Boh odkrýva svoje navždy jedinečné existenčné bytie.

05.11.2023 15:57

Boh odkrýva svoje navždy jedinečné existenčné bytie.

Božia moja navždy živúca existenčnosť neni utvorená spoločenstvom žiadnych ďalších osôb, ktoré do mojeho Božieho vnútra vstúpili, aby osamoteného Boha do jeho všemocnej sily doplnili a povzbudili k jeho riadiacej Božej práci pre celý váš nevedomý svet. Pochopte vy všetky duše to, že váš Boh bol, bude a aj existuje vždy len samotný jeden a vedzte tomu, že kedykoľvek upriamite svoj pohľad ku mne vašemu láskavému Bohu, že keď kedykoľvek zvoláte Bože stoj pri mne a nikdy moju dušu neopusť lebo len Tvoju jedinú Božiu existenciu milujem a vždy milovať po celý svoj pozemský život budem, keď budem počuť váš duševný plač, zodvihnem vás na svojich rukách zo zeme a opäť vstavím postavením na rovné a silné nohy v ďalšom ich životnom a odvážnom kráčaní. Žiadnu dušu nestratím zo svojeho ochranného Božieho pohľadu, ktorá svojeho Boha miluje. Len Boha jediného ctite v svojej láske, Boha jediného sa bojte keď chybujete, lebo len On jediný trestá a len On jediný trestá spravodlivo. Len pred Bohom jediným plačte a ľutujte hriechy všetky svoje, lebo len On jediný dokáže v svojej moci dostať ich navždy odpustenie. Amen.

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 05.11.2023
    Veľká vďaka za krásny odkaz Otecko.
    Ja Ti nesmierne ďakujem , že som Ťa spoznala a už 10 rokov si pre mňa ten jediný. Mne na otvorenie oči stačilo prečítať Tvoje desatoro prikázaní a bolo mi všetko jasné. Ale už viem, že si jediný a pre mňa a moju rodinou budeš vždy jediný, náš láskavý Otecko, ktorý nam cez našu Lauriku poslal nekonečne veľa pomoci a liečby. Ďakujem Ti Bože za našu Lauriku, je to neuveriteľne silná, dobrá a láskava dušička ,ktorú nesmierne ľúbim. Ochraň nám ju ,daj jej sily bojovať aj ďalej. Ona je naša záchrana, záchrana tohto ľudstva.

  2. daniela | 13.10.2023
    Bože milovaný, z celého srdca Ti ďakujem, že som spoznala pravdu.
    Spoznala som ju vďaka Tvojej drahej a láskavej Laure. Ten deň je mojím narodením. Deň, keď ma moje kroky prvýkrát doviedli do domčeka k pani Laure a ešte vtedy Vladkovi.
    Urobili pre mňa mnoho. A Tvoja Laura to robí dodnes. Veľmi ju lúbim a vážim si ju.
    Ďakujem za všetko a vedz, že vždy Ťa budem milovať. S Tebou sa zobúdzam, s Tebou aj zaspávam. Raz sú to slová vďaky, inokedy slzy radosti, ale kľudne aj smútku a ťažoby.
    Vždy v týchto chvíľach cítim a počujem Tvoj hlas. A to je najviac. Milujem Ťa
    ❤️

  3. Margita | 10.10.2023
    Pane Bože ďakujem Ti že si na mňa nezabudol a že si mi ukázal pravdu cez našu drahú Lauru, lebo ona vie správne zapísať Tvoj odkaz na všetko. Verím len v Teba Jediného Boha, Stvoriteľa a len Teba Jediného prosím o pomoc a odpustenie, vždy ma ochraňuješ len Ty Jediný BOH a ja Tebe Bože za to všetko ďakujem.
    Vám pani Laura ďakujem za silu a trpezlivosť pre nás ľudí robiť takúto namáhavú prácu.
    S láskou a vďakou Margita

  4. Marek R. | 07.10.2023
    Ďakujem Ti Láskavý Pán BOH za odkaz pre tento svet. Je potrebné velebiť, uctievať a klaňať sa Tebe jedinému Pánu BOHU. Len Tebe ďakovať a len Teba prosiť o odpustenie. Len Teba jediného Pána BOHA milujem. Ďakujem Vám pani Laura, že ste prijala odkaz od Láskavého Pána BOHA pre tento svet.

  5. Peter | 05.10.2023
    toto sú tie najtrefnejšie ale hlavne pravdivé odkazy od našeho láskavého Pána Boha. Som a do smrti budem vďačný že si ma Pán Boh k sebe pritiahol a ukázal mi pravú nefalšovanú vieru. Vďaka patrí pani Laure a jej manželovi, ktorý žiaľ už nieje medzi nami, ale tú prácu ktorú odviedol je vidieť a bude tu stále. Ďakujeme pani Laura za všetko, ste pre nás všetkých nekonečný vzor, ako sa máme chovať. Ľúbime Vás a ďakujeme Vám za Vašu statočnú prácu. S láskou k Tebe Pane Bože a Vám pani Laura.
    Peter.

  6. Marek | 05.10.2023
    Ďakujem Vám pani Laura za prijatie odkazu od Pána Boha pre naše duše. Ďakujem , že vďaka vám som našiel pravú cestu k Pánu Bohu. Veľa ste ma v živote naučili.. Ďakujem ti Pane Bože za každý deň v živote ktorý mám a za lásku, ktorú si mi do života poslal. Ďakujem ti z celého srdca.

  7. miro | 04.10.2023
    Ďakujeme pani Laura za prijatie odkazu od pána Boha a teším sa že publikujete aj napriek množstvu práce ktorú máte s pacientmi. Bože,ďakujeme za pravdivý odkaz, teraz vieme aká je pravda. 

  8. Maria | 04.10.2023
    Ďakujem ti láskavý Otče Bože za pravdy a odkazy z tvojej Božej vôle nám odoslané. Iba ty si náš jediný Pán Boh a iba teba uctievam a prosím o odpustenie za svoje hriechy odpusť mi prosím. Milujem ťa pane Bože a ďakujem za tvoju lásku a pani Lauru tak úžasnú a láskavu tvoju sluzobnicku.

  9. Erika | 02.10.2023
    Ďakujem za odkaz priamo z nebies.Iba tu je pravda odkázaná od Pana Boha. Vám pani Laura znova ďakujem, čo všetko pre Nás robíte. Boh Vás žehnaj. S láskou Erika

  10. Lucia | 01.10.2023
    Milujem ťa pane Bože môj, z celého srdca len teba jediného Boha. Klaniam sa ti a vždy budem. Milá pani Laura Vám ďakujem za tento odkaz. Nech Vás pán Boh ochraňuje a drží nad Vami ochrannú ruku. S láskou Lucia