Poďakovanie láskavému Pánu Bohu a drahej pani Laure
Gitka | 13.05.2018
Chcem sa na tejto prenádhernej Božej stránke vrúcne poďakovať našej drahej a vzácnej pani Laure za modlitbu Moja ranná modlitba k láskavému Pánu Bohu (február 2018) za krásny návod ako sa máme správne modliť, prihovárať sa k nášmu Pánu Bohu a obohatiť tak naše raňajšie modlitby. Keď som túto modlitbu prvýkrát začiatkom februára čítala hneď ma oslovila a hlboko sa dotkla môjho srdca, že sa ju dodnes každé ráno modlím a nikdy ju nevynechám. Táto modlitba sa stala súčasťou môjho života. V tejto modlitbe pani Laury je tak veľa úprimnej a nekonečnej lásky k Pánu Bohu, nesmiernej viery, oddanosti a vernosti Božej láske. Ja sa tak pekne modliť vlastnými slovami ako pani Laura neviem a tak som privítala keď pani Laura túto modlitbu dala na Božiu stránku. Z tejto modlitby cítim veľmi silné a hlboké prepojenie pani Laury s Božou existenciou, len ona jediná vidí Pána Boha. Táto modlitba mi veľmi pomáha v boji s mojími nepriateľmi v živote a doslova ma chráni pred ich zlým želaním poslaným mojej duši. Láskavý môj milovaný Bože, ďakujem Ti z celého srdca za nášho posledného Božieho proroka Lauru, ďakujem Ti za Tvoj Boží dar, ktorý si nám poslal na túto našu zem aby sme neblúdili v tme, zúfalstve a beznádeji. Milujem Ťa láskavý môj Bože nadovšetko a odovzdávam svoju dušu, telo a celý môj život pod Tvoju Božiu ochranu. Drž ma môj milovaný Otecko Nebeský na správnej ceste k Tebe aby som z nej nikdy nezišla a odpusť mi prosím Ťa moje duševné schybenia. Prosím Ťa dobrotivý môj Bože o požehnanie dobrého zdravia, duševnej a telesnej sily, Božej ochrany a pomoci pre našu drahú pani Lauru a jej manžela Vladka. S láskou Gitka.