učím, čo ma posúva ďalej a ďakujem za krásne modlitby, ktoré sú balzam na moju dušu. S láskou Silvia

  90. VEČERNÁ MODLITBA.
    Erika Ďugelová | 22.06.2014
    Drahá pani Laura, chcem sa Vám poďakovať a aj Bohu za večernú modlitbu, ktorú ste dali na stránku. Už dlhší čas sa v noci budievam v rovnakom čase, niečo ma budieva a ja sa zobudím a trasie mi celým telom. Začala som sa modlievať túto modlitbu, môj spánok je kľudný. Ďakujem Bože môj, verím v silu modlitby. Ďakujem.

  91. Ďakujem!
    Miro | 20.06.2014
    Otecko, Boh môj, keby toto mal byť môj posledný deň na zemi tak ti chcem povedať, že ti za všetko čo si mi v živote dal aj vzal-ďakujem! Za každú tvoju pomoc mojej duši-ďakujem! Za uľahčenie života tu na zemi-ďakujem! Za pani Lauru a jej odkazy, ktoré mi v živote pomáhajú-ďakujem! Za možnosť spoznať pani Lauru a pána Vlada, za každú ich minútu venovanú mojej duši na pomoc v živote-ďakujem, za každý tvoj odkaz pre mňa prijatý dušou pani Laury od začiatku až po dnes-ďakujem! A keby som sa už zajtra nemal zobudiť, teším sa na stretnutie s Tebou tatinko môj, plánujem ťa objať, dúfam že sa dostanem až tak blízko:-) ďakujem Ti, milujem Ťa a aj navždy budem. S láskou, tvoj boží bojovník miro

  92. Božia láska alias šťastný život.
    Renata R. | 19.06.2014
    Hneď na začiatku by som chcela poďakovať nášmu milovanému Oteckovi a Laurinke za Božie slová, ktoré nám pomáhajú v každom okamžiku nášho žitia. Milujem Ťa Bože láskou, ktorá sa slovami nedá vysloviť. Ľúbim Ťa z celého srdiečka a ďakujem za každý deň ktorý môžem prežiť so svojou rodinou. Z lásky vyslovené tieto slová bol iba úvod pre lásku a šťastie, ktoré cítim každý deň len vďaka nášmu milovanému, ktorý nám každý deň dáva možnosť využiť ten krátky čas ktorý tu žijeme.
    Laurinku si veľmi vážim jej úžasným postojom ku každému človeku. Ďakujem Laurinka, že som mala možnosť spoznať Vás a Vašeho manžela, klaniam sa ľuďom ako ste vy a do konca môjho života to tak bude. Od Vás Božia láska plynie do našich duší ako pohladenie. Ja Ti BOŽE ďakujem, že nás miluješ .
    Laurinku nepoznám tak dlho ako ostatní, ktorí tu píšu možno pol roka ale to nie je až také podstatné. Keď som prišla prvý krát mala som strach pretože som tam bola v chúlostivej záležitosti môjho podnikania. Sadla som si do miestnosti skromnej ako ich majitelia. Bola som prekvapená a trošku zaskočená, keď som videla pani Lauru môj prvý dojem bol veľmi zvláštny ako keby som videla ženu ktorá do tohoto storočia nepatrí. Jej tvár mi pripomína Egypt je zvláštna milá, nežná, skromná a potila som sa celá od strachu čo mi povie. Ten strach sa zmenil v okamihu na strašné zimomriavky ale veľmi príjemné, úžasné pocity šťastia. Nedokázala som si to vysvetliť. Laurinka sa mi predstavila a ospravedlnila sa, že sa mi nemôže venovať ale že jej manžel mi všetko vysvetlí. Ja som samozrejme hneď vedela, že Laurinka a Vladimír ako sa povie kopú za jednu ligu /sú zohraní /. Ja som odišla s neskutočným pocitom lásky a verte mi, že som bola ako majster sveta. Za tento pocit by som tam chodila stále. Keď som tam bola druhý krát už som osobne hovorila s pani Laurou. Mám zdravotný problém s otrávenou krvou na ktorú mi náš Milovaný poslal Boží recept. Ja BOŽE dieťa tvoje Ti ďakujem, lebo to čo som videla na vlastné oči moje bolo pohladenie. Vysvetlím. Už dlhšiu dobu sa zaoberám zdravou výživou, parazitmi, baktériami a rôznymi inými chorobami v našom tele. Už po druhom mesiaci svojej liečby zo mňa vychádzal parazit zvaný vlasovec. Je to parazit veľmi ťažko liečiteľný a keďže som prešla pred touto liečbou rôznym ničením týchto parazitov nevedela som sa ich zbaviť. Bola som prekvapená ako rýchlo a hlavne v akom veľkom množstve to zo mňa vychádzalo. Pretože tieto parazity nevidíte voľným okom pokiaľ nie sú vo veľkom množstve. Ja som prešla už všetkým možným a za neskutočné finančné prostriedky ale toto som ešte nevidela. Ľudia nepotrebujete nič iné iba nášho milovaného Pána a Laurinku a nebude Vás to stáť veľa iba lásku, pohladenie a pár drobných, aby mohla aj naša Laurinka žiť ako každý z nás a uvedomte si ako veľmi ju potrebujeme. Ja si bez nášho Pána a Laurinky / samozrejme pána Vladimíra/ už život neviem predstaviť . Mám ešte 2 mesiace do konca mojej liečby a už teraz viem, že budem v poriadku. Týmto sa Otecko môj milovaný klaniam všetkému čo si pre mňa urobil a ďakujem Ti za všetko čo na tomto svete vidím, počujem, cítim lebo je to preto, že ma z celého srdca miluješ. Každé nové ráno je pre mňa to najkrajšie pretože viem, že pri mne stojíš v každom okamihu preto tá božia láska alias šťastný život. Ďakujem za každý deň.
    Tvoja Renata

  93. Svätá pravda.
    Júlia | 15.06.2014
    Pán Daniel napísali ste krásny príspevok, že tá skutočnosť a realita je PRAVDA, že pani LAURU si treba vážiť ako Proroka, že je jej to dané a tá obetavosť voči druhým ľuďom a pomoc sa nedá slovom ani písmom poďakovať pani Laure. Ľudia sú už tou závisťou a nenávisťou tak posadnutí, že nedokážu spracovať a uvedomiť si tu Záchranu, ktorú pani LAURA robí pre ľudstvo. Nie len Slovensko, ale cela planéta je chorá a potrebuje očistu. Stránka pani Laury by mala vychádzať vo všetkých jazykoch sveta a tie PREÚŽASTNÉ MODLIDBY nič krajšie som v živote nečítala. Pri čítaní modlitieb od pani Laury nie len ja ale aj mnohí iní ľudia čo viem čo chodia na túto stránku vedia povedať TO JE POHLADENIE DUŠIIIIIIIIII. Ďakujem Ti Pane Môj Bože za dar ktorý si poslal, že nám je umožnené sa zmeniť. Ďakujem Vám Pani LAURA ZA VAŠU OBETU A TRPEZLIVOSŤ. NECH OTECKO NÁŠ NEBESKÝ POŽEHNÁ VAŠU DUŠIČKU ABY STE OTVORILI ĽUDSTVU OČI PRE NAŠU ZÁCHRANU.

  94. Môj život sa zmenil na nepoznanie.
    Silvia | 14.06.2014
    Asi pred pol rokom som sa na odporúčanie mojej známej obrátila o pomoc na pani Lauru. Chcela som ju poprosiť o pomoc pri alergii na pele stromov, kvetov a tráv, ktorá ma trápi viac ako 20 rokov a stále sa zhoršuje. Táto alergia nebolo iba to jediné, čo ma trápilo, dva stroskotané vzťahy, sama s dvoma deťmi, živnostníčka, žiadna istota, úver, priveľa účtov ... Pri návšteve pani Laury som sa dozvedela, že mám silnú kliatbu. Cez pani Lauru mi milostivý pán Boh odkázal, ako sa môžem kliatby zbaviť. Dodržala som úplne všetko do detailov. Verila som po celý čas, že sa týmto moje celé trápenie skončí a bude sa mi vo všetkom dariť. Týmto sa chcem poďakovať milostivému pánu Bohu, že ma po celý môj život chráni, vždy som cítila, napriek všetkým problémom, že je pri mne. Odkedy mi ukázal cestu k pani Laure, môj život sa zmenil na nepoznanie. Podarilo sa mi získať fixnú prácu, popri ktorej aj podnikám, darí sa mi čím ďalej tým viac. Mam partnera, s ktorým som veľmi šťastná, konečne prežívam lásku, akú som si vždy priala. Moja alergia sa úplne zmiernila a pracujem už na jej úplnom odstránení, samozrejme s radami milostivého pána Boha, za pomoci pani Laury. Veľmi pekne ďakujem, za to že ste pani Laura a že ste ma k sebe prijala.

