Klenot v srdci
Jana | 27.02.2018
Drahý Bože. V prvom rade sa chcem tebe poďakovať za túto prekrásnu stránku.Dala mi veľa. Vlastne všetko.Je tu proste všetko čo k životu človek potrebuje.Vážim si všetko čo je v tejto stránke zapísané.Tú najcennejšiu vec,ktorú som v živote mohla dostať,lebo vďaka tejto stránke a vďaka jedinečnej osôbke,ktorú som mohla spoznať drahú Lauru,ktorá sem neustále vkladá Božie slová nám odkázané.Ona je tá,ktorá nám otvára oči,ktorá nás učí Boha milovať. Dozvedela som sa tu veci,ktoré nikde inde zapísané nenajdeme.Slová vzácne tým,že sú skutočné a pravdivé.Odkázáné Bohom,ktorý sa nikdy nemýli.Ja po mnohých sklamaniach sa v lekároch,keď pomôcť nedokázali som pochopila,že jediný lekár čo pomôže a vylieči je náš Boh láskavý. Mala som už niekoľko pomocí vďaka ktorým moje zdravotné problémy pominuly. Prvá moja liečba na migrény bolesti hlavy,bola úspešná a vďaka Božej pomoci som ju zvládla.Po nej nasledovala asi jedna z tajťažších,liečba na skrytý krvný zápal.Môžem povedať je náročná,čo už mnohí možno poznáte,ale vedela som ,že s Božou pomocou to zvládnem.Keď veríte Bohu jedinému a poprosíte ho o pomoc zvládneme aj nemožné.Ďalšie poklady,ktoré ma napľňajú na tejto stránke sú prekrásne Božie motlidby. Nájdete tu motlidbu na každučký jeden problém na každé trápenie,ktoré nás tràpi.A verte zaberajú neskutočne.Treba sa ich s láskou modliť a Boh ich vypočuje.Ďalšími vzácnosťami tejto stránky sú Božie kréda.Sú taktiež prekrásne a plné poučenia,aby sme sa stávali byť lepšími a nesklamali nášho Boha.V nich nás uči ako ho milovať,ako ho hľadať a ako správne žiť. Môj deň bez tejto stránky nie je dňom. Vážim si,že môžem byť jej súčasťou. Ďakujem Bože