  95. Odkaz pre všetkých.
    Ľubo | 03.08.2012
    K Laure sa každý nedostane, takže ďakujme Bohu že sme mali tú česť. Nič nie je náhoda a tým, že sme od nej dostali pomoc, znamená, že Pán Boh nám chce pomôcť. Laura je môj osobný lekár a ak mám problém, riešim to s ňou. Navštívil som ju už osem-krát a vždy mi neskutočne pomohla. Bol som smrteľne chorý na rakovinu semenníkov v r.2003 po operácií a následnej liečbe mi lekári povedali že som o.k., ale v roku 2010 sa situácia opakovala a nádor sa dostavil na druhom semenníku.Lekári navrhovali zase operáciu a následnú chemoterapiu. Ja som to odmietol a rozhodol sa vyhľadať pomoc liečiteľov. Po viacerých omyloch a sklamaniach z ich schopností som dostal typ na Lauru. Povedala mi, že sa z toho dostanem, ak prejavím nekonečnú dôveru v Božiu pomoc. Ja som stavil všetko na Boha a povedal som si, že buď mi pomôže Boh, alebo tu na svete končím. Nenechal som si žiadne zadné vrátka pre lekárov a po zbavení sa kliatby a následnej Božej liečbe mi nádor zmizol. Mimochodom nádor na semenníku bol ľahko hmatateľný. Som zdravý a už jedenásty rok pracujem ako hasič záchranár v plnej sile. Bol som v podstate ateista do svojich 36-tich rokov, ale po prvom stretnutí s Laurou som zmenil názor a uvedomujem si že mi Boh zachránil život prostredníctvom Laury, ktorá má neskutočný dar ako z rozprávky. Ja som pred Laurou navštívil viacerých liečiteľov nielen na Slovensku a môžem otvorene povedať, že som tak dlho hľadal tú pravú pomoc, až som ju našiel. Modlím sa každý deň k Bohu a ďakujem mu, za záchranu môjho života.

  96. ĎAKUJEM.
    Peter B. | 01.08.2012
    Čo sa týka webovej stránky-dávam palec hore!!! Je perfektná.
    Chcem však prispieť svojim osobným názorom a a poďakovať sa. Pani Lauru a jej manžela Vladka som navštívil veľmi veľa krát.Na mojich rukách by som nedokázal spočítať koľkokrát sme spolu komunikovali a rozprávali sa. Keď som prosil Boha o pomoc raz, dostal som cez pani Laurau vždy pomoc 2krát. Prví raz vždy keď som dostal radu alebo liečbu a druhý raz v tej chvíli, pretože mi hneď odľahlo - pre Boha nič totiž nieje nemožné!Stvoril nás - miluje nás! Mám vyliečenú moju psychiku, vysoký krvný tlak, stretnutia so zlými silami a ponaučenia do života! Chcem sa touto cestou poďakovať Bohu, že som mohol stretnúť pani Lauru, aby mi pomohol skrze ňu, a celej mojej rodine!!! ĎAKUJEM TI BOŽE, ĎAKUJEM PANI LAURA A VLADKO. NECH VÁS NEBESKÝ OTEC OCHRAŇUJE! Budem sa modliť za Vás i naďalej! S pozdravom Peťo Burica - Váš večný dlžník a duša ktorá chce patriť len Bohu!

  97. POĎAKOVANIE.
    Jozef 26.07.2012 | 26.07.2012
    Velmi rad by som chcel prispiet do tejto knihy odkazov od vtedy co som navstivil pani Lauru tak sa mi zmenil zivot je krajsi a lepsi naplnenejsi . Bol som vo vaznom stave nikdo mi nevedel pomoct az som navstivil pani Lauru . Mozem napisat zo srdca ze pani Laura mi zachranila zivot zbavila ma kliatby ktora ma tazila dostal som od pana Boha druhu sancu na zivot .Je to neskutocne co vsetko je na tejto zemi .pani Laura je zazrakom je dar od Boha a mam ju rad a jej muza pana Vlada su super dakujem im a pomahaju mi dodnes .a hlavne velke Dakujem pánu Bohu mozem pani Lauru len kazdemu odporucit kdo ma problem akehokolvek rozmeru nikoho lepsieho nenajde. DAKUJEM

  98. Máme vás veľmi radi pani Laura.
    Bruno, Mária a Peťo | 25.07.2012
    Chcem prispieť k príspevkom a to len v pozitívnych slovách. Je to úžasná žena, ktorá má veľmi dobré srdce, pretože ona uverila a verí iba Bohu. Je to úžasná osoba s nekonečne veľkým darom s ktorým pomáha ľuďom. Nenecháva si rady iba pre seba, ale pomáha nám ktorý sme bezbranný, bezmocný, smutný, chorý, osamelý... Dokáže pomôcť ľuďom v tých najťažších chvíľach, čo som sama so svojou rodinou zažila na vlastnej koži. Ďakujeme Vám za to že sme Vás spoznali pani Laura, pretože ste nám ozaj veľmi veľa pomohla. Synček mal problémy z uzlinami a stále sa mu to zhoršovalo a vy ste mi dala Boží recept ktorý mu nesmierne pomohol. Taktiež mal na očkách veľké vyrážky ktoré ako vírus chceli lekári iba operovať, že nič iné nepomôže a s vašou Božou radou je dnes bez operácie a aj bez vyrážok. A to nehovorím o tom ako zle som na tom bola ja osobne a dnes sa každý deň modlím k Bohu oteckovi nášmu a ďakujem mu za to všetko ako nesmierne mi pomohol s radami ktoré mi poslal v písme od pani Laury.
    Každý kto potrebuje pomoc, nech sa nebojí a obráti sa na túto úžasnú ženu ktorá mu dá Božie rady, ktoré budú účinne a pomôžu. Nech vás aj vášho manžela žehná pán Boh pani Laura. Úprimne z hĺbky srdca ďakujeme

  99. poďakovanie.
    Zuzana zo šale | 17.07.2012
    Som velmi rada ,že som spoznala pani Lauru ktorá mi už vela krát pomohla a hlavne sa chcem podakovať bohu . Vela krát som dostala od laury pomoc aj radu je to velmi dobrá a trpezlivá žena ,ktorá pomohla aj môjmu synovi . každy večer sa modlím aby Boh ochranoval Lauru a jej rodinu a stále na vás pani Laura myslím. Mnoho krát som bola u vás a každá návšteva mi vnútorne pomohla a cítila som sa dobre a dala mi silu, toto cestou vás pozdravujem a prajem všetko dobré. Ďakujem

  100. Chrbtica.
    Peter | 05.07.2012
    Ja som tiež osobne navštívil pani Lauru a môžem každému iba doporučiť. Mal som problémy s krížami. Lekári mi povedali že na to mi už pomôže iba operácia platničiek. Ale pani Laura mi pomohla, žiadna operácia sa nekonala, dostal som liečbu na pol roka a dnes môžem bez pochyby povedať že nemám žiadne problémy. Nemusím chodiť na infúzie, nevykrúca ma, užívam si život. Každému kto má problém doporučujem sa zveriť do rúk pani Laure a tým pádom ste v Božích rukách, pretože liečbu ktorú dostanete to je liečba od pána Boha. Treba veriť Bohu a on vám v písme odkáže ako sa z danej choroby dostanete. A aj vtedy keď lekári nevedia ako ďalej. Ďakujem Bohu a aj Vám pani Laura za pomoc.

  101. Poďakovanie.

    Mária | 04.07.2012
    Veľmi rada by som prispela do tejto knihy návštev osobne, nakoľko mi pani Laura nejedenkrát pomohla. Bola som na tom veľmi zle a ona mi veľmi ochotne vždy podala pomocnu ruku. Vždy mi pripravila Božie pismo, kde mi pán Boh odkázal presne čo mam robiť, ako sa mam zbaviť kliatby, ako a čo sa mam robiť pri zdravotných problémoch pri ktorých mi veľmi veľa raz pomohla, ako a presne v akych dávkach mám užívať jednotlivé veci, ako sa spravne modliť, ako ďakovať Bohu. Ona patrí k ľuďom ktorý nikoho nebudú zavádzať a klamať, pretože odkazy v písme od pána Boha sú presné a pravdivé. Vždy, naozaj vždy mi pomohla a jedno viem, ak sa budem stále obracať na pána Boha on mi pomôže a pani Laura každému určite ochotne napiše presnu problematiku šitú presne na každého človeka osobne. Mne takto nejeden krát pomohla a aj členom mojej rodiny. Preto pani Laura ešte raz z úprimného srdca vám ďakujem za všetko a hlavne poďakovanie patri pánu Bohu, pretože tento dar dal pani Laure. Mne a mojej rodine ste veľmi pomohla. ĎAKUJEM VAM

  102. Poďakovanie za správne smerovanie v podnikaní.
    Janko a Milka | 23.05.2013
    Veľmi pekne ďakujeme Pánu Bohu za to, že dal pani Laure schopnosť vidieť budúcnosť, ktorou nám pomohla pri podnikaní. Poznáme sa už 10 rokov a presvedčili sme sa, že má schopnosť nie len liečiť, ale aj predpovedať budúcnosť.Ďakujeme pani Laure a jej manželovi za trpezlivosť pri našich rozhovoroch.

  103. Poděkování pánu Bohu za ochranu před mobilními telefony.
    Martin, Česká republlika | 22.05.2013
    Chtěl bych poděkovat pánu Bohu a paní Lauře za pomoc, kterou pro nás od našeho pána Boha přijala, jako ochranu před mobilními telefony, které dnes všichni používáme, někdy až zbytečně. Asi každý kdo si přečetl, článek který nám náš Bůh nedávno poslal jako upozornění na škodlivost tohoto bezdrátového sluchátka, určitě dostal obavy.. Děkuji za odpovědi na otázky, stránky navštěvuji skoro každý den a těším se na nové odpovědi na ,, naše " otázky. Děkujeme za ně, za práci Paní Laury a jejího manžela, a za trpělivost našeho pána Boha s námi všemi.....

  104. Poďakovanie za vyliečenie päty.
    Marta | 15.05.2013
    Touto cestou chcem poďakovať Pánu Bohu a pani Laure za veľkú pomoc ktorú som dostala. Určité obdobie ma bolela päta pri chôdzi, hlavne ráno kým som to rozchodila, Nedalo mi to a tak som poprosila pani Lauru aby poprosila nášho otecka o pomoc pre mňa. A stalo sa. Dostala som cvik, a obklady na nohu, tiež prísľub , že do týždňa mi to prejde.Veľká vďaka Pánu Bohu, prešlo mi to už za 5 dní. Ešte raz vďaka aj pani Laure a Pánu Bohu za to že ju máme. :))

  105. Poďakovanie.
    Jana | 12.05.2013
    Chcem sa znovu poďakovať pánu Bohu a pani Laure za ich neskutočnú silu pri liečení. Znova som mala zdravotné problémy a tak som navštívila pani Lauru a poprosila ju o pomoc v mene Pána. Pomohla mi znova. Aj keď liečbu užívam iba jeden mesiac
    / mám ju užívať dva mesiace /, už teraz môžem povedať, že mi pomáha. Necítim bolesti, ktoré som cítila. Ďakujem Vám pani Laura z celého srdca tak isto ako ďakujem pánu Bohu, že mi takto pomáhate. Nesmierna vďaka.

  106. Ďakujem!!!
    Dana z Bratislavy | 12.05.2013
    Dakujem Ti pane Boze dobry ,ze si vypocul moju uprimnu prosbu k Tebe ,ked som Ta prosila o pomoc mojho zdravia..Prosila som Ta ,aby si mi poslal cloveka, ktory mi pomoze a bude od Teba . Od Boha.Takto som ta prosila. Na to som isla za kratky cas na internet a dala som si do google liecenie a liecitelia. Z tych vsetkych stranok co tam boli som si klikla Liecitelka-Laura, viem ze to nebola nahoda .Takto som prvy krat spoznala pani Lauru a tak som sa rozhodla bez vahania a pochybovania ze jej zavolam a poziadam o pomoc. Citila som ze je to spravne rozhodnutie. Pri stretnuti s pani Laurou a jej manzelom som citila ze su to ludia so srdcom a zvlast pani Laura.Casto Vas mam pred ocami pani Laura a Vas pohlad v ktorom som na chvilu zacitila taku krasu...neviem ju slovami opisat ...len sa mi tlacia slzy do oci a nemam slov .... Dakujem a Milujem!! Moja liecba este stale pokracuje a Dakujem Bohu,lebo sa mam vyrazne lepsie .Aj Vam pani Laura Dakujem aj Vasmu manzelovi..Som velmi velmi rada ,ze tato stranka existuje. Dakujem Vam z celeho srdca a z celej duse.Dakujem Ti pane Boze laskavy!!!

  107. Vďaka.
    Lucia | 07.05.2013
    Dakujem pani Laura aj Vam pan Manzel :) a pane Boze tebe za pomoc. Zistila som, ze mam na sebe uvalenu kliatbu. Liecim sa z nej. Dufam, ze pomalicky uz bude len dobre. Je mi luto , ze ludia si tak nepraju, este aj ti, ktorim pomahame. Boli ma z toho srdce, ale dufam, ze vdaka Vam pani Laure a vsemocnej pomoci pana Boha sa zacne tento svet menit k lepsiemu. Dakujem z celeho srdca za nadej, za pomoc.

  108. Poďakovanie.
    Magdaléna | 24.04.2013
    Ďakujem Bohu za milosrdenstvo, ktorým mi prostredníctvom liečiteľky Laury zlepšil zdravotný stav, zbavil ma strachu, depresií a kliatobnej záťaže, ktorá bola na mňa uvalená. Po tých ťažkých rokoch som už ani nedúfala, že mi niekto pomôže, až pani Laura mi vliala nádej, že prežívam tieto oslobodzujúce dni. Je to nádherný pocit a z celého srdca ďakujem pánu Bohu, že mi pani Lauru zoslal do cesty. Prajem všetkým ľuďom, aby sa mali len dobre a pani Lauru zo srdca pozdravujem.

  109. Mala som alergiu na jablká a čerešne.
    Renáta | 15.09.2013
    Drahý Bože, drahá pani Laura, z celého srdca Vás milujem a ďakujem za liečbu, ktorú som pred mesiacom dostala na zápal krvného riečišťa. Môj zdravotný problém sa zdal byť celkom bežný, veď s alergiou žije veľa ľudí. Ja som prosila pána Boha o diagnostiku na alergiu na jablká a čerešne, ktoré som asi 3-4 roky nemohla jesť, spôsobovali mi nepríjemné svrbenie a opuch celej ústnej dutiny. Z obyčajnej alergie sa však vykľul oveľa väčší problém a to už spomínaný zápal krvného riečišťa, ktorý môže spôsobovať obrovské, až bežne neliečiteľné zdravotné ťažkosti. Pani Laura pre mňa prijala liečbu, koreninový nápoj, užívanie propolisu, čaj z tymiánu a cesnak. Aj keď ešte nie som na konci liečby, neodolala som čerstvej úrode jabĺk a s malou dušičkou som si odkrojila najskôr malý kúsok a čakala som, čo bude...a nič, žiadne svrbenie, opuch, nič, len šťavnaté jablko! Bola som prekvapená a veľmi šťastná, nečakala som takú skorú odozvu Božej liečby. Po upozornení, že to môže účinkovať až o niekoľko týždňov, som zostala takmer v úžase... Liečbu sa snažím brať pravidelne, poctivo a pred užitím sa modlím za požehnanie liečby. Pani Laura je pre nás veľkým pokladom. Možno si to ani neuvedomuje, ako veľmi ju potrebujeme. Je jediná, ktorá nám dokáže sprostredkovať všetky tie vzácne liečby, rady, odkazy, varovania, ale aj krásne slová plné lásky od nášho drahého Pána Boha. Pani Laure a jej manželovi zo srdca ďakujem, želáme im aj s manželom veľa síl a len dobrých ľudí do ich blízkosti priblížených. Veľká vďaka Pane Bože za Lauru, za liečbu pre mňa a manžela. Milujeme Ťa Pane Bože.

  110. Poďakovanie.
    Gabika | 30.08.2013
    Ďakujem TI Bože za deň, keď som sa dozvedela o pani Laure, môj život som odvtedy začala brať úplne inak. To že viem čo od nás očakávaš, čoho sa máme vyvarovať, to že nám neustále pomáhaš aj takto cez pani Lauru, mi strašne pomáha prežiť každý deň oveľa lepšie, ľahšie, spokojnejšie. Chcem Ti strašne moc poďakovať za to, že si ma včas upozornil na to, že ma chce niekto- mne veľmi blízky človek prekliať. Venovala som tomu ale priveľa energie a zanedbala som liečbu svojej dcérky.Ďakujem ti Bože, že si mi dal druhú možnosť vyliečiť moju dcérku z atopického ekzému. Ja verím, že tento krát to už zvládnem. Ďakujem Ti moc za celú moju rodinu. Pani Laura aj Vám ďakujem z celého srdca za to aká ste, za vašu pomoc, lásku, obetavosť. Moc sa teším, že som našla túto stránku, moc nám všetkým pomáha. ĎAKUJEM

  111. Ďakujem pekne.
    Dorota | 19.08.2013
    Pane Bože ďakujem pekne,že pani Laura poskytla pomoc cítim Tvoju pomoc a prosím Ťa stoj pri mne, aby som vedela vydržať liečebnú procedúru.

  112. Poďakovanie za auto.
    Miroslav | 14.08.2013
    Otecko môj Boh jediný a milovaný ďakujem Ti veľmi pekne tak ako som ti už mnohokrát poďakoval za radu aké auto si mám kúpiť, vybral si mi výborné auto, lepšie by som nekúpil ani keby som polroka hľadal! a ešte aj za špz som sa k Tebe modlil aby som mal v čísle deviatku a Ty si mi dal špz ZH-234BO! takže dakujem, spolu je to 9 a je v nej aj slovíčko BOH!:-) Si úžasný a milujem Ťa za všetko, aj keď je to občas trápenie tu na zemi, ale s Tebou sa to dá vydržať:-) Ahoj a ďakujem aj Vám pani Laura!Držkajte sa, pozdravujem celý domček vo Dvorníkoch!!

  113. Ďakujem za pomoc pri liečbe
    Peter N.|19.11.2017
    Pane Bože , veľmi pekne Ti Ďakujem za poskytnutie liečby na môj skrytý krvný zápal! Dva mesiace už máme za sebou a neboli to ľahké mesiace!Nie všetko ide tak ľahko a "chutne":-) ako by sme si to predstavovali , ale viera a láska v Teba nám dáva neskutočnú silu bojovať!Chcem sa poďakovať aj p.Laure a p. Vladovi za všetky sprostredkované odpovede a rady ktoré ste mi poskytli počas liečby!S láskou a úctou Peter s rodinou!

  114. Zubný zápal a vrelá vďaka za pomoc
    Renata R.|06.12.2017
    Láskavý môj Otecko z veľkej lásky by som sa Ti chcela poďakovať za tvoju pomoc pri mojom zápale zuba. Posledný deň pred víkendom som išla k zubárovi lebo už dávnejšie ma pobolieval . Povedal že to nič nie je že sú to len krčky a to mi potrel dákou vodičkou že to bude v poriadku. Ale samozrejme nebolo a dostala som zápal a samozrejme každý to pozná keď bolia zuby tak koniec sveta veľa vecí sa dá vydržal ale zuby to je samostatná kapitola . A tak som išla otvoriť Božiu stránku pani Laury a hľadala som modlitbičku na boľavý zub po ošetrení lekárom . Bola som celá natešená lebo motlitbička bola ako keby pre mňa napísaná a pod ňom fantastický recept na bolesť zuba. Milovaný Otecko chcela by som Ti poďakovať za tvoju vrelú a neustálu pomoc pri mojom trápení a bolesti duše z tejto bolesti . Nie len že si pomohol odstrániť tú trhavú bolesť ale si mi pomohol moju dušu ubolenú poláskať. Po víkende som išla k doktorovi už len bez bolesti a zistil že mi vlastne ošetroval zub , ktorý ma vôbec nebolel. Povyťahoval mi nervy zo zuba vôbec to nebolo také strašné lebo zub už bol mŕtvy a ty stál pri mne stále a mojej mysli som iba na teba myslela a tvoju pomoc prosila . Ďakujem Vám p. Laura za to že tieto krásne motlitbičky na Vašej stránke môžem citovo prežívať s láskou v duši.Za to že sa s nami delíte o tieto recepty na naše bolesti. Milujem Ťa môj Otecko a nikdy ťa neopustím s láskou AMEN.

  115. Pomoc v modlitbe
    Peter B.|04.12.2017
    Vždy keď niekam cestujem, beriem si zo sebou Božie modlitby. Nebolo tomu inak ani teraz, keď som bol takmer 2 týždne v práci. Pohybujem sa medzi veľkým množstvom ľudí, a nie som typ človeka ktorý by vyhľadával alebo nebodaj vyvolával konflikty. Vnímam správanie sa ľudí okolo seba, snažím sa každého akceptovať a to isté očakávam i od druhých. Tentokrát som však pociťoval akési napätie madzi mnou a pár jednotlivcami. Nedokázal som pochopiť prečo je tomu tak, ale patrili medzi tých, ktorí určitým spôsobom riadia túto pracovnú činnosť a chod všetkého. Dokonca nedokázali so mnou ani komunikovať a akoby sa odomňa odvracali pri akomkoľvek osobnom kontakte.
    Neostávalo mi nič iného len sa obrátiť s prosbou k našemu láskavému Bohu a modliť sa. Ako som písal, beriem si zo sebou Božie modlitby, a našťastie je medzi nimi i "Ochrana pred zlobou kolegyne v práci". Pri modlení som ju štylizoval do množného čísla. Modlil som sa ododňa keď som po prví krát pocítil toto napätie.
    Bol som však hneď na druhý deň prekvapený silou Božieho zásahu. Viem že bez tej modlitby by som bol doma skôr, pretože som zvažoval odchod domov.
    Touto cestou sa Ti chcem Tatinko poďakovať za vyslyšanie mojej prosby a modlitby. Bez Teba Otče Božinku by som to nezvládol. Stále mi pomáhaš...neviem čím si to zasluhujem, ale viem že sa budem snažiť celý svoj život utiekať k Tebe, a uchádzať sa o Tvoju lásku. Som len Peter s chybami...Ľúbim Ťa.

  116. Vďaka Pánu Bohu láskavému za silu a šťastie
    Júlia P.|29.11.2017
    Ďakujem Oteckovi Bohu Nebeskému, za čaj ktorý pijem, za jeho požehnanie. Len vďaka Tebe Bože zvládam všetko, čo potrebujem, bez stresu. Som z toho veľmi šťastná, pretože viem, ako zvykne reagovať moja psychika, keď som vyťažená.
    Veľmi často sa mi stáva, že moja práca sa akurát tak presunie, že mi to vyhovuje, niečo sa zruší niečo pribudne, ako napríklad dnes, až žasnem ako ma Otecko prekvapuješ.
    Tatičko, si moje najväčšie a jediné šťastie. Pomaly sa mi napĺňa všetko, tak ako si mi odkázal cez pani Lauru. Cítim, že som na správnej ceste. Je to taký vnútorný krásny pocit spokojnosti. Aj keď nie je všetko práve najkrajšie, ale je to zvládnuteľné. Ani neviem opísať ten pocit.. ako keby som sa odovzdala Božej vôli a cítim sa v súlade s ňou.
    Ďakujem Ti Otče Bože, že sa mi pomáhaš k Tebe vracať, keď sa strácam, ďakujem, že cítim Tvoju prítomnosť aj len tak z ničoho nič v strede obyčajného dňa. To mi dáva pocit istoty.
    Otče Bože, Ty si jediný, ktorého velebím a milujem celý svoj život.
    S láskou Júlia

  117. Obrovské poďakovanie láskavému Bohu
    Gitka|24.11.2017
    Láskavý môj dobrotivý Bože, chcem sa Ti poďakovať z celého srdca za pomoc, ktorú si mi poslal na vyliečenie zápalu uší cez duševný príjem našej drahej a milej Laurinky. Liečbu som dostala na 1 mesiac a už druhý deň po zahájení liečby som mohla otočiť hlavu doľava čo mi predtým nešlo. Z ucha mi bolesť išla dolu po vonkajšej strane hrdla do celého ramena, ktoré bolo stuhnuté a bolestivé. Žiadný pozemský lekár mi s mojimi častými zápalmi uší pomôcť nedokáže. Antibiotiká keď už mi zaberú tak vždy len na krátky čas a ja už antibiotiká užívať nechcem, mám k nim doslova odpor. Otecko môj nebeský, Ty si ten najlepší lekár na celom svete, ktorý dokáže svojou nekonečnou všemohúcou silou vyliečiť všetko. Pre Teba nič nie je nemožné, len a len Tebe jedinému pravému Bohu a svojmu milovanému Stvoriteľovi, ktorý mi život dal nekonečne verím, dôverujem a naždy budem. Vážím si Ťa, ctim si Ťa a klaniam sa Tvojej Majestátnosti. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko a posielám Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej tvári obrovské poďakovanie za Tvoju starostlivosť a všetku pomoc, ktorú od Teba dostávám a že jej nie je málo. Ďakujem tiež našej Laurinke a jej manželovi Vladkovi za odovzdanie liečby, za ich lásku, ochotu a veľkú obetavosť. Prosím Ťa láskavý môj Bože drž nad nimi stále svoju Božiu ochrannú ruku a žehnaj im obom.

  118. Práca
    Erika|21.11.2017
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu za odpoveď ktorú som potrebovala vedieť ohľadom ponuky práce,ktorá mi bola ponúknutá.Moja intuícia mi našepkávala ,aj áno ,ale prevládalo nie.Tak som poprosila pani Lauru či by mi cez Pána Boha dala odpoveď.Prácu som neprijala ,nakoľko mi Boh neodporučil ju prijať.Chcem podotknúť,že je to na rozhodnutí mojom,ak som chcela prácu som mohla prijať ,ale ja dôverujem iba Tebe Bože ,a odpoveď z nebies som prijala.A chcem ešte napísať,že zárobok v tej práci by bol 3 krát väčší ako doteraz..Kašlem na všetky peniaze ,moja dôvera patrí Tebe Bože môj.Moja duša je spokojná,viac nepotrebujem.Ešte raz veľká VĎAKA

  119. Srdečné nekonečné ďakujem
    Jana|21.11.2017
    Drahý môj Bože milovaný. Chcem sa ti dnes znovu poďakovať za ukončenie liečby na bolesti hlavy. Zvládla som ju ako sa hovorí ľavou zadnou bola jednoduchá,nenáročná. Ale všetko je len v tvojich rukách a tvojej dobrej vôly mi ju źehnať. Si pre mňa ten najdokonalejší lekár vesmíru a sveta.Verím ti nekonečne a bezhranične bez tých najmenších pochýb. Som šťastná a z celého srdca ďalujem,že Bože drahý môźem napľňať tvoje rady tvoje liečby. Vážim si všetko čo pre mňa a mojich blízkych robíš. Milujem ťa nadovšetko.Bez teba niet života bez teba niet lásky. S láskou Jana❤️❤️❤️

  120. Prechladené zuby a zápal
    Peter B.|17.12.2017
    Tatinko môj Nebeský, chcem sa Ti touto cestou poďakovať za liečbu na môj problém zo zubami, lebo viem že zubár by mi nepomohol.
    Už minule tu písala o bolestiach zubov a nepríjemnosťami s tým spojenými jedna pani. Nebudem sa preto opakovať.
    Čo je však dôležité, je to, že viem ako vznikol môj problém a mám od Teba prevenciu do budúcna Otče Božinku.
    Ďakujem že si mi odovzdal všetky tieto cenné rady a liečbu cez pani Lauru a jej manžela Vladimíra, ktorý mi všetko vysvetlil.
    Ľúbim Ťa...

  121. Moja liečba
    Zuzana|14.12.2017
    Milý môj Otecko. Chcem sa Ti poďakovať za liečby pre moju oslabenú nervovú sústavu z ktorej som mala pocit, akoby som pred infarktom a srdce mi vyskočí z hrude a na ďalšiu zákernicu trichomionazu, ktorá sa usýdlila v mojom tele. Som Ti nesmierne vďačná, že si mi požehnal liečby, ktoré som dnes dokončila. Začiatky boli pre mňa veľmi ťažké , no s Tebou som to zvládla. Už po pár dňoch som sa cítila lepšie a srdce bolo kľudnejšie. Môžem povedať, že posledný týždeň som si bylinky už nemlela , zjedla som ich také a popritom mi nešlo do hlavy , že prečo to bolo v začiatkoch tak ťažké. No odovzdala som sa Ti s tým , že to nevzdám a všetko bolo zrazu oveľa jednoduhšie. S Tebou Bože sa všetko nemožné stáva možným. Pre Teba nieje nič nemožné... Som Ti nesmierne vďačná , že sa môžem k Tebe schúliť pod ochranný plášť a Ty ma chrániš od všetkého, ako aj od tej jedovatej ploštice , ktorá ma uhrýzla . No vďaka Tvojej starostlivosti a vševednosti si ma ochránil a zastavil jed v jej tele a ja som pocítila len bolestivé uhrýznutie. Jedine Ty dokážeš takéto zázraky. Ty si moje všetko. Prosím Ťa ešte o jeden zázrak , nech sa už kenečne náš súdny spor v piatok skončí a dobre dopadne. Nech naše duše nezaťažuje táto oštara. Viem, že počúvaš moje najtajnejšie želania a veľmi Ti ďakujem . Prosím aj o ochranu pre nášho proroka Lauriku a Vladka. Nech sa už nenájde žiaden kliatobník , ktorí by im ublížil. Prosím Ťa. Ďakujem ešte raz za všetko moja láska najdrahšia , môj milovaný Boh, môj Otecko. ❤❤❤

  122. Problém s priberaním
    Marek M.|15.12.2017
    Ako je už uvedené v názve dlhý ale dlhý čas som mal problém pribrať ( min.10 rokov). Navštívil som aj rôznych odborníkov , ktorý mi mali pomôcť, no vždy tie isté slová dookola : Vám netreba priberať , vy nepriberiete vy ste taký typ...A tie isté hlášky : málo jete , treba viac jesť :) už som bol chorý z toho.Vravím , žeriem jak šrotovník :) v jedle nevyberám ..no žiadne výsledky. Tak ako v poslednom čase robím objednal som sa k milej pani Laure a Pán Boh láskavý mi dal odpoveď a zároveň aj liečbu na môj problém. No takú odpoveď sa Vám nedá nikto!!! Mal som poruchu trávenia z dôsledku dlhodobého stresu. Ked som sa objednal k pani Laure vážil som 78 kg mám za sebou necelý 4.mesiac liečby a vážim 90 kg :). Po pravde, už ani neviem, ktorá liečba v poradí to je ale je to ďalšia úspešná liečba. Ani pri jednej liečbe som nezaváhal a vždy som robil to čo som mal a vždy to bolo úspešné.Ďakujem Ti drahý Pane Bože za tvoje odovzdané liečby a hlavne zato , že mi tak veľmi pomáhaš.Milá pani Laura a pán Vlado aj vám veľmi pekne ďakujem , za vašu ochotu mi pomôcť.

  123. Poďakovanie Tebe Pane
    Marek R.|13.12.2017
    Otecko Nebeský, chcem sa Ti zo srdca poďakovať za úspešnú liečbu, ktorú si mi poslal prostredníctvom pani Laury. Ďakujem Ti Pane, že si z mojej duše odobral kliatbu zoslanú mojou rodinou a zbavil veľkých bolestí môjho tela, ale aj duše. Sú neporovnateľné pocity pred začatím liečby a teraz po jej ukončení. Cítim sa skvelo či už na tele, alebo na duši. Je to perfektný pocit, byť zo sebou spokojný. Z celého srdca Ti Pane Bože ďakujem, že si stále pri mne, že cítim Tvoju prítomnosť pri sebe, že ma ochraňuješ na mojich cestách, že ma vedieš cestou k poznaniu a máš so mnou trpezlivosť a porozumenie. Ďakujem Ti Pane a ďakujem aj Vám pani Laura a aj Vám pán Vladimír. S úctou a vďakou Marek R.

  124. Vďaka najvrúcnejšia
    daniela|13.12.2017
    Môj milovaný Bože, chcem sa Ti touto cestou poďakovať za ten najkrajší darček k mojim narodeninám. Umožnil si mi oslavu takú, o akej sa mi len snívalo, no sen sa napokon stal skutočnosťou. Stal sa jedného dňa zázrak a z Tvojej Božej vôle som mala povolené stretávať sa so svojou dvojičkou..dlhých päť rokov sme sa nestretávali vďaka kliatbe...ďakujem môj milovaný Bože za svoju rodinu a prosim požehnaj nám všetkým byť ešte dlho spolu a zdraví..veď rodina je puto najsilnejšie❤️Milujem Ťa Bože celou dušou a aj vzdy budem..

  125. Boh môj milovaný si ten najdrahší klenot,ktorý v srdci nosím.
    Jana|13.12.2017
    Najdrahší môj Bože. Chcem sa ti poďakovať za ďalšiu liečbu na môj zdravotný problém. Neskutočne veľmi si vážim všetky tvoje rady a pomoci,ktoré mi posielaš.Si pre mňa ten najdokonalejší lekár celého vesmíru.Verím ti bezhranične a milujem ťa nekonečne. Chcem kráčať len tvojou cestou a len tvoje liečby napľňať. Prosím Bože môj žehnaj mojej liečbe,aby bola v čo najväčšej sile a účinku. Bez teba bi to nešlo. Len s tvojou pomocou zvládame každý jeden boj. Ďakujem aj Vám drahá Laura za urýchlenú pomoc a za všetko čo pre nás robíte. Nech Vás náš Boh žehná a chráni od všetkého zlého. S láskou a obrovskou vďakou Jana❤️❤️❤️

  126. Vrelá vďaka
    Renata R.|11.12.2017
    Milovaný láskavý Otecko milujem ťa a ďakujem za liečbu na moju kliatobnú záťaž , ktorú si mi poslal po našej drahej Laure , ktorá je veľmi láskavá a strašne moc nám pomáha v našich ťažkých chvíľach. Strašne Ti ďakujem Božinku môj za tvoju láskavosť a pomohol si mi aj v mojej liečbe , ktorú som predtým nezvládla . Pani Laura a p. Vladimír dodali ste mi a neskutočnú silu bojovať a ísť za svojím cieľom žiť spokojný a láskavý život s Tebou Otecko ľúbim ťa a vždy budem s láskou v srdci iba pre teba. Ďakujem .

  127. Ďakujem
    Simona|10.12.2017
    Drahý Bože,chcem sa ti srdečne poďakovať za možnosť vidieť spolu šťastnu moju mamu a krstnú mamu. Včera spolu oslávili krásne 50te narodeniny v kruhu rodiny a priateľov ale čo je najdôležitejšie že spolu.Ty si im dal možnosť byť opäť spolu aj napriek tomu,že mali medzi sebou kedysi kliatbu.Laáska je tá najmocnejšia vec a keď človek úprimne chce pán Boh činí zázraky.
    Milujem ťa Bože

  128. Láska a Božie požehnanie všetkým
    Peter B.|25.12.2017
    Naše rodiny majú možnosť byť spolu, modliť sa a ďakovať nášmu JEDINÉMU A LÁSKAVÉMU BOHU, za všetko čo od neho dostávame.
    Ja sa chcem poďakovať za celoročnú ochranu Otče Božinku a za LÁSKU v mojej rodine. Som VEĽMI šťastný za tento dar ktorým si obdaril moju rodinu. Najväčšia vďaka patrí len Tebe môj milovaný Bože, Tvojej a našej Laure, a jej manželovi.
    Rád by som vyslovil jedno moje veľké želanie a prosbu: Prosím Ťa Otče Božinku, naprav myslenie ľudí, aby ich neprivádzalo priamo do papule satana. Veľmi by som si želal aby sa tak stalo. Ľúbim Ťa Tatinko, a touto cestou prajem pani Laure, Vladimírovi a čitateľom tejto stránky LÁSKU a BOŽIE POŽEHNANIE nielen v tieto dni voľna…

  129. Požehnané sviatočne dni
    Zuzana, Mario, Karolina a Matija|24.12.2017
    Najskôr sa chceme poďakovať Tebe Otecko,že nás chrániš, že nás ľùbiš a môžeme Ťa držať za ruku. Sme Ti vďační za Tvoju celoročnú ochranu a prosíme Ťa , nech Ťa naše duše nikdy nezradia a putujú cestou , ktorou sa vybrali a tá cesta vedie k Tebe. Ochraňuj nám nášho proroka Lauru a nášho Vladka. Pomôž im vykonávať ich náročné poslanie , aby ukázali celému svetu pravdu o Tebe , jedinom Bohu , našom Stvoriteľovi a nášom Oteckovi. Ochraňuj ich od všetkých preklínačoch a čierných duší. Ty si Láska sveta Bože a Laura to vie a my vieme, že chce tú lásku rozdávať ďalej. Daj Otecko nech nasledujúci rok bude rok lásky , ktorú Ti my Tvoje duše venujeme. ❤❤❤ Pani Laura a Vladko prajeme vám pokojné sviatky plné lásky a pokoja a vyprosujeme pre Vás od Otecka nekonečne veľa síl a trpezlivosti s nami ...

  130. Vianočné prianie
    Lukáš|24.12.2017
    Bože ľúbime Ťa a ďakujeme za Tvoju Božiu ochranu a pomoc, ktorou nás neprestajne obdaruvávaš. Pokojné a šťastné veselé vianoce Vám prajeme pani Laure a jej manželovi. Nech Vám náš láskavý pán Boh požehná tieto dni ako aj celí Váš život a Vaše poslanie a pôsobenie tu na zemi Vám zo srdca praje Lukáš s rodinou. Takisto Vám všetkým, ktorý patríme k tejto Božej stránke prajeme Božie požehnanie a ochranu Božiu od všetkého zlého.

  131. prianie
    Erika|24.12.2017
    Ďakujem Ti Bože za všetko čo pre Nás robíš.Vám pani Laura a pán Vladimír za prácu ktorú robíte .Za všetky rady,a krásne modlidby,ktoré Nám odovzdávate cez láskavého Pána Boha.Prajem všetkým verným ,ktorý chodia na túto nádhernú stránku,Laure ,Vladimírovi aby ste tieto posledné dni tohto roka prežili z ľuďmi ktorý Vás majú radi ..Boh Vám žehnaj.

  132. Sviatočný pozdrav tebe Bože a všetkým ľuďom v Božej stránke
    Jana|24.12.2017
    Najdrahší Pán sveta Najdrahší Bože. Chcem sa ti prihovoriť v tento sviatočný deň a poďakovať za všetku pomoc a ochranu,ktorou ma zahŕňaš. Ja už mám ten najkrajší darček aký som len mohla dostať.Mám teba Bože❤️ Mám tvoju ochrannú náruč a všetky tvoje pomoci pre mňa. Mám svoju milovanú rodinu.Mám zdravú dcéru vďaka tebe Bože. Mám v živote jedinečných ľudí našu drahú Lauru a Vladka,ktorí sú nám na pomoci vo dne v noci.Nesmierne im za to ďakujem a prosím ťa Bože ochraňuj ich a žehnaj od všetkého zlého. Toto sú pre mňa tie najvzácnejšie dary,aké si len môžem priať. Aj keď je život niekedy krutý boj,s tebou Bože zvládneme všetko. Ďakujem za všetko čo pre mňa Bože a pre mojich blízkych robíš. Ďakujem drahá Laura taktiež za vašu náročnú prácu a ctené poslanie,ktoré denne svädomito napľňate. Želám všetkým ľuďom tejto krásnej Božej stránky Bohom žehnané sviatky.Želám pokoj a lásku v srdciach všetkých. Nech darom nie su balíčky zabalené v krabiciach,ale tie zabalené v ľudských srdiečkach. S Láskou Jana❤️❤️

  133. Pozdrav BOHU a Laure

    Margita|24.12.2017

    Pozdravujem TEBA BOŽE, aj Vás pani Laura.
    Za niekoľko dní bude koniec roka a ja chcem aj takto na Božej stránke poďakovať TEBE Otecko za to že si celý rok mňa držal v Tvojej Božej náručí, ochraňoval ma,požehnával, usmerňoval vyriešil veľa trápení, za všetky liečby, rady, za to že počúvaš moje prosby Vám pani Laura ďakujem za Vašu ochotu, trpezlivosť,lásku. Mám Vás rada. Vyprosujem pre Vás a aj pre Vášho manžela Božie požehnanie.
    Pane Bože Milujem Ťa, prosím o odpustenie za moje schybenia, prosím usmerňuj moje myšlienky, slová i skutky.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  134. Trychomoniáza
    Zuzana|21.12.2017
    Otecko môj chcem sa Ti srdečne poďakavať za vyliečenie od tejto hnusnej pliagy . Som tak veľmi šťastná, keď viem , že s Tvojou pomocou som sa jej zbavila a konečne skoro po roku môžem bez strachu vybozkávať svoje deti. Vo februári sme sa dozvedeli , že sme nakazili trychomoniázou našu dcéru , ju sme s Tvojou Božou pomocou vyliečili.Bolo to hrozné vypočuť si, že sme ju nakazili bozkami, ktorými sme ju z lásky zahŕňali. Čakali sme na liečby pre nás.Synovia našťastie neboli nakazený, len ja s manželom. Dostali sme liečby. Ja už mám svoju za sebou a vďaka Božej pomoci , pani Laure a Vladkovej podpore úspešne. Srdečnà vďaka pán Vladko, keď som vás po neskorých večerných hodinách otravovala, že to nezvládam, ale vďaka vám a vaším dobrým radám som sa znova naštartovala a nevzdala to , ale zvládla. Aj pri dnešnom telefonáte ma to naštartovalo, aby som na sebe ešte viac zapracovala a možno príde ten deň, keď mi Otecko odpustí a dá mi druhú šancu vyliečiť môj krvný zápal. Možno si to zaslúžim, možno nie, no to čo viem je , že Ťa moja duša nesmierne miluje a verí Ti v každej sekunde. Ty vieš všetko dopredu aj to ,že by som rovnakú liečbu znova nezvládla a ja to podvedome viem tiež. No aspom teraz viem, kde je hlavný bod môjho problému. Budem sa snažiť to vyriešiť ako bude v mojích silách a príde zas deň, kedy Ťa znova poprosím o pomoc na krvný zápal a verím , že vtedy bude moje telo pripravené prijať všetko tak, ako odkážeš a ja príjmem liečbu s láskou a nie odporom ako kedysi. Ďakujem Ti Otecko. Človek sa učí na vlastných chybách najlepšie.

  135. Bože, ďakujem, že každým dňom stojíš pri mne
    Marta M.|18.12.2017
    Pane Bože, vieš, že mám v poslednej dobe zlé obdobie. Chodím do práce, ktorá ma nenapĺňa, sme zlý kolektív a celkovo je práca psychicky namáhavá. K tomu chodím do školy a ako naschvál je toho oveľa viac ako v predchádzajúcich semestroch. Už som niekedy tak vyčerpaná, že keď mám deň voľno, tak dokážem spať do jednej poobede. Mám nastavených milión budíkov, ale neviem vstať. Ale vždy si tu Ty. Vždy stojíš pri mne. Minulý týždeň keď som plakala kvôli škole a myslela si, že už je to stratené, lebo som nestihla odovzdať prácu, si opäť Ty zasiahol. Napísala mi spolužiačka, že mám len skúsiť napísať profesorke, aby mi predĺžila termín, lebo aj ona tak urobila a profesorka bola veľmi milá a ústretová, čo nebýva u profesorov zvykom. Zachránil si ma. V práci mi dávaš silu a dúfam, že raz budem robiť to, čo ma baví. Teraz som vďačná aspoň za to, že nie som bez práce a že celkom dobre zarobím. Pred dvoma týždňami som sa vydala a milujem svojho muža, ale váhala som, pretože nedodržal pravidlá tejto stránky, urobil veci, ktoré nemal urobiť a nahneval Ťa. Opäť som nevedela, čo je správne. A tak som Ťa len poprosila, že ak je to zlé rozhodnutie a nemám si ho vziať, tak to prekaz Bože môj. Neprekazil si to a ja verím, že by si ma ochránil pred niečím zlým. Bože môj, vždy si pri mne, dávaš mi silu, nádej, vnuknutia a lásku. A ja Ti za to ďakujem. Ďakujem, že napriek všetkým starostiam mám krásny život. Vďaka tebe. Milujem Ťa Bože môj jediný.

  136. Poďakovanie za liečbu
    Miriam | 07.01.2018
    Drahá pani Laura,
    z celého srdca ďakujem Bohu, že mi poslal liečebnú pomoc pre moje choré telo a Vám, že ste ju pre mňa prijali, nesmierne si to vážim, spravím všetko preto, aby som ju naplnila do bodky. Dúfam, že s Božou pomocou sa to podarí. Boh Vám žehnaj, pani Laura, som šťastná, že Vás máme. Pozdravujem pána Vlada, ja sa určite ešte ozvem. Krásny zvyšok víkendu prajem.
    S láskou,
    Miriam

  137. Srdečná vďaka Ti Bože
    Eva C. | 05.01.2018
    Otče Bože milostivý,chcem sa Ti z hĺbky duše poďakovať za Tvoju poskytnutú pomoc mojej duši od oslobodenia kliatobného bremena.Drahý Bože z celého srdca Ti ďakujem,že si stál pri mne počas celej tejto liečby,že si mi dával silu ísť ďalej a bojovať proti zlú,ktoré mi robilo prekážky,kde sa dalo.Niektoré dni boli veľmi ťažké, ten hnusný pekelník vie,ako človeku ublížiť,ale ja som vždy hovorila,že mňa poraziť môže,ale pána Boha nikdy! Nás Otecko nebeský je veľmi láskavý a milosrdný vždy mi pomohol a ochránil ma pred zlom,za čo mu budem do smrti vďačná.Vďaka Ti Bože za silu,ktorú si dával nie len mne,ale aj môjmu manželovi a dcére,ktorí mi pomáhali a trápili sa so mnou, bez Teba Bože,by sme to nikdy nezvládli.Otče Bože prosím posilní naše duše a telá a drž nad nami ochrannú ruku.Všemohúci pane Bože veľmi by som si priala,aby na tomto svete vládol pokoj a láska ,aby sa ľuďom otvorili oči a začali sa klaňať,len Tebe jedinému nášmu Ockovi nebeskému.Milujem Ťa Otče Bože.
    Milá pani Laura,ďakujem aj Vám za každú pomoc,ktorú prijmete pre nás od pána Boha, nebyť Vás nebolo by ani Božej pomoci. Ďakujem Vám aj pánovi Vladovi za Vašu ochotu a čas,ktorý nám venujete.Nech Vás pán Boh ochraňuje od všetkých neprajníkov a od všetkého zlého.

  138. Renata R. | 04.01.2018
    Každý z nás ktorý prišiel k p. Laure prišiel s problémom, ktorý už nevedel vyriešiť sám. Ja so bola tento prípad a nikdy toho ľutovať nebudem. Stalo sa mi to najlepšie čo sa mi mohlo stať stretla som človeka milovaného Bohom . P. Laura je žena skromná a veľmi citlivá, láskavá a úprimná. Sme ľudia a nevieme prijať pravdu . Ale presne toto sa musíme naučiť .meniť svoje životy v ľudí pretože sme zabudli na láskavosti , lásku a pokoru. Vždy chceme mať všetko najnovšie , najdrahšie a hlavne veľa. Ja som bola u p. Lauri už pár krát a vždy mi pomohla ale musíme si uvedomiť že len našou snahou môžeme zmeniť naše životy. Práve som ukončila liečbu na moju kliatobnú záťaž a verte že je to ten najlepší pocit keď máte chuť znova začať žiť život v láske so svojou rodinou stále neviem pochopiť že som bola taká zlá k svojej rodine ale teraz som iný človek . Som neskutočne vďačná p. Laure lebo mi už viac krát pomohla a nedám na ňu dopustiť. Za 3 týždne končím liečbu krvného zápalu . Každý kto to absolvoval vie že to je veľmi zložitá liečba ale treba veriť a to prináša ovocie a náš Otecko pokiaľ ho milujete a zahŕňate ho láskou vždy Vám rád pomôže. O nič iné tu nejde len milovať milovaného , láskavého Boha a on Vám bude vždy pomáhať. Je veľmi veľa študovaných ľudí , ktorý si myslia že sú nenahraditeľní ale bohužiaľ nemusíte mať titul aby ste vedeli že vždy to boli ľudia vybraný od BOHA aby ľudstvu pomáhali a tí nepotrebovali mať titul teraz si ten titul kúpite ak aj hlúposťou trpíte .Milovaný Otecko ďakujem z celého srdiečka za našu Lauru je to človek dobrý a veriaci v Boha . Som zdravý človek a pokiaľ budem veriť v Božiu lásku verím , že ňou aj ostanem a som vďačná Vám p. Laura a ďakujem s láskou a poklonou.

  139. Vďaka Bohu že ste
    Maťo | 04.01.2018
    Pani Laura, som na Vašej stránke krátko, ale veľmi ma zaujala. Týmto mojim príspevkom sa chcem poďakovať pánu Bohu za to, že Vás na túto zem dal a ďakujem aj Vám za Vašu námahu a úsilie pomáhať ľuďom a takúto hodnotnú stránku tvoriť. Za tých pár dní čo ju čítam hlavne prekrásne modlitby k Bohu, Božie kréda, poďakovania Bohu....som nadobudol presvedčenie, že nemôžete byť zlý, falošný liečiteľ a ani zlý človek. To množstvo poďakovaní hovorí za všetko. Keď začnem čítať prvé v niektorej stati, neviem sa myšou dostať na koniec. Dal som adresu Vašej stránky svojim kamarátom. Vašu stránku pozitívne ohodnotili. Pani Laura ďakujem Vám znova za to že ste a za tak skvelú a poučnú stránku, ktorej vytvorenie Vás stálo určite veľa námahy. 

  140. Gitka | 04.01.2018

    Milí čitatelia tejto Božej stránky, rada by som sa s Vami podelila o dobré skúsenosti s najlepšou liečiteľkou na svete a tou je bezpochyby pani Laura. Obyčajná skromná žena z dediny, ktorá má dar od Boha, najvernejšia a najoddanejšia Božia služobnica. Prvýkrát som ju navštívila v roku 2003 v mojom veľkom trápení, zúfalstve a beznádeji keď mi žiadní odborní lekári nedokázali pomôcť. Predtým než som osobne poznala pani Lauru som aj ja na doporučenie kolegyne z práce navštívila liečiteľa, ktorý mi pomohol od veľkých bolestí celého tela vždy len na krátku dobu. Musela som sa k nemu pravidelne objednávať každý mesiac a pokaždé zaplatiť. Chcem verejne napísať na túto Božiu stránku, že mi náš láskavý a dobrotivý Pán Boh touto návštevou u pani Laury doslova zachránil život. Nekonečne ďakujem Pánu Bohu, že ma priviedol k pani Laure, bola som na tom zdravotne veľmi zle, bola som prekliata. Dostala som pomoc od Pána Boha, ktorá mi veľmi pomohla keď som ju na 100% naplnila. Odchádzali mi ľadviny a pečeň, silná krátkozrakosť spôsobená neliečeným zápalom pečene, veľká únava a nič som nezvládala, stále som mala zvýšené teploty, bolesti a zápaly v celom tele. Časté zápaly močových ciest a bolestivé ľadvinové koliky ma nesmierne vyčerpávali. Najsilnejšie antibiotika mi nepomáhali a keď tak len na veľmi krátku dobu. Pomohol mi náš jediný pravý BOH, najlepší lekár na celom svete. Nikdy na pani Lauru nedám dopustiť, do konca svojho života jej budem nesmierne vďačná, vždy ju budem hájiť a stáť pri nej. Veľmi si vážim našu drahú a milú pani Lauru a jej nesmierne náročnú a ťažkú prácu, ktorú pre nás vykonává s nekonečnou láskou, trpezlivosťou, ochotou a obetavosťou. Je mojim veľkým vzorom, má a vždy bude mať moju veľkú úctu a obdiv. Prosím Ťa láskavý môj Bože, ochraňuj našu drahú Lauru a tiež jej manžela pred každým zlom, žehnaj im obom a stoj pri nich každú sekunda života. S láskou a úctou Gitka.

  141. Janka | 03.01.2018

    Ja som bola podobný prípad ako píše Daniel. V minulosti som mala veľký problém s krížami. Kolegyňa v práci mi povedala o pani Laure. Neverila som tomu, že by mi nejaká obyčajná žena z dediny ako sa o nej niekde vyjadrujú mohla pomôcť. V pána Boha som vtedy verila asi tak, že nejaký môže byť ale istá som si nebola. Nemodlila som sa a vlastne bolo mi to jedno či nejaký je alebo nie. Pochodila som viacerých lekárov a ešte viac liečiteľov, odborníkov, ktorí ako Daniel píše hovorili plynule odborne až im nebolo rozumieť a mali po stenách svojich ordinácií porozvešaných spústu diplomov a tým boli pre mňa dôveryhodní. Nakoniec som našla jedného takéhoto učeného chiropraktika, ktorý mi nápravami pomáhal, ale musela som tam chodiť dvakrát do mesiaca minimálne, lebo čo mi raz napravil, za pár týždňov sa mi vrátilo späť aj s bolesťami. Zakaždým som musela platiť a nie málo. Chodila som k nemu jeden rok ale vyskakovanie v krížoch bolo čím ďalej tým častejšie. Keď som to už nevládala finančne utiahnuť a moje kríže boli už v takom stave, že mi lekári odporučili už len operáciu, tak som si vypýtala od kolegyne telefón na pani Lauru a objednala som sa k nej. Podotýkam, že u pani Laury som bola len raz, kde mi bolo povedané že musím začať viac veriť v Božiu existenciu, modliť sa k nemu, prosiť ho o pomoc v mojom zlom zdravotnom stave. Dostala som aj liečbu, ktorá pozostávala z cvikov a obkladov na môj chorý chrbát. Pani Laura ma upozornila, že pokiaľ sa budem liečiť a nebudem sa k Bohu modliť a prosiť ho o požehnanie mojej liečby, tak nech liečbu nechám tak lebo nebude úspešná. Ja som jej rady počúvla doslova a do písmena. Dnes môžem povedať že som zdravá, operácii som sa vďaka ti Bože vyhla, po bolestiach v krížoch ani stopy. V Boha verím, lebo ako mi pani Laura povedala liečiť ma bude pán Boh a nie ona. Samozrejme, že sem tam párkrát do roka ma trochu zabolí, ale to len keď si chrbát moc preťažím. Ale oproti predchádzajúcemu stavu, s tým sa to nedá ani porovnať. Je mi dobre, konečne. Vďaka Bohu a vám pani Laura. Príspevok od pána Daniela ma naštartoval aby som toto napísala, lebo je to ako o mne a chcem aj druhým ľuďom týmto mojim článkom potvrdiť, že nie všetci tí čo sú študovaní, sú automaticky aj múdry. Múdrosť je daná od Boha aj bez kníh.

  142. Toto nemôže byť náhoda!
    Ľuba | 03.01.2018
    Ďakujem pánu Bohu za častú pomoc v mojom živote v priebehu posledných pár rokov, odkedy čítam túto stránku a riadim svoj život podľa Božích rád z tejto stránky získaných. Nebudem tu písať konkrétne prípady Božej pomoci lebo by toho bolo moc. Chcem zároveň aj reagovať na predchádzajúci článok od Mareka R. a to nasledovne: Neprajníci a pochybovači v Božiu silu a pomoc by mohli povedať takto – no je tam toho. Obyčajná náhoda, že zrovna prestala víchrica akurát vtedy, keď sa marek pomodlil. Pravdepodobne by prestala aj keby sa nepomodlil. Prestalo by fučať tak či tak, len on si to spojil s modlitbou. Moja skúsenosť: Áno, keď sa takýto prípad stane raz, dvakrát, trikrát v živote, môžeme povedať že je to náhoda. Ale mne osobne sa toto ako aj Marekovi stalo za posledné asi štyri roky viac ako 10x. A to už náhoda nie je. Za toto obdobie vždy keď som bola v životných ťažkostiach či už väčších alebo menších, keď som sa pomodlila pán Boh mi zakaždým rýchlo pomohol dostať sa z problémov von. Niekedy to bolo do 24 hodín a niekedy sa zázrak stal do pár minút ako aj Marekovi. Toto nemôže byť náhoda! Ja tomu hovorím Boží zázrak niekedy doslova na počkanie. Zaujímavé na tom je, že predtým sa mi to nedialo a tieto Božie zázraky ma začali navštevovať až keď som spoznala pani Lauru a jej stránku. Začala som veriť v jediného pána Boha ako nás učí pani Laura. Od tej doby pociťujem Božiu prítomnosť pri sebe dennodenne. Môj láskavý Otče Bože ešte raz ti z celého srdca ďakujem.

  143. Búrka

    Marek R. | 03.01.2018
    Dnes v noci som sa presvedčil, aký mocný je náš Pán. Šoféroval som po diaľnici a blížil som sa k veľkej veternej a dažďovej smršti. Už niekoľko stovák kilometrov upozorňovali svetelné tabule na silný vietor, no nevenoval som tomu veľkú pozornosť, mysliac si, že to trochu preháňajú. Aké však bolo moje prebudenie, keď som sa priblížil k búrke. Už pól hodinu pred smršťou to začalo mávať a triasť z celím kamiónom. Stupňovalo sa to až tak, že niektorý vodiči odstavili svoje autá pri krajnici. Ja sám som išiel asi 40 km/hod, stierače nestíhali a viditeľnosť bola asi 25 metrov. V živote som takú búrku nezažil. Dostal som strach, aby ma neodfúklo z cesty, alebo nezasiahol nejaký vyvrátený letiaci strom. Poprosil som nášho LÁSKAVÉHO PÁNA BOHA o pomoc. Vypol som rádio a začal som prosiť nášho PÁNA o utíšenie smršte. Do troch minút sa všetko utíšilo. Samozrejme, že neprestalo pršať a fúkať, ale bol to „len májoví dáždik a letný vánok“ oproti silnej búrke pred chvíľou. Moja cesta už pokračovala normálne až do môjho cieľa. Chcem sa poďakovať nášmu PÁNOVI za jeho zásah a ochranu na mojej ceste. Milujem ŤA OTECKO NEBESKÝ a ďakujem za tvoju ochranu.

  144. Vďaka Pánu Bohu nielen za rok 2017

    Júlia P. | 03.01.2018
    Sľúbila som Pánu Bohu, že keď operácia očí mojej babky dobre dopadne, tak sa poďakujem aj na stránke, a musím sa priznať, že už mesiac meškám... Doktori jej diagnostikovali šedý zákal, mala päťky dioptrie a teraz má už len dvojky. Má 74 rokov a napriek tomu, že sa laserová operácie berie ako maličkosť, pre babku to bolo náročné a stresujúce. Ale všetko zvládla, je to bojovníčka a ešte to aj dobre dopadlo. Ďakujem Ti Pane Bože nebeský.
    Dnes som našla taký malý lístok, ktorý som asi pred rokom písala. Stálo na ňom Pán Boh, láska, vďačnosť, skromnosť, pokora, zopár srdiečok, kvietkov a smajlík. Som sa tak na novo zamyslela, aké sú všetky dôležité a uvedomila som si, že som málo vďačná. Otecko, Ty dobre vieš, že sa cítim vnútorne šťastná. Je to preto, že mám Tebe a že mi dávaš do života presne toľko, aby som cítila šťastie a aby sa mi ľahšie žilo. Ďakujem Ti napríklad za spolužiakov, ktorých som iba nedávno lepšie spoznala, navzájom si pomáhame pri štúdiu, ide to ľahšie. Ešte sme si aj celkom sadli, čo som prekvapená, lebo od ľudí som sa už trošku dištancovala, a som rada sama, s Tebou Pane Bože. Teraz sa to učím skĺbiť.
    Ďakujem Ti aj za rodičov, ktorí mi v tejto dobe veľmi pomáhajú. Tak si mi aj odkázal Pane Bože, že mám ešte ostať pri nich, že mi sú podporou po viacerých stránkach, poradil si mi ako s nimi vychádzať. A to v dobe keď ma skôr vyčerpávali ako posilňovali.
    Otecko Bože, všetko toto šťastie je pominuteľné, ale Ty si pri mne navždy, ak ja zostanem s Tebou. Milujem Ťa, prosím pomáhaj mi naďalej. Môj život je v Tvojich rukách. Prímam všetko, čo mi dáš a zriekam sa všetkého, čo mi nepatrí. Odpusť mi moje chyby. Ty si to najkrajšie, čo mám.

  145. Poďakovanie za liečbu
    Martina | 02.01.2018
    Dobrý deň pani Laura veľmi pekne vám ďakujem za váš čas čo ste pre mňa pýtali pána Boha o pomoc pre môj zdravotný problém.Pánu Bohu ďakujem a budem ďakovať vždy za to že má ma rád a že mi dal tú liečbu prostredníctvom vás ďakujem.

  146. Poďakovanie
    Katarína | 31.12.2017
    Milá pani Laura a pán Vladimír. Chcela by som sa Vám poďakovať za Vašu pomoc pri mojich starostiach a trápení. Od chvíle, keď som Vás spoznala, aj keď nie osobne, môj život sa  vďaka Vám zmenil k lepšiemu. Za všetko ďakujem Vám a Pánu Bohu za pomoc a ochrannu ruku, ktoru nado mnou má. Prajem Vám veľa zdravia, lásky , porozumenia a božieho požehnania v novom roku. Ešte raz Vám patrí veľká vďaka. Katarína

  147. Ďakujem
    Renata R. | 31.12.2017
    Milovaný ,láskavý OTECKO
    ďakujem Ti zavšetko čo si mi priniesol za málo za veľa za lásku, šťastie a božieho požehnania.Ďakujem za všetkých božích bojovníkov a hlavne za našu Laurinku a jej manžela p. Vladimíra nech ich láska praje a majú pocit šťastia každučký deň . Nech vám všetkým v srdiečach božia láska horí na veky vekov s božím požehnaním .Ďakujem Vám všetkým a prajem krásny nový rok.

  148. Rýchla pomoc
    renáta|27.12.2017
    Za posledných 7 dní sa udiali v mojom živote zmeny, ktoré by som za iných okolností asi riešila mesiace. Zo dňa na deň som odišla z práce, kde som bola takmer 10 rokov. Kolegyňa zrejme zle znášala, že sa mi v živote darí po každej stránke. Jej výlev hnevu mi spôsobil doslova šok a jediné, čo som v tej chvíli vedela bolo, že len Pán Boh mi pomôže situáciu riešiť. Nezvyknem volať pani Laure bez uváženia, ale teraz som v tom zúfalstve volala ihneď a po vysvetlení problému som do hodiny dostala od Láskavého Pána Boha odpoveď. Z celého srdca pani Laure i Vladimírovi ďakujem za pomoc, za vysvetlenie odkazu, za ukončenie môjho trápenia. Do 24 hodín som dala výpoveď. Bolo to bolestivé, no viac by bolelo to, čo by nasledovalo, keby som tam zostala. Ľudia, prosím, nepodceňujte silu zla, lebo likviduje všetko, čo mu stojí v ceste. Ak chce Pán Boh, aby sme urobili vážny a ťažký životný krok, musíme Mu dôverovať, lebo len On vie, čo je pre nás najlepšie, po čom túžime a čo si zaslúžime. Ja som sa zverila do Božích rúk a viem, že ma ochráni pokiaľ Ho budem nosiť vo svojom srdci. Veľká vďaka Tebe Bože za pomoc, rady aj ochranu, Vám pani Laura vďaka za ochotu okamžite prijať pre mňa pomoc, pánovi Vladimírovi za vysvetlenie, trpezlivosť a rady. Drahý Bože, ochraňuj nám ich.

  149. Poďakovanie najvrúcnejšie milovanému Bohu
    daniela|26.12.2017
    Môj milovaný Bože,
    S láskou, úctou a pokorou sa k Tebe skláňam v tento Vianočný čas a ďakujem z celého srdca za ochranu a opateru, ktorou nás zahŕňaš celučký rok..Bez Teba Otče by sme boli nikým a ničím, iba pútnikmi bez domova, chleba a bez duše. Dávaš nám tie najväčšie dary, lásku, zdravie, Božie požehnanie..dávaš nám najlepších priateľov- Lauru a Vladka..Som hrdá na to, že som súčasťou tejto Božej rodiny❤️želám si nech ľudia pochopia podstatu Teba a Tvojej existencie..želam si lásku medzi ľuďmi, lásku v mojom domove, lásku v každom človeku takú nezištnú a oddanú venovanú len a len Tebe..Milujem Ťa Bože veľmi veľmi a skláňam sa v tieto dni len Tvojej existencii a Tvojej všemohúcnosti..Ďakujem za všetko a všetkých v mojom živote a želám si, aby si ma nikdy neopustil na mojej neľahkej ceste..Ja Teba Boh môj nikdy neopustím❤️ Drahá Laura a Vladko, ste úžasné dušičky a ďakujem vám za všetko..potrebujeme vás tu na Zemi ako človek potrebuje lásku, lebo bez lásky niet života...vďaka vďaka vďaka...milí Boží bojovníci, želám vám všetkým krásne Vianoce

  150. Poďakovanie za Božiu liečbu
    Lukáš | 08.01.2018
    Nič krajšie mi nikto nikdy nenapísal a ani nepovedal. Slovami sa mi nedá opísať pocit vďačnosti a zároveň veľkej radosti z Božej pomoci. Myslím, že všetkému rozumiem pani Laura. S veľkou láskou a vďačnosťou Lukáš